Tatlı Tarifi Sakızlı Muhallebili Petibör Pasta

çok pratikmiş canım hoş gözüküyor zamanı kısıtlı olan özellikle benim gibi çalışan bayanlar için gayet güzel benim de var bir bisküvi pastam bende onunla mı katılsam acep.

ellerine sağlık canım başarılar dilerim.

Ellerine saglik bidenem, yarismada basarilar dilerim..
Katilmana çok sevindim
Cok guzel gorunuyor

Eline sağlık Tiviticim
Bol şans..

çok kolay olması dezavantaj değil bence önemli olan verilen emek ve harcanan zaman ayrıca görsel olarakda çok şık ve güzel görünüyo bisküvi ve krema çikolatayla birleşince buna fındık içide eklenince eminim tadıda enfes olmuştur başarılar dilerim

Tessekur ederim canim...normalde hic muhallebili denemedim,
evdede hazir olunca yapiverdim 2 dkda sonucta boyle guzel birsey cikacagindan benim bile haberim yoktu ama guzel oldu
tarifin icin tessekurler
tivi muthis guzel gozukuyo ellerine saglik
eminim tadi da guzeldir
hem kolay hem hafif hem de goze hitap eden e daha ne olsun
bence de kivi ve muz cok guzel olur arasina
Tessekur ederim canim...evet evde olsaydi meyvdeli daha guzel olurdu aniden karar verip yaptigim icin sade oldu ama meyveli daha guzel olurdu
Bende severim pratik tarifleri
Eline sağlık rakipcan başarılar dilerim
Tessekur ederim canim Rakipcan sevdim bunu
ellerine sağlıkk canımm, yarışmada başarılar dilerimm

Cok Tessekur ederimmm

Tessekur ederim canim,firsatin varsa katil bence onemli olan katilmak ve gercekten guzel birseymis
ellerine sağlık sakızlı muhallebi çok severim mis gibi kokar bide oy oy
Tessekur ederim canim evet guzel oldu boyle denemeni tavsiye ederim,boyle tek tek yerine tepsiye dizip noraml biskuvili pasta gibi yapilsada guzel olur boyle muhallebiside az oldu gibi oyle daha tok olur aralarda meye oh mis
Ellerine saglik bidenem, yarismada basarilar dilerim..
Katilmana çok sevindim
Cok guzel gorunuyor
Tessekur ederim gülümmm senide bekliyorummm tessekur ederim

Eline sağlık Tiviticim
Bol şans..
cok Tessekur ederim meggilimmm
Cok tessekur ederim canim ya biraz hersey hayiz olunca basit olmustur diye dusundum ama pratik bir tarif oldugu aklima gelmedi Cok tessekur ederim bu guzel yorumuna

basarilar canim.cok sirin ccici bir pasta

hımmm, oldukça pratik ve süper görünümlü bir tatlı olmuş. ellerine sağlık canım. eminim lezzetide çok güzeldir.

Ellerine sağlık,basit bi tarif bile olsa cesaretinden ötürü
Özgüvenli hemcinslerimi severim
Başarılar...

hımmm, oldukça pratik ve süper görünümlü bir tatlı olmuş. ellerine sağlık canım. eminim lezzetide çok güzeldir.
Tessekur ederim canim

Ellerine sağlık,basit bi tarif bile olsa cesaretinden ötürü
Özgüvenli hemcinslerimi severim
Başarılar...
Tessekur ederim canim...
Ucan pasta yapicaktimda onu sen yaparsin diye vazgectim
ellerine sağlık yarışmada başarılar

Tessekur ederim canim...

Elosssaaaam yap merakla beklıyorummm.. Eger yapma frsatım olursa katılcam bende:))

canımsınn
kısmet olursa hafta sonumu yarışmaya ayırmak istiyorum,sırf bu yüzden misafir gelme ihtimali olan arkadaşlarıma soğuk davranıyorum,bu hafta bari rahat bıraksınlar diye
Katil canim yarismaci olmak gercekten zevkli,

İdaalimiyim degilim ama yarismaci olmaktan mutluyum..

Merakla bekliyorum

bende:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…