BlancKahkul Allah var, Allah yâr.. tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 3.195 Emoji Skoru 4.107 Puanlar 133 19 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi BlancKahkul #1 Hanımlar günlük hayatta şal mı yoksa eşarp mı daha şık sizce? Birde bazen eşarp daha yaşlı gösteriyor gibi şeyler duyuyorum sizcede öylemi?
Hanımlar günlük hayatta şal mı yoksa eşarp mı daha şık sizce? Birde bazen eşarp daha yaşlı gösteriyor gibi şeyler duyuyorum sizcede öylemi?
smeagol Nirvana Kayıtlı Üye Katılım 21 Şubat 2007 Mesajlar 3.719 Emoji Skoru 1.431 Puanlar 773 20 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi BlancKahkul #2 Ben şal kullanıyorum ve daha rahat olduğunu düşünüyorum..
Berf0o0o MucizeeMm💕 Kayıtlı Üye Katılım 12 Nisan 2015 Mesajlar 3.217 Emoji Skoru 23.731 Puanlar 308 Yaş 34 20 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi BlancKahkul #3 Farketmez bence ikisi de çok hos hangisini yakistiriyolar sana?
Viserion Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 5 Aralık 2010 Mesajlar 1.440 Emoji Skoru 562 Puanlar 323 21 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi BlancKahkul #4 şal daha spor duruyor bence eşarp daha klasik giydiğin elbiseye göre değişir bence her ikisinide kullanıyorum ben
şal daha spor duruyor bence eşarp daha klasik giydiğin elbiseye göre değişir bence her ikisinide kullanıyorum ben
BlancKahkul Allah var, Allah yâr.. tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 3.195 Emoji Skoru 4.107 Puanlar 133 21 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi BlancKahkul #5 smeagol .!.: Ben şal kullanıyorum ve daha rahat olduğunu düşünüyorum.. Genişletmek için tıkla... Bende şal kullanamıyorum. Alışmakla alakalı sanırım avucdolusudua .!.: Farketmez bence ikisi de çok hos hangisini yakistiriyolar sana? Genişletmek için tıkla... arkadaşlarım şalı yakıştııyor annemse kesinlikle eşarp diyor. Annemi dinleyip eşarp takıyorum ama mesela yurttaki arkadaşlarım saçlarımı görünce eşarp seni çok olgun gösteriyor diyorlar. dushes .!.: şal daha spor duruyor bence eşarp daha klasik giydiğin elbiseye göre değişir bence her ikisinide kullanıyorum ben Genişletmek için tıkla... şalda sanki renk uyumu önemli yani kombin yapmak lazım gibi. Ama ben eşarpta renge bakmıyorum. Elime ne gelirse takıyorum :))
smeagol .!.: Ben şal kullanıyorum ve daha rahat olduğunu düşünüyorum.. Genişletmek için tıkla... Bende şal kullanamıyorum. Alışmakla alakalı sanırım avucdolusudua .!.: Farketmez bence ikisi de çok hos hangisini yakistiriyolar sana? Genişletmek için tıkla... arkadaşlarım şalı yakıştııyor annemse kesinlikle eşarp diyor. Annemi dinleyip eşarp takıyorum ama mesela yurttaki arkadaşlarım saçlarımı görünce eşarp seni çok olgun gösteriyor diyorlar. dushes .!.: şal daha spor duruyor bence eşarp daha klasik giydiğin elbiseye göre değişir bence her ikisinide kullanıyorum ben Genişletmek için tıkla... şalda sanki renk uyumu önemli yani kombin yapmak lazım gibi. Ama ben eşarpta renge bakmıyorum. Elime ne gelirse takıyorum :))
Feraceli Nirvana Pro Üye Katılım 9 Ocak 2015 Mesajlar 20.020 Emoji Skoru 83.251 Puanlar 798 3 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi BlancKahkul #6 O yorumu bende cok aldım şal yaşını gösteriyor gündelik takılabilir ama ben şahsen eşarp daha çok tercih ediyorum hem şık hem görüntüsü daha cok hoşuma gidiyor
O yorumu bende cok aldım şal yaşını gösteriyor gündelik takılabilir ama ben şahsen eşarp daha çok tercih ediyorum hem şık hem görüntüsü daha cok hoşuma gidiyor
neyiseda En güzel hikayem ,kabul olmuş duam oğlum Kayıtlı Üye Katılım 26 Şubat 2015 Mesajlar 3.623 Emoji Skoru 3.010 Puanlar 333 17 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi BlancKahkul #7 Şali daha çok spor kiyafetlerimin üstüne esarbi da klasik giyimde kullanıyorum. İkisini de yakistiriyorum kendime
Şali daha çok spor kiyafetlerimin üstüne esarbi da klasik giyimde kullanıyorum. İkisini de yakistiriyorum kendime
B balkongulu Üye Kayıtlı Üye Katılım 22 Kasım 2015 Mesajlar 45 Emoji Skoru 77 Puanlar 18 8 Temmuz 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi BlancKahkul #8 Eşarp hem spor hem klasik kombinlenebiliyor ama şalı ben şık bulmuyorum. Tercihim tabi ki eşarp