• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SAKLI KALAN ABİ

Evli diye onu söylemeyi unutmuşum desin:KK53:

Şaka maka yahu daha ilk tanışma günlerinde geçen konuşmalar olur.Nerelisin? kaç kardeşsin? vs vs... o zaman benim bir abim mi var demiş anlamadım ki.Elbet o abi düğüne gelecek ortaya çıkacak yani:KK53: söylesin işte.

Eğer açık açık söylemeye çekiniyorsa ki bence çekinmemeli, bir şekilde o abisinden konu açsın. Örneğin diğer abim de nişana şu tarihte gelecek vs. nişanlısı derse diğer abi kim falan diye, aa bilmiyor musun hiç konusu geçmedi mi ki falan der. Gerçi çok garip bir durum nasıl bilinmez ki başka bir abinin varlığı da :D yani her turlu bir lafı geçer, ya da kaç kardeşsiniz diye sorulduğunda onu saymamış mı valla garip bir durum
herkes biz gibi gece gündüz şişirmiyo demekki erkeklerin kafanı :D

Bi arkadaş örnek vermiş ya yukarda hani yengesinden açabilir mesela konuyı ayy işte yengemde nişanda ne giycem diye sorup duruyo atıyorum büyük abimide başka severim eşide çok iyidir gibi..

arkadaşınızın bunca zaman saklamış olması normal gelmedi bana
bunca tedirginlik yaşıyorsa,
konusu açılmış ve kendisi de abiyi reddetmiş olmalı ki şimdi nasıl söyleyeyim diye ........

abisiyle ilgili bir sorunu olmadığına emin misiniz?
bence gizlemesine neden olan bir şey vardı ve şimdi affedilmiş, unutulmuş olmalı

konusu açılmadığı için bilmiyorsa, erkek arkadaşın şaşırıp yadırgaması beklenemez zaten
strese gerek yok
ancak yukarıda bahsettiğim gibi bir durum varsa
düşündürücü.....

Evli diye onu söylemeyi unutmuşum desin:KK53:

Şaka maka yahu daha ilk tanışma günlerinde geçen konuşmalar olur.Nerelisin? kaç kardeşsin? vs vs... o zaman benim bir abim mi var demiş anlamadım ki.Elbet o abi düğüne gelecek ortaya çıkacak yani:KK53: söylesin işte.
ortak arkadaş vesilsyle tnışmşlr.
abim var kardeşim var deyip geçilmiş .
tabi 2 sene az bi zaman değil bi abiden hep bahsedilmiş diğerinden hiçç adı bile geçmemiş.
buda nasıl söylüycem sok olucak bu kadar basit bişeyi söylemedin diycek ve başka başka seyler aklına gelicek düşüncesiyle
telaşlandı .
bencede o kadar kolay olmasa gerek sonuçta benimde başıma böyle bişey gelse zorlanır söyleyemezdim .

Yani iki yil ciktigim birinin ve su aralarda ciddi düsündügüm birinin birden bi abisi daha varmis aslinda durumunu ögrenmek beni tedirgin ederdi, neden sakladi acaba diye ama fazlada büyütülecek bisey degil sonucta cocugumm var diye bi mevzu degil... O evli oldugu icin ve baska sehirde ne bileyim artik aile kurdu diYe bahsetmemisim heralde bende yeni fark ediyorum der...:KK14:

arkadaşınızın bunca zaman saklamış olması normal gelmedi bana
bunca tedirginlik yaşıyorsa,
konusu açılmış ve kendisi de abiyi reddetmiş olmalı ki şimdi nasıl söyleyeyim diye ........

abisiyle ilgili bir sorunu olmadığına emin misiniz?
bence gizlemesine neden olan bir şey vardı ve şimdi affedilmiş, unutulmuş olmalı

konusu açılmadığı için bilmiyorsa, erkek arkadaşın şaşırıp yadırgaması beklenemez zaten
strese gerek yok
ancak yukarıda bahsettiğim gibi bir durum varsa
düşündürücü.....
yok canım bi nedeni olsa ben bilirdim .

ya saklamamış ki :D
ilk tanıştıklarında kaç kardeşsiniz falan demişler birbirlerine bizim kızda 1 abim bi ben kardeşim diyerek 3 tane
saymış aradan zaman geçip ciddiye binincede tutuştu tabi dolasıyla (ciddi bişey olmayıcagını düşündüğü içinde bunca zaman aman deyip geçiştirmiş)
iyi de neden yalan söylemiş..
konusu geçmemiş çocuk sormamış diyorsun da sormuş işte...
neeyse, o evli, başka evde diye onu unuttum saymadım deyiversinn

ortak arkadaş vesilsyle tnışmşlr.
abim var kardeşim var deyip geçilmiş .
tabi 2 sene az bi zaman değil bi abiden hep bahsedilmiş diğerinden hiçç adı bile geçmemiş.
buda nasıl söylüycem sok olucak bu kadar basit bişeyi söylemedin diycek ve başka başka seyler aklına gelicek düşüncesiyle
telaşlandı .
bencede o kadar kolay olmasa gerek sonuçta benimde başıma böyle bişey gelse zorlanır söyleyemezdim .

laf arasında da olsa söylemiş yani var diye.pek fazla bahsetmek istemedim aynı evde değiliz artık ortak yaşantımız yok diye desin kendisi evli zaten pek fazla görüsemiyoruz falan desin madem.

kızlar bu kez kendim için değil samimi olduğum bi arkadaşım için konu açıyorum .
benim arkadaşım 1.5 2 yıldır düzenli devam eden bi ilişkisi var . erkek arkadaşı suanda
yurt dışında işi sebebiyle . sorun şu ki arkadaşımın 2 abisi var bitanesiyle beraber kalıyorlarda
diğer abisi başka şehirde evli fakat benim bu akıllı arkadaşım diğer abisinden hiç bahsetmemiş .
vee iş şimdi ciddiye binmiş durumda yani yurt dışından dönünce nişan takılacak.
dolasıyla bizimkini telaş sardı nasıl söylüycem diye :KK34:
Böyle durumda siz olsanız ne yapardınız ben bilemedim sizin fikirleriniz??
Neden saklama gereği duymuş ki?

herkes biz gibi gece gündüz şişirmiyo demekki erkeklerin kafanı :D
Valla kafa şişirmekle alakası yok bence. Nişanlanacaklar ve kaç tane abisi olduğunu bilmiyor erkek tarafı. Bence çok anormal. Şu kadar abim var demek kafa şişirmek değildir ki :D

Valla kafa şişirmekle alakası yok bence. Nişanlanacaklar ve kaç tane abisi olduğunu bilmiyor erkek tarafı. Bence çok anormal. Şu kadar abim var demek kafa şişirmek değildir ki :D
kafa şişirmekten kastım kardeş sayıı değil her konu .

ya saklamamış ki :D
ilk tanıştıklarında kaç kardeşsiniz falan demişler birbirlerine bizim kızda 1 abim bi ben kardeşim diyerek 3 tane
saymış aradan zaman geçip ciddiye binincede tutuştu tabi dolasıyla (ciddi bişey olmayıcagını düşündüğü içinde bunca zaman aman deyip geçiştirmiş)
Canim o sorum size degil, arkadasaydi. Bir yanlis anlasilma oldu sanirim.:)

Ne tuhaf bir iliskisi varmis , 2 yil icinde insa herseyi ogrenir karsilikli simdiye kadar abinin varligini ogrenmediyse bence otursunda dusunsun , ne bicim iliskim var diye...

Soylesin abim var diye , cocugum var demiyecek herhalde...

arkadaşın ne yapmaya çalışmış anlamadım.neden diğer şehirdeki abisini evi yurdu ayrı diye ayrı tutmuş ne saçma..bende ailemden farklı şehirdeyim kız kardeşim böyle bişey yapsa incinirdim..

Back
X