- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Tessekur ederim canim...normalde hic muhallebili denemedim,lezzetli ve hafif bende yaparım ama bisküitim yulaflı, ve ben 1 bardak un kullanıyorum 1 tanede yumurta ve vanilya 1 bardak şeker , doğal yapmak istersen bu şekildede denemeni tavsiye ederim , çikolata yakışmış nefis görünüyor
Tessekur ederim canim...evet evde olsaydi meyvdeli daha guzel olurdu aniden karar verip yaptigim icin sade oldu ama meyveli daha guzel olurdutivi muthis guzel gozukuyo ellerine saglik
eminim tadi da guzeldir
hem kolay hem hafif hem de goze hitap eden e daha ne olsun
bence de kivi ve muz cok guzel olur arasina
Tessekur ederim canimBende severim pratik tarifleri
Eline sağlık rakipcanbaşarılar dilerim
ellerine sağlıkk canımm, yarışmada başarılar dilerimm
Tessekur ederim canim,firsatin varsa katil bence onemli olan katilmak ve gercekten guzel birseymisçok pratikmiş canım hoş gözüküyor zamanı kısıtlı olan özellikle benim gibi çalışan bayanlar için gayet güzel benim de var bir bisküvi pastam bende onunla mı katılsam acep.
ellerine sağlık canım başarılar dilerim.
Tessekur ederim canim evet guzel oldu boyle denemeni tavsiye ederim,boyle tek tek yerine tepsiye dizip noraml biskuvili pasta gibi yapilsada guzel olur boyle muhallebiside az oldu gibi oyle daha tok olur aralarda meye oh misellerine sağlık sakızlı muhallebi çok severim mis gibi kokar bide oy oy
Tessekur ederim gülümmm senide bekliyorummm tessekur ederimEllerine saglik bidenem, yarismada basarilar dilerim..
Katilmana çok sevindim
Cok guzel gorunuyor
cok Tessekur ederim meggilimmmEline sağlık Tiviticim
Bol şans..
Cok tessekur ederim canim ya biraz hersey hayiz olunca basit olmustur diye dusundum ama pratik bir tarif oldugu aklima gelmediçok kolay olması dezavantaj değil bence önemli olan verilen emek ve harcanan zaman ayrıca görsel olarakda çok şık ve güzel görünüyo bisküvi ve krema çikolatayla birleşince buna fındık içide eklenince eminim tadıda enfes olmuştur başarılar dilerim
basarilar canim.cok sirin ccici bir pasta
Tessekur ederim canimhımmm, oldukça pratik ve süper görünümlü bir tatlı olmuş. ellerine sağlık canım. eminim lezzetide çok güzeldir.
Tessekur ederim canim...Ellerine sağlık,basit bi tarif bile olsa cesaretinden ötürü
Özgüvenli hemcinslerimi severim
Başarılar...
ellerine sağlık yarışmada başarılar
Tessekur ederim canim...
Ucan pasta yapicaktimda onu sen yaparsin diye vazgectim
Haftasonu görüşelim şekerim
hem bu sözlerini hemde pastamı yediricem sana
Haftasonu görüşelim şekerim
hem bu sözlerini hemde pastamı yediricem sana
Elosssaaaam yap merakla beklıyorummm.. Eger yapma frsatım olursa katılcam bende:))
Elosssaaaam yap merakla beklıyorummm.. Eger yapma frsatım olursa katılcam bende:))
Katil canim yarismaci olmak gercekten zevkli,
İdaalimiyim degilim ama yarismaci olmaktan mutluyum..
Merakla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?