Bebek Beslenmesi Sakladigim sutumu ne zaman vermeliyim

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Yenianne45

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2015
33
6
1
39
Kizlar merhaba size bir konuda danismak istiyorum. Benim 4 aylik bir bebegim var.bu ara sutumun yetmediğini hissediyorum. Size sorum su bebegime Ilk zamanlar sagip sakladigim sutumu mu vermeliyim yoksa devam sutu verip bu dondurdugum sutumu sonraki aylara mi saklamaliyim hani hic sutum olmazsa diye.. Isim icinden cikamadim lutfen yardimm

Kizlar merhaba size bir konuda danismak istiyorum. Benim 4 aylik bir bebegim var.bu ara sutumun yetmediğini hissediyorum. Size sorum su bebegime Ilk zamanlar sagip sakladigim sutumu mu vermeliyim yoksa devam sutu verip bu dondurdugum sutumu sonraki aylara mi saklamaliyim hani hic sutum olmazsa diye.. Isim icinden cikamadim lutfen yardimm

sakladıklarını ver onlardaki besin değerine şu an ihtiyacı var .. eğer onlarda az ise bir öğün devam sütü bir öğün sakladığın sütten ver.. sende emzirmeye ve sağmaya devam et .. benimde sütüm azalınca günde iki kere sağıyorum çıksada çıkmasada 3. gün çoğalıyor..

sakladıklarını ver onlardaki besin değerine şu an ihtiyacı var .. eğer onlarda az ise bir öğün devam sütü bir öğün sakladığın sütten ver.. sende emzirmeye ve sağmaya devam et .. benimde sütüm azalınca günde iki kere sağıyorum çıksada çıkmasada 3. gün çoğalıyor..

Tamam oyle yapayim cok tesekkur ederim insan anne olunca herseyi iki kere dusunuyo rabbim evlatlarimizi hayirli saglikli etsin insaallah

Tamam oyle yapayim cok tesekkur ederim insan anne olunca herseyi iki kere dusunuyo rabbim evlatlarimizi hayirli saglikli etsin insaallah

amin canım. sütüm azalıyo diyede stres yapma. 4 ay ne güzel emzirmissin 2 ay daha emzirebilmek için sağ sütünü . her istediğinde de ver memeyi... ondan sonra ek gıdaya geçeceksin zaten..

Şimdi verin bence sağdığınız sütü. Çünkü sütün içeriği bebek büyüdükçe değişiyor. Ayrıca bol bol emzirin ve sık sık sağın ki süt artsın. Dereotu yiyin, rezene çayı, boza veya malt içecek için. Bunlar sütü arttırırlar. Eğer uykusuz kalıyorsanız o da etkiler sütü. Bi süre annenizi/kvyi çağırabilirsiniz yardım için. Bir de sıcak duş da benim sütümü etkilerdi, insanırahatlattığı için.

Sutum artsin diye rezene kimyon anason karisimi cay içiyorum. Uykusuz kaldigim soylenemez cok sukur . günde 10 12 bardak su da iciyorum.bi de malt icecegi var ya ecZanede satilan ondan aliyim belki faydasi olur

Back
X