Sakladığı bir şey daha çıktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amaç çocuk değil ki. Amaç kadının canını yakmak. Yoksa hangi baba (istisnalar hariç) çocuğa annesi gibi bakabilir. Yapacağı çocukları babaanneye baktırmak
Yok kuzum babaanne için bile bir yaştan sonra ayakbağı torunlar..ama derki adam "anlaşalım çocuklar sana araba bana " vs.onu anlarım...ver çocuklar için bin lira nafaka bak keyfine ..şahane hayat🤷‍♀️

Bekleyin yakında kumanız ve çocuklarınızın başka kardeşleri de çıkacak. Sonra aaaa o paralar nereye gidiyor diyeceksiniz. Siz kendinize kıymet vermezken adam size niye Kıymet versin. Her ne halt ederse etsin sizin gibi pısırık bir karısı var. Ev bile açar ikinciye. Ağzınız var diliniz yok
Hayır emin olmadan nasıl kuma falan diyorsunuz olmadığına eminim ben

Hayır emin olmadan nasıl kuma falan diyorsunuz olmadığına eminim ben
O kadar emin olma sen artık. Herşeyi bekliyon, kuma mı beklemiyon? Yüzüne karşı bekarlık hayallerinden planlarından bahseden adama bu ne güven?

Kurnaz da değil ya ama cidden tek derdi koca. Evlatlarını düşünen insan ona daha önce 626362 kere söylenen şeyleri yapar gider şerh koydururdu. Adam pazartsi mahkeme kararı çıkmadan her şeyi devreder benden demesi. Tabi elinde ne var bilmiyorum ama.
Tek derdim ne koca olacak bende 62632 kez cocuklar dedim hani duzelirse cocuklarda anne baba ayrı yaşamasınlar diyeydi tek derdim.

Sakladığı birşey daha çıktı dediğiniz bireysel emeklilikmiş.Oda yazdıkları gibi maaşın yüzde 3 ü oluyor size yatıracağı sigortanın yanında devede kulak kalır.şiddet görmüşsünüz çocuklarım için ayrılmadım diyorsunuz.Adam düzelmiş gidip eski sevgilinizi aramışsınız.İkinizde de hatalar var.Bu bes konusu sakladığı birşey daha çıktı diye abartacak bi durum değil.Zamanında abartıp boşanacağınız şeyler olmuş o zaman da siz boşanmamışsınız.Çocuklara üzüldüm herkes gibi yazık..

Tek derdim ne koca olacak bende 62632 kez cocuklar dedim hani duzelirse cocuklarda anne baba ayrı yaşamasınlar diyeydi tek derdim.
Huzurlu bir hayat yaşamaları daha önemli. Ayriyetten evliliğinizi sarsan siz değilsiniz eşiniz. Tereddüte düşmek için bir sebebiniz yok. Bu şekilde bir anne baba ile yaşamak çocukları da yıpratır. Uzun vade de bunu siz de fark edeceksiniz maalesef...

Yok kuzum babaanne için bile bir yaştan sonra ayakbağı torunlar..ama derki adam "anlaşalım çocuklar sana araba bana " vs.onu anlarım...ver çocuklar için bin lira nafaka bak keyfine ..şahane hayat🤷‍♀️
Öyle zaten de bu adamın zihniyeti pis. Kadına boşanırken rahat vermeyecek. Sırf pislik olsun diye yapar bunu🤦

çocuklarınızı o evde öyle bir baba ile tutarak çekişmeli bir boşanmadan daha fazla zarar veriyorsunuz.
bir sürü konunuz oldu, ben inanmıyorum artık sizin boşanmak istediğinize.
her gün yeni bir problem ama bir adım dahi atmıyorsunuz.
Ya şimdi kaynimla eltim geldi. Kaynım iyi bı insan dini konulari da çok araştırıyor ona göre yaşıyor.Eşine peygamber efendimizin ahlakıyla davranıyor ve genel olarak öyle yaşıyor.Esime de kendisini düzeltmesi için baya konuştu.Herkesin düşüncesine saygım var burada yanlış anlaşılmasın. Faizden çık o ailene sirayet ediyor dedi.Merhametli ol öfkeyi bırak tarzında konuşmalar yaptı. Eşimde hemen tamam haklısın düzene sokucam hayatımi evliliğimi dedi sanki o istediği için devam eder istemediği için biter. O kadar emin ki bunları halledince ben bosanmicam. Ama bu saatten sonra asla donmicem ve buraya da yaziyorum..

Aranızda sürekli ayrılık tartışması oluyorsa eşiniz para yönünden güvenmeyip gizli tutuyor olabilir.
Ayrılma kararınız yok ise eşiniz size sigorta falan yapmıyor tek sorun para ise ayrılmadan da çalışıp kendi hesabınızı ayrı tutup çalışabilrsiniz. ayrılınca hayat kolay olmuyor
Kimisi ayrılınca çok rahatlayacaksin diyor kimisi ayrılınca daha zor diyor

Ya şimdi kaynimla eltim geldi. Kaynım iyi bı insan dini konulari da çok araştırıyor ona göre yaşıyor.Eşine peygamber efendimizin ahlakıyla davranıyor ve genel olarak öyle yaşıyor.Esime de kendisini düzeltmesi için baya konuştu.Herkesin düşüncesine saygım var burada yanlış anlaşılmasın. Faizden çık o ailene sirayet ediyor dedi.Merhametli ol öfkeyi bırak tarzında konuşmalar yaptı. Eşimde hemen tamam haklısın düzene sokucam hayatımi evliliğimi dedi sanki o istediği için devam eder istemediği için biter. O kadar emin ki bunları halledince ben bosanmicam. Ama bu saatten sonra asla donmicem ve buraya da yaziyorum..

yani size o kadar hakaret eden, şiddet uygulayan adam tek cümle ile değişeverdi :)

Ayyynen de düşündüğü gibi, o istediği sürece devam edecek bu evlilik. Boşanmak istesen davayı açar çıkardın evden, yasak mı var annemleri özledim beni götür az derdin , sessiz sedasız avukata gider mallara şerh koydururdun, adamın yüzüne karşı yapacağın şeyleri söylemezdin. İstedin ki korksun hizaya gelsin. Artık elinde darp raporun da yok, neden korksun?

yani size o kadar hakaret eden, şiddet uygulayan adam tek cümle ile değişeverdi :)
Tabiki inanmıyorum asla değişmez. Hadi diyelim gerçekten değişti. Ben sevmiyorum ki bu bile ayrılmam için bı sebep. Bana o kadar herrl anlamda şiddet uyguladı nasıl unutup da tekrar sevebilirim? Buarada herkese çok teşekkür ederim biliyorum durumuma ve çocuklarıma üzülüyorsunuz sert eleştirilerde beni kendime getirmek için. O yüzden çok sağolun 🙏

Evet arkadaşlar yine ben yine eşimin benden gizlediği bir şey. Ona guvenmedigim için dün telefonunu karıştırdım. Meğer 2.5yildir bireysel emekliligi de varmış orada parası birikiyormus. Bundan da haberim yok. Ben ona kaç yıldır madem çalışmamı istemiyorsun bari dışardan sigortami yatır dedim yok borcum çok yok şöyle yok böyle dedi ve yaptırmadı. Soruyorum bu adam evliliği ve beni ne sanıyor? Bosanicam bitti kararım kesin diyorum. Git çekişmeli aç burnunun surtmesini istiyorum sana ben bı şey vermem elinden geleni ardına koyma diyor. Sen delil toplama peşindesin beni de haklı çıkardın diyor.Bende çekişmeli olmasın gel güzelce anlaşalım cocuklar bu süreçte çok yıpranır diyorum.Kabul etmiyor.Onceden olsa kesin dövmüştü beni çünkü çok zor tuttu kendini darp raporu alırım diye. Sana o malzemeyi vermicem diyor.Biliyorum sen çocukları da bana karşı doldurcaksin diyor.ben cocuklarima bu kötülüğü niye yapayım ki?
Siz bu adamla konuşup niye kendinizi yoruyorsunuz ki. Zaten evlatlarını düşünse bu tavrı takınmaz..

Direk gidin boşanma davasını açın.. Durup bekleyip adamdan bir adım atmasını istemekle ekmeğine yağ sürüyorsunuz..

Ayyynen de düşündüğü gibi, o istediği sürece devam edecek bu evlilik. Boşanmak istesen davayı açar çıkardın evden, yasak mı var annemleri özledim beni götür az derdin , sessiz sedasız avukata gider mallara şerh koydururdun, adamın yüzüne karşı yapacağın şeyleri söylemezdin. İstedin ki korksun hizaya gelsin. Artık elinde darp raporun da yok, neden korksun?
Yok aslında amacım korkutmak değildi anlasmali bosansin süreç uzamasin diye öyle konuştum hani gözü korkarsa cekismeliden vazgeçer diye. Yanlış mı yapmışım bilmiyorum ki 🤷🏼‍♀️

Tabiki inanmıyorum asla değişmez. Hadi diyelim gerçekten değişti. Ben sevmiyorum ki bu bile ayrılmam için bı sebep. Bana o kadar herrl anlamda şiddet uyguladı nasıl unutup da tekrar sevebilirim? Buarada herkese çok teşekkür ederim biliyorum durumuma ve çocuklarıma üzülüyorsunuz sert eleştirilerde beni kendime getirmek için. O yüzden çok sağolun 🙏

ben kendi adıma yazayım sizin cesaret gösterip ayrılacağınıza inanmıyorum. o kadar şey yaşamışsınız hala kaynınızın gelip konuşmasını anlatıyorsunuz.
çekip gidin. çekişmeyse çekişme.
3-5 gün daha bekleseniz ne değişecek hayatınızda ?

Yok aslında amacım korkutmak değildi anlasmali bosansin süreç uzamasin diye öyle konuştum hani gözü korkarsa cekismeliden vazgeçer diye. Yanlış mı yapmışım bilmiyorum ki 🤷🏼‍♀️
Tabi ki yanlış yaptın, Pazartesi ilk iş neyi var yok babasına devredecek. Hala inanmıyorum boşanmak istediğine.

ben kendi adıma yazayım sizin cesaret gösterip ayrılacağınıza inanmıyorum. o kadar şey yaşamışsınız hala kaynınızın gelip konuşmasını anlatıyorsunuz.
çekip gidin. çekişmeyse çekişme.
3-5 gün daha bekleseniz ne değişecek hayatınızda ?
Peki çekişmeli davada ben ayrılmak istemiyorum derse veya bana iftira atarsa her şeyi düşünüyorum işte

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X