• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakladığı bir şey daha çıktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Halbuki gizlice yapsaydı adama herşeyi ağzıyla demeseydi şimdiye kadar tüm mallara tedbir koydurup boşanma davası açmıştı ve bu işten daha az hasarla kurtulma şansını yakalamıştı, artık bişey demek istemiyorm çünkü böyle konular okuyunca çok sinirleniyorm, hemcinsim olan hanımların kendilerini çareleri varken çaresiz bırakması sinirlerimi bozuyor...
Derdi boşanmak değildi; adamı kontrol etmek, ipleri eline almak, korkutup hizaya getirmekti. Elinde patladı, geçmiş olsun.

Diğer konunuzu da hatırlıyorum. Bana çok fevri geldiniz. Adam ikramiye almış param yok demiş. Sizde ikramiyeyi öğrendikten sonra kavga çıkarmışsınız yahu insan gibi sorsanıza. İkramiye de almışsın bu ay fazla mı açıldık diye? Ki adam da demiş kredi kartını kapattım diye. Geçim çok zor artık en ufak market alışverişi 100 TL. Kavga çıkarırsanız karşınızdaki susmaz.
Gelelim bu konuya ben eşimin BES i var mı yok mu bilmiyorum. 😂 Varsa yine bana yarayacak ilerde aileyiz ya hani.
Hee desen ki BES i bozdurdu harcadı para nereye gitti bilmiyorum. Orası sorun olur ama insan gibi sorulur önce hesap sormadan.
Belki geçmişte sabrınızı bitiren şeyler olmuştur bilemem ama bu tavırla hiçbir şey kazanamazsınız.
Ben sizi haksız gördüm.
BES otomatik yapılıyor ayda belki 200 falan kesiliyor kendi bile unutmuştur o parayı bence, promosyonu kartın borcunu kapatmış göstermişti size az sakin olun ayrılmayacaksanız saldırma İn bir mantığı yok sürekli boşanma blöfü elinizde patlar çok fevri davranıyorsunuz oturup konuşun güzelce yada bir büyüğü konuşsun. Giderimle olmuyor işte ikinizde zamana bırakın sakinleşince konuşun güzelce

Anca buraya konu açıp ‘boşanacağım, boşanıyorum, az kaldı, hafta başı olsun’ diye kendinizi avutuyorsunuz.
Ortada zaten sağlıklı bir evlilik yok.
Yüz-göz olmuşsunuz karşılıklı.
Boşanmayacaksanız para kavgası etmeyin.
Adamın damarına basmayın.
Konularınızı ara ara okuyorum.
Tek üzüldüğüm masum çocuklarınız.

BES otomatik yapılıyor ayda belki 200 falan kesiliyor kendi bile unutmuştur o parayı bence, promosyonu kartın borcunu kapatmış göstermişti size az sakin olun ayrılmayacaksanız saldırma İn bir mantığı yok sürekli boşanma blöfü elinizde patlar çok fevri davranıyorsunuz oturup konuşun güzelce yada bir büyüğü konuşsun. Giderimle olmuyor işte ikinizde zamana bırakın sakinleşince konuşun güzelce
Bu koca unutmaz. Cimri çünkü. Her ay maaşının en son küsüratını bile hesapladığına eminim. En itici tip böylesi

Yok yok pazartesi düğmeye basicam artık bittim tükendim olmaz olsun böyle evlilik. Çocuklarim için diye diye kendimi de çocuklari da bitirdim. Ama artık toparlanma zamanı.
Hangi düğme o? Eşinizin başkasına devredeceği arabanın anahtarının düğmesi mi? Siz o kararı koydurup o karar uygulanana kadar adam sabah ilk iş anasına ya da babasına verecek malları

Anca buraya konu açıp ‘boşanacağım, boşanıyorum, az kaldı, hafta başı olsun’ diye kendinizi avutuyorsunuz.
Ortada zaten sağlıklı bir evlilik yok.
Yüz-göz olmuşsunuz karşılıklı.
Boşanmayacaksanız para kavgası etmeyin.
Adamın damarına basmayın.
Konularınızı ara ara okuyorum.
Tek üzüldüğüm masum çocuklarınız.
Çocukları düşündüğü den boşanıyor güya ama böyle daha kötü olur çocuklar az birbirinize saygı duymayı görenin toparlamaya çalışın bir terapisti olu büyüğünüzmü olur ikinizde öfkeyle oturup zararla kalkıyorsunuz zaten boşanacak olsan ilk şiddette yapardın

Derdi boşanmak değildi; adamı kontrol etmek, ipleri eline almak, korkutup hizaya getirmekti. Elinde patladı, geçmiş olsun.
Nokta atışı bir yorum olmuş, o yüzden şuan elinde bir koz kalmadı çünkü adam boşanmaktan korkmuyor hatta tüm önlemleri almış bile .. Boşanma konusu blöf yapılacak bir konu değil ama burada bu konuda blöf yapıp elinde patlayan birsürü mağdur insan gördük, inşallah en ağır hasar ile atlatırlar, ama konu sahibi boşanmayacak göreceksiniz ve bunu gören koca da eziyetlerini arttırarak devam edecek... Umarım dediğim gibi olmaz ama konu sahibesinin söylemleri bu yöne işaret ediyor...

Nokta atışı bir yorum olmuş, o yüzden şuan elinde bir koz kalmadı çünkü adam boşanmaktan korkmuyor hatta tüm önlemleri almış bile .. Boşanma konusu blöf yapılacak bir konu değil ama burada bu konuda blöf yapıp elinde patlayan birsürü mağdur insan gördük, inşallah en ağır hasar ile atlatırlar, ama konu sahibi boşanmayacak göreceksiniz ve bunu gören koca da eziyetlerini arttırarak devam edecek... Umarım dediğim gibi olmaz ama konu sahibesinin söylemleri bu yöne işaret ediyor...
Bu arada çok özür diliyorum en ağır hasar değil en hafif en az hasar olacaktı, yeni farkettim , Allah yardım etsin başka da bişey diyemiyor insan 🤷‍♀️

Evet arkadaşlar yine ben yine eşimin benden gizlediği bir şey. Ona guvenmedigim için dün telefonunu karıştırdım. Meğer 2.5yildir bireysel emekliligi de varmış orada parası birikiyormus. Bundan da haberim yok. Ben ona kaç yıldır madem çalışmamı istemiyorsun bari dışardan sigortami yatır dedim yok borcum çok yok şöyle yok böyle dedi ve yaptırmadı. Soruyorum bu adam evliliği ve beni ne sanıyor? Bosanicam bitti kararım kesin diyorum. Git çekişmeli aç burnunun surtmesini istiyorum sana ben bı şey vermem elinden geleni ardına koyma diyor. Sen delil toplama peşindesin beni de haklı çıkardın diyor.Bende çekişmeli olmasın gel güzelce anlaşalım cocuklar bu süreçte çok yıpranır diyorum.Kabul etmiyor.Onceden olsa kesin dövmüştü beni çünkü çok zor tuttu kendini darp raporu alırım diye. Sana o malzemeyi vermicem diyor.Biliyorum sen çocukları da bana karşı doldurcaksin diyor.ben cocuklarima bu kötülüğü niye yapayım ki?
Diğer sorunlarınızı bilmiyorum ama BES kamuya zorunlu olarak belli bir yaş altına yapıldı.Sonra istemeyenler ayrıldı.Bunu birine söyleme gereği duymazdım açıkçası saklama gereği de duymazdım, önemsemezdim.Kamuda ise eşiniz böyle bir durum olabilir.

Evet arkadaşlar yine ben yine eşimin benden gizlediği bir şey. Ona guvenmedigim için dün telefonunu karıştırdım. Meğer 2.5yildir bireysel emekliligi de varmış orada parası birikiyormus. Bundan da haberim yok. Ben ona kaç yıldır madem çalışmamı istemiyorsun bari dışardan sigortami yatır dedim yok borcum çok yok şöyle yok böyle dedi ve yaptırmadı. Soruyorum bu adam evliliği ve beni ne sanıyor? Bosanicam bitti kararım kesin diyorum. Git çekişmeli aç burnunun surtmesini istiyorum sana ben bı şey vermem elinden geleni ardına koyma diyor. Sen delil toplama peşindesin beni de haklı çıkardın diyor.Bende çekişmeli olmasın gel güzelce anlaşalım cocuklar bu süreçte çok yıpranır diyorum.Kabul etmiyor.Onceden olsa kesin dövmüştü beni çünkü çok zor tuttu kendini darp raporu alırım diye. Sana o malzemeyi vermicem diyor.Biliyorum sen çocukları da bana karşı doldurcaksin diyor.ben cocuklarima bu kötülüğü niye yapayım ki?
Vay Be konu nerelere gelmiş valla hakkınızda hayırlısı olsun

Çocukları istediğini sanmıyorum. 2 çocukla ne Rusyası ne Belarusu Allasen.
Amaç çocuk değil ki. Amaç kadının canını yakmak. Yoksa hangi baba (istisnalar hariç) çocuğa annesi gibi bakabilir. Yapacağı çocukları babaanneye baktırmak

Amaç çocuk değil ki. Amaç kadının canını yakmak. Yoksa hangi baba (istisnalar hariç) çocuğa annesi gibi bakabilir. Yapacağı çocukları babaanneye baktırmak
Amaaaan, alınca ya analarına baktırıyorlar; anası da bakamazsa kadına gerisin geri atıyorlar zaten.

Aranızda sürekli ayrılık tartışması oluyorsa eşiniz para yönünden güvenmeyip gizli tutuyor olabilir.
Ayrılma kararınız yok ise eşiniz size sigorta falan yapmıyor tek sorun para ise ayrılmadan da çalışıp kendi hesabınızı ayrı tutup çalışabilrsiniz. ayrılınca hayat kolay olmuyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X