Sakladığı bir şey daha çıktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sizin evliliğiniz normal bir evlilik değil. büyüyüp akılları erip de olayları değerlendirebildiklerinde ikinizden de nefret edecekler belki de.
ayrıca boşanınca çocuklarını görmeyecek mi bu adam ? ne babalar var boşansalar da eksiklik yaşatmıyorlar.
siz zaten kocanızın babalıktan da boşanacağını bildiğiniz için tedirginsiniz ama babalığına da güven olmayan adamla aynı evde çocuk büyütmek mantıklı mı?
net olun, ben cesaret edemiyorum diyin. çocukların arkasına saklanmayın. onlar da bunu hissediyor, onların omuzlarına bu yükü yüklemeye hakkınız yok.
3-4 post önce çekişmeli boşanma olacak derken bir anda anlaşmaya çalışıyoruz yazmışsınız. önce oturun kendi konunuzun ne olduğunu kafanızda netleştirin. sonrada ciddi şekilde bir avukat tutun ve onun önerileri ile ilerleyin.

Canım elbet cok etkilendiler. Pedagog desteği aldik hala devam ediyoruz. Yaşlarından olgun cocuklar bu yuzden cok şükür uyum sagladilar. Hemen olmuyor bacım sabirla yoğur koruğunu... Benim cocuklarim o zaman en kucugu 2 en buyugu 8 idi. Şimdi bircok sınavda cok başarılı oldular cok şükür
Küçüklermiş😔 Şuan iyi olmalarına o kadar sevindim ki. İnşaallah bende başarırım🙏Dualarım tüm çocuklara🤲

Evet arkadaşlar yine ben yine eşimin benden gizlediği bir şey. Ona guvenmedigim için dün telefonunu karıştırdım. Meğer 2.5yildir bireysel emekliligi de varmış orada parası birikiyormus. Bundan da haberim yok. Ben ona kaç yıldır madem çalışmamı istemiyorsun bari dışardan sigortami yatır dedim yok borcum çok yok şöyle yok böyle dedi ve yaptırmadı. Soruyorum bu adam evliliği ve beni ne sanıyor? Bosanicam bitti kararım kesin diyorum. Git çekişmeli aç burnunun surtmesini istiyorum sana ben bı şey vermem elinden geleni ardına koyma diyor. Sen delil toplama peşindesin beni de haklı çıkardın diyor.Bende çekişmeli olmasın gel güzelce anlaşalım cocuklar bu süreçte çok yıpranır diyorum.Kabul etmiyor.Onceden olsa kesin dövmüştü beni çünkü çok zor tuttu kendini darp raporu alırım diye. Sana o malzemeyi vermicem diyor.Biliyorum sen çocukları da bana karşı doldurcaksin diyor.ben cocuklarima bu kötülüğü niye yapayım ki?
Esin memurmus hiç düşünme öyle yara böyle hacizle nafakani alırsın ama öncesinde git bütün mallara şerh koydur ki bu süreçte senden mal kaciramasin.Once şerhi köydür sonra git davani aç.bosanma.olmadan da zaten tedbir nafakası alırsın.

Evet arkadaşlar yine ben yine eşimin benden gizlediği bir şey. Ona guvenmedigim için dün telefonunu karıştırdım. Meğer 2.5yildir bireysel emekliligi de varmış orada parası birikiyormus. Bundan da haberim yok. Ben ona kaç yıldır madem çalışmamı istemiyorsun bari dışardan sigortami yatır dedim yok borcum çok yok şöyle yok böyle dedi ve yaptırmadı. Soruyorum bu adam evliliği ve beni ne sanıyor? Bosanicam bitti kararım kesin diyorum. Git çekişmeli aç burnunun surtmesini istiyorum sana ben bı şey vermem elinden geleni ardına koyma diyor. Sen delil toplama peşindesin beni de haklı çıkardın diyor.Bende çekişmeli olmasın gel güzelce anlaşalım cocuklar bu süreçte çok yıpranır diyorum.Kabul etmiyor.Onceden olsa kesin dövmüştü beni çünkü çok zor tuttu kendini darp raporu alırım diye. Sana o malzemeyi vermicem diyor.Biliyorum sen çocukları da bana karşı doldurcaksin diyor.ben cocuklarima bu kötülüğü niye yapayım ki?
Merhaba
Biliyorsunuz bireysel emeklilik tam o sıralar işyerileri tarafından otomatik yapıldı.
En alt kademeden aylık 100-200 lira kesintiyle.
Yaptırmak istemeyenler kapattırdı diğerleri kaldı. Belki öyle bir şeydir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X