senağlama çok güzeller bunlar Allah'ım şu insafsız gacıya verdiğin yeteneğin birazını da bana verseydin
örüp örüp resmini çekip koyuyo beni çatır çatır çatlatıyo Rabbim ne olur şu kadıuna bi üçüz nasip et örmeye vakti olmasın bende o esnada bişeyler öğrenip arayı kapatayım pek sanmıyorum ama neyse :dilcikar:
bende seni merak ediyodum doğurdunmu diye az kalmış arrbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşşşşşşşşşşşşşşşş
yazdıkların SERSOY için AMİN diyorummmmmmm:CüvCüv::ecrin_bebek:
:roflol:
al benden de o kadar çatladım burda yine
sersoycum eline sağlık
merak etme sen alevim sırf beni çatlattığına kalsa Rabbim verecek o üçüzleri elinde kalacak o çağaların büyük ah ettim ben çok büyük hemde:Saruboceq::roflol::1shok:........delikafadulden
selmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... çılgınsın yaaaaaaaaaaaaaaaaaa....delikafadulden
bayıldım hepsine ... süperler... aman tanrım.... bak ne dicem biri seni durdurmalı diyoruz ya hep...
seni ancak bir bebek durdurur.. hatta ikiz .. yok yok zeynebin dediği gibi üçüz...
sen onlarla uğraşırken ... sanırım bu kadar vaktin olmaz .. zeynoda sinirden çatlamaz....kaydirigubbakcemile3
merak etme sen alevim sırf beni çatlattığına kalsa Rabbim verecek o üçüzleri elinde kalacak o çağaların büyük ah ettim ben çok büyük hemde:Saruboceq::roflol:
merak etme sen alevim sırf beni çatlattığına kalsa Rabbim verecek o üçüzleri elinde kalacak o çağaların büyük ah ettim ben çok büyük hemde:Saruboceq::roflol:
aman böle aaha can kurban....inşallah ahın tutar zeynom..... süpersin...yerimseniben
bencede sersoyu hiçbirşey durduramaz bebekler olsa bile
kesin bu kezde bebeklerin biryerlerine kurdele takar fiyonk yapar
inş rabbim sanada nasip ederde bütün becerilerini bebeğinle paylaşırsın yapıcaklarını bebeklerine yaparsın inşşşş
eline sağlık cn çok güseller ..
kadına çok yakışıyo bence şal :))yarı bir hava kattığını düşünüyorum ben..
bir sürü parşminam var evde rengarenk ama tabi onlar böyle el işlerinin yerinini tutamaz..
ellerine sağlık çok hoş olmuş hepsi
süper olmuşlar ya maşallah..ellerine sağlıkkkkkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?