Saklar mısınız?

Salım vardi boynuma takardim sevgilimin ilk hediyesi..
o kadar severim ki salimi..
bir süre ayri kaldik.. ben onu asla cikarmadim boynumdan..Çünkü onu hala seviyordum ve umudum vardi.
beni bir gün uzakta görmüş. Birakmadigimi anlamis. o sal umut oldu ikimize de..
simdi nisanliyiz :) hala takarim salimi da :D eskidi baya sekiz yilda tabi ama olsun..
bunu da niye anlattim. Eger bu sekilde bir olaysa anlamlar yüklenir hediyelere.. o acidan iliskiyi kesmek istiyorsaniz birakin hediyeyi kullanmayin.

Salım vardi boynuma takardim sevgilimin ilk hediyesi..
o kadar severim ki salimi..
bir süre ayri kaldik.. ben onu asla cikarmadim boynumdan..Çünkü onu hala seviyordum ve umudum vardi.
beni bir gün uzakta görmüş. Birakmadigimi anlamis. o sal umut oldu ikimize de..
simdi nisanliyiz :) hala takarim salimi da :KK70: eskidi baya sekiz yilda tabi ama olsun..
bunu da niye anlattim. Eger bu sekilde bir olaysa anlamlar yüklenir hediyelere.. o acidan iliskiyi kesmek istiyorsaniz birakin hediyeyi kullanmayin.
ben kullanmıyorum o kullanıyor hediyeyi. sevgili değildik arkadaştık ama benim için özeldi. görüşmeyi kestik sonra ve yarın 1 ay olacak hiç görüşmeyeli ama bugün 1.5 ay önce aldğım hediyeyi kullandğnı gördüm hatta notuna xx(şehir) hatırası olarak gibisinden brşeyler yazmştm

ben kullanmıyorum o kullanıyor hediyeyi. sevgili değildik arkadaştık ama benim için özeldi. görüşmeyi kestik sonra ve yarın 1 ay olacak hiç görüşmeyeli ama bugün 1.5 ay önce aldğım hediyeyi kullandğnı gördüm hatta notuna xx(şehir) hatırası olarak gibisinden brşeyler yazmştm

Aranizdaki iliskide sanirim sen hoslaniyor ama o normal arkadas olarak goruyordu. O acidan senin icin anlam ifade ediyordu ama onun icin sade bir hediye olabilir. Umutlanma derim fazla..

ama gözüne sokarak kullanmamıstır sımdı cocuk tanınmıs bırı degıl onu ızleyecegını de bılmıyor sen onu programda gormussun yanı..
izleyeceğimi biliyor :) şahsen tanışıklığımız var hem benmle hem kardeşimle yani bayağı cddi bir tanışıklık mevzusu var ve dha önceden de o programı izlediğimi biliyor. çnkü onunla tanştktan sonra o programdan haberm oldğnu da biliyor

hatta ben onun programının sloganını kendim çevirmiştim başka türlü aşkla ilgli bir söze bugün o sözü söyledi.

umutlanmak değilde atmasnı beklerdm yada benm gözüme sokarak kullanmamasını

Bana bi arkadasim saat almisti. Ben baya arkadasim saniyordum ama.. birlikte bir projede calisiyorduk üniversitede.. bende o saati kullandim uzun bir süre.. proje bittikten sonra cok karsilasmadik o üst dönemdi mezun oldu yurtdisina cikti falan.. bir gün kütüphanede ders calisirken telefonum caldi. Disari cikayim diye ayaga bi kalktim onunla karsilastim. Yurtdisindan gelir gelmez okula gelmis. Anlatti bir seyler.. ben dinlemek istemedim. Çünkü sevgilim vardi ve bahsetmistim ona da.. o günden sonra da kullanmadim dolapta bir köşede duruyor iste..
böyle seyler iliskinizin nasil olduguna ve karakterlere bağlı diye düşünüyorum. Acik ve net mi konustunuz yoksa daha mi farkliydi.. bilemiyorum..
siz yine de cok takilmayin. Mümkünse ekrani da o çıkınca kaoatin..

Bana bi arkadasim saat almisti. Ben baya arkadasim saniyordum ama.. birlikte bir projede calisiyorduk üniversitede.. bende o saati kullandim uzun bir süre.. proje bittikten sonra cok karsilasmadik o üst dönemdi mezun oldu yurtdisina cikti falan.. bir gün kütüphanede ders calisirken telefonum caldi. Disari cikayim diye ayaga bi kalktim onunla karsilastim. Yurtdisindan gelir gelmez okula gelmis. Anlatti bir seyler.. ben dinlemek istemedim. Çünkü sevgilim vardi ve bahsetmistim ona da.. o günden sonra da kullanmadim dolapta bir köşede duruyor iste..
böyle seyler iliskinizin nasil olduguna ve karakterlere bağlı diye düşünüyorum. Acik ve net mi konustunuz yoksa daha mi farkliydi.. bilemiyorum..
siz yine de cok takilmayin. Mümkünse ekrani da o çıkınca kaoatin..
net konuştuk dostum olarak kalacaksan kal demişti bende dostlğunuda al git dedm o gitmeyi tercih etti

izleyeceğimi biliyor :) şahsen tanışıklığımız var hem benmle hem kardeşimle yani bayağı cddi bir tanışıklık mevzusu var ve dha önceden de o programı izlediğimi biliyor. çnkü onunla tanştktan sonra o programdan haberm oldğnu da biliyor

hatta ben onun programının sloganını kendim çevirmiştim başka türlü aşkla ilgli bir söze bugün o sözü söyledi.

Izleme bence.. izlersen kendine zarar verirsin dusuncelerine.. gelmek isteyen buyursun gelsin sana.. sen onu mu dedi bunu mu dedi dusuncelerine hic kaptirma kendini canim

ooo ozamn iş başka mesaj vermiş resmen.. ordan verecegıne mobılden bı mesaj atsaydın abi yaaa

sen bişi yapma ama ızlıyomus beklıyomus havasına da gırer erkek mılletı sonra ısıne gelmeyıncede ben onu dusunerek yapmamıstım sen oyle anlayınca akısına bıraktıma bıle getırır ıstıyorsa sana ulassın mesaj verıp sana adım attırtmasın

ooo ozamn iş başka mesaj vermiş resmen.. ordan verecegıne mobılden bı mesaj atsaydın abi yaaa
15 nisanda aynı sözü yazdğm halen duruyor duvarımda. hatta 2 programı var biri benm o çevirdiğim cümlenin farklı bir şekli ile diğerinin ismi yok başka. alakası olmayan programda söyledi burdan anlatamıyorum

sen bişi yapma ama ızlıyomus beklıyomus havasına da gırer erkek mılletı sonra ısıne gelmeyıncede ben onu dusunerek yapmamıstım sen oyle anlayınca akısına bıraktıma bıle getırır ıstıyorsa sana ulassın mesaj verıp sana adım attırtmasın
ben adım atmam çnkü fazlasıyla gururm had safhada mesela ben oğlak burcuyum inatçıyım ee oda oğlak burcu. karşımdaki benm erkek versiyonm resmen

zaten bir daha izlemeyi düşünmüyorum haftada 2 program yapıyor ve ben ciddi olarak dağılıyorum izleyince
benımde programcı bı arkadasım vardı.. eskı sevgılısı ızlerdı bılırdik o da böyle gittiği yerde kızlarla fln görüntü verınce derdı kudurmustur sımdı dıye :D ülerdik onda aklıma o geldi :D kızda o sıralarda hep dönmeye calısmıstı.. sonra kamera önlerinden kaybolduda kız da yoluna baktı sözlendi nişanlandı yuvasını kurdu :)

benımde programcı bı arkadasım vardı.. eskı sevgılısı ızlerdı bılırdik o da böyle gittiği yerde kızlarla fln görüntü verınce derdı kudurmustur sımdı dıye :KK70: ülerdik onda aklıma o geldi :KK70: kızda o sıralarda hep dönmeye calısmıstı.. sonra kamera önlerinden kaybolduda kız da yoluna baktı sözlendi nişanlandı yuvasını kurdu :)

hahaha :)

ben kullanmam ama atmam da. ayrılalı 2 yıl oldu sanırım ama barışırız ihtimaliyle hala sakladığım şeyler vardı. baktım oluru yok 2 yılın sonunda netten satışa çıkardım bana aldığı şeyleri :D

Sevmediğim insanın ise atarım, yok sevdiğim ama görüşmediğim insanınsa atmam kullanırım. Çünkü unutmam neyi kimin aldığını, kullandığımda da aklıma gelir bunu şu almıştı diye

ben kullanmam ama atmam da. ayrılalı 2 yıl oldu sanırım ama barışırız ihtimaliyle hala sakladığım şeyler vardı. baktım oluru yok 2 yılın sonunda netten satışa çıkardım bana aldığı şeyleri :KK70:

bilmiyorum açıkçası neden saklıyor.

hahah iyi yapmışsın :D

Sevmediğim insanın ise atarım, yok sevdiğim ama görüşmediğim insanınsa atmam kullanırım. Çünkü unutmam neyi kimin aldığını, kullandığımda da aklıma gelir bunu şu almıştı diye

ama unutmak istemeyeceği biri değilim

hala bir şeyler hissettiğim biriyse atarım kullanmam, hiçbir şey hissetmiyorsam gönül rahatlığıyla kullanırım. adamın seni unutamamasından değil, başından beri hatrı sayılır bir değer göstermemiş olmasından bence hediyeni atmaması.

Back
X