Sal Gn transferim Dualarnza ihtiyacm var

canım ihsallahh hakkımızda hayırlısı olsun

Naz hadi hayırlısı ne çabuk geçti zaman inşallah hamilelik haberini de böyle verirsin bize
kaydirigubbakcemile5

Nazcım transferin saat kaçta yarın canım?
Birde bir arkadaş da yazmışzaten, o an hep dua oku canım, ben işlem bitene kadar Ayetel Kürsi okumuştum. Allah yardım edecek canım, inşallah 12 gün sonra da hamileyim diye yazacaksın....

aminn canım benım ıhsallahh
senın nasıl gıdıyor varmı belırtı

Benim bugün 8.günüm.4.günden itibaren kasıklarımda batma tarzında ağrı vardı ama bugün iyiyim.Beklemek çoook zor.Hep olumlu düşünmeye çalışıyorum.
Senin içinde yarın büyük gün.Rahat olman çok önemli,bide idrara sıkışık gel dedilerse eğer sen hastanede bekleme sürenide düşünerek su iç.12 gün sonra güzel haberlerini bekliyoruzzz:roflol:

11 de olucak sanırım canım ama ben cok korktugum ıcın anestezı alıcam cunku rahat durmuyorum hep oynatıyorum kendımı bayılana kadar okurum sureklı
saol canım benım ıhsallah bende verırım o mujdelı haberiopuyorumnanaktan

o agrılar ıyıye ısarettır ıhsallah canım evet ıdrara sıkısık gel dediler canım bıde ben anestezı alıcam gece 12 den sonra yasak hersey sabah wc ye cıkmıcam tutucam artık napalım hakkımızda hayırlısı

canım inş meleğin seninle olur sıkışık gitmemizin sebebi rahim kanalları dar olduğu için idrar sıkıştırıp oraya baskı yapar ve kanllar daha açılır böylece dr içeri daha rahat giriş yapabilir o yüzden canım allah gönlüne göre versin canım

merhaba kıslar dun transferım oldu evde dınlenıyorum aslında pek yatmıyorum oturuyorum arada ama iş felan yapmıyorum 2 embrıyo transfer edildi blast
10 agustos test gunum umarım hayırlı haberler verebılırım çok heyecanlıyım

cnm transfrin hayırlı olsun kaydirigubbakcemile5

gaz bende de zaman zaman oluyorCADIARZU

sebebini bende bilmiyorum fisfisfis

insalalah kızlar güzel haberler alırız sizden..bend emıkroyla hamıel kaldım..bilirim o bekleme günlerini.şimdi bebeişimin yolunu gözlüyorum...allah sizede nasip etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…