Sal Gn transferim Dualarnza ihtiyacm var

gözünaydın naz işin zorunu atlattın darısı başıma inşallah ben daha iğnelerdeyim.inşallah güzel sonuçlar alırız sanırım transfer günü sayılıyormuş ama yine de yaşayana sormak gerek-benim de sen gibi ilk denemem olacak

transferden sonraki ilk gün 1. gününn.
sen bence asıl ilerleyen günlerde uykuya eğilimin olacak mı ona dikkat et.
kasık ağrıları göğüs şişmeleri bazılarını yanılttı hiçbir şey çıkmadı sonunda ama uykuya eğilimi olan ve de bel ağrıları olanlardan pozitif sonuçlar çıkabildi.
umarım ağrın sızın olmaz hiçbişey hissetmeden hamiş oluverirsin.
banyoya gelince ilk 3 günden sonra ben yapmıştım. sanırım 1. ve 2. gün yapmayın yazıyordu hastaneden verdikleri kağıtta.

Ayşe Aydın ın , Anne Anee oluyorum kitabını al ve okumaya başla naçizane önerim, tüm geçtiğimiz tüp bebk süreçlerini anlatıyor, seni oyalar hem .

kzılar ınsalalah gebe haberınızı alırız.kendınız sürekli dinlemyin.benımde uykuya egılımım olmadı herkesede olacak dıye birsey yok.

ılık su iile ( kesinlikle sıcak değil ) , çok fazla duşta oyalanmadan yapabilirsin, 2 hafta boyunca kirli kalacak halin yok ya güzzelim, söylemedi mi doktor herhangi bir şey. bana fazla oyalanmadan duş al çık demişti.

korkma canım bu kadar stres yapma kendine.
bir banyo ile düşmez bebecikler, önemli olan senin mutluluk seviyenin yüksek olması, mutluluk hormonu salgılayan bir beyin diğer hormonları ve de rahimi de poztif etkiliyormuş.

kıslar benım agrılarım basladım ıhsallah ıyıye ısarettır ara ara kasık batması akıntı ve belim çok agrıyor bırde cok cabuk yoruluyorum yaptıgım bırseyde yok ama anlamadım nefes nefes kalıyorum sanki
ALLAHIM IHSALLAH MELEKLERIM BENIMLEDIR ÇOK HEYECANLIYIM

naz umarım bebeklerin seinledir.ama kendini bu kadar yıprata.benimdevtransferim cumartesi oldu.test günüm 13 ağustos.inanılmz gaz sancım var.birde ssabit yatmaktan herhalde bel ağrım.3 embriyo konuldu 1 kalite.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…