Sakladığı bir şey daha çıktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki çekişmeli davada ben ayrılmak istemiyorum derse veya bana iftira atarsa her şeyi düşünüyorum işte
nasıl iftira atabilir ? yada yaptığınız ve korktuğunnuz bir şey var mı ?
sonuçta dava için avukat tutacaksınız. herşeyi ona sorarak yapacaksınız. hiç bir avukatla görüştünüz mü ?

Ben ondan önce tapuya gidip şerh koydursam hemen oluyor mu şerh? bilginiz var mı veya bilgisi olan var mı?
Zaten uyandırmışsın, elini çabuk tut bari. Ne gerekiyor, ne kadar sürer bilgim yok ama o da pat diye devredemez zaten. Biraz zaman alır.

Ben ondan önce tapuya gidip şerh koydursam hemen oluyor mu şerh? bilginiz var mı veya bilgisi olan var mı?
Birlikte yaşadığınız ev onun üzerine ise , nüfustan alacağınız kayıt örneği ile birlikte tapuya gidip hemen şerh koydurabilirsiniz. Aile konutunu böylece sizden onay almadan devredemez.

nasıl iftira atabilir ? yada yaptığınız ve korktuğunnuz bir şey var mı ?
sonuçta dava için avukat tutacaksınız. herşeyi ona sorarak yapacaksınız. hiç bir avukatla görüştünüz mü ?
Dedi ki iyi bı anne değil derim ama tabii ki yalan ben tüm gün çocuklarımla ilgileniyorum

Evet yapmaya başladı bile beni apar topar iki çocukla sehirdisindaki aileme göndermeye calisiyor.
Siz gitmeyin , eğer size hakaret veya tehdit ediyorsa , sözlü bile olsa gidip şikayet edip evden uzaklaştırma atari çıkartın , siz evde kalırsınız ve o gelemez , anlaşmalı boşanma için eliniz güçlenir.

Ama yapmış ve sende affetmişsin! Gurursuzluk bu hala derdin para. Sigortan bile yatmamış. Nasıl geçineceksin
Hayatın gerçekleri var siz bu durumda olsanız parayı düşünmez misiniz önceden hiçbir şeyini istemiyorum diyordum ama gurur bakmayacak bana ve çocuklara kirayı gurur ödemeyecek dimi

Evet arkadaşlar yine ben yine eşimin benden gizlediği bir şey. Ona guvenmedigim için dün telefonunu karıştırdım. Meğer 2.5yildir bireysel emekliligi de varmış orada parası birikiyormus. Bundan da haberim yok. Ben ona kaç yıldır madem çalışmamı istemiyorsun bari dışardan sigortami yatır dedim yok borcum çok yok şöyle yok böyle dedi ve yaptırmadı. Soruyorum bu adam evliliği ve beni ne sanıyor? Bosanicam bitti kararım kesin diyorum. Git çekişmeli aç burnunun surtmesini istiyorum sana ben bı şey vermem elinden geleni ardına koyma diyor. Sen delil toplama peşindesin beni de haklı çıkardın diyor.Bende çekişmeli olmasın gel güzelce anlaşalım cocuklar bu süreçte çok yıpranır diyorum.Kabul etmiyor.Onceden olsa kesin dövmüştü beni çünkü çok zor tuttu kendini darp raporu alırım diye. Sana o malzemeyi vermicem diyor.Biliyorum sen çocukları da bana karşı doldurcaksin diyor.ben cocuklarima bu kötülüğü niye yapayım ki?
Ne çok dayak yiyen kadın varmış bu ara ya hayretler içinde okuyorum,gerçi ben de laflarla dövüldüm vicdansızlar ya

Siz asla boşanmayacaksınız.
Eşiniz ne zaman isterse o zaman sizden boşanır.
Gelecek hayatı için adım adım planlarını uygularken siz hala çocuklarım için diyorsunuz.
Çalışıyor musunuz bilmiyorum.
Fakat işsiz okumamış bile olsanız o ilk şiddet gördüğünüz 2016 yılından beri hem üniversite bitirir hem meslek sahibi olur hem muhtaç olmazdınız.
Siz adamı öyle sevmiyorsunuz ki artık ona muhtaç olduğunuz halde içiniz almıyor.
Fakat ayrılmamak için elinizden geleni yapıyorsunuz.
Daha önceki konularınızda dediğim gibi çocuklar bahane sevmediğin adamı hayatının finansörü olarak hayatında tutmaya çalışmak şahane zekice bir yöntem.
Yalnız o yöntem eskide kaldı.
Herkesin çatır çatır boşandığı ortamda kocanızın sizi boşamayacağına güvenmek, kendinize güvenmekten daha güvenli bir yolsa çok yanlış bir yoldasınız.

Eşiniz herşeyin planını yapıp, bir kılıfına uydurup sizinle beş para vermeden boşanmanın peşinde,, siz hala çocuklar deyip durun ve boşanmak için aksiyon almayın.
Onların daha rahat yaşama hakkıda gidiyor aslında böyle böyle.

Dava dilekcesi ile beraber talep ederseniz dava sonuçlanıncaya dek evde çocuklarınız ve siz yaşarsınız. Esiniz evden ayrılmak durumunda kalır.

Ama artık lütfen elinizi güçlendirecek biseyler yapın. Bana küfretti deyip geçmeyin bunu ilerde nasıl ispat ederim diye düşünün. Size daha önce şiddet uyguladığını mesajlaşma yoluyla vs kayda alın elinizde biseyler olsun

Sizin takılarınızı bozdurduysa vs bunu ona söyletmeye çalışın,sonra ilerde elinizde delil olmadığı için hakettiginizi de alamiyorsunuz

Çekişmeli aç davanı. Ve bekle gelecek o günü..

Söyleye söyleye dilimizde tüy bitti. Sonunda içimizden biri dayanamayıp senin yerine açacak artık davayı.
Sizin çocuklarınız nasıl etkilendi boşanmadan babayla aynı evde olmamaktan? Benim özellikle büyük oğlum çok düşkün babaya günde kaç kez soruyor işten ne zaman gelicek ne zaman izinli vs diye.Bosaninca da soracak içim cızz edecek😔

Canım elbet cok etkilendiler. Pedagog desteği aldik hala devam ediyoruz. Yaşlarından olgun cocuklar bu yuzden cok şükür uyum sagladilar. Hemen olmuyor bacım sabirla yoğur koruğunu... Benim cocuklarim o zaman en kucugu 2 en buyugu 8 idi. Şimdi bircok sınavda cok başarılı oldular cok şükür

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X