Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben değil hoca söyledi. Çok konuşmama bağladı muhtemelen. Peki."Özgüven" ve başarısız olunca suçu nazara atmak arasında mantıklı bir bağlantı kuramadım.
Hayır tabiki de ya altı üstü bi dersi yapmak beni tam anlamıyla başarılı yapmaz. Hâlâ atanmayı başaramadım mesela. Teşekkür ederimanlamadim cidden kendinizi coookkk basarili, iyi mi goruyorsunuz? yani ozguven iyi de ben bir tik iticilik sezdim. nazar degil de bunu dusunebilirsiniz. sinavda basarilar hakkinizda en iyisi olsun umarim.
Bir tık diyorsunuz. Naif, kibar bir hanımsınız.anlamadim cidden kendinizi coookkk basarili, iyi mi goruyorsunuz? yani ozguven iyi de ben bir tik iticilik sezdim. nazar degil de bunu dusunebilirsiniz. sinavda basarilar hakkinizda en iyisi olsun umarim.
hocanızın söylediği şey çok güzel. özgüvenli birimisiniz bilemem ama etrafa böyle bir izlenim vermenin nesi kötüBen değil hoca söyledi. Çok konuşmama bağladı muhtemelen. Peki.
Canım bunu yaşayan anlar. Kendine dua oku bol bol ve bu duaların seni koruyacağına ve hiç-bir nazarın seni etkilemeyeceğini düşün öyle oku. Nazar gerçekten var. Şu ünlüleri laf edenler ne komikler yahu. Nerden biliyorsunuz değmediğini. Yaşadınız mi size sordular mi. Her insana nazar değer veya değmez bu arkadaş değeceğini düşünüp sormuş.sen ona bile değmedi sana neden değsin diyorsun. Sana bunu sormuyor .İnsan kendine bunu der mi ben diyorum, hak ettim.
Kpss kursumda hoca matematiği iyi olan var mı dedi? Jasemin durur mu el kaldırdı tabi. Ve netini söyledi. Sözel bir branşta öğretmenim ve diğerlerine göre çok uçuk net yapıyorum.
Sonra çok pişman oldum. Hem göze battım hem de nazar ya da kötü enerji her ne derseniz ondan korktum. Sınav sonucumu etkiler mi diye anksiyete yaşıyorum.
Dünkü hocam bana "müthiş bir özgüvenin" var dedi. Der çünkü susmuyorum. Boş konuşmuyorum bilgi odaklı konuşuyorum ama susturamıyorum çenemden nefret ediyorum.
Çenemden nefret ediyorum ya, vallahi ya. Gece gece sınav anksiyetesi yaşıyorum.Acaba sınavımı bu salaklığım etkileyecek mi diye. Var mı çözümü olan hanımlar
Edit: Saklanması gereken şeyleri tabiki saklıyorum(aile sırrı gibi). Ben çenemi akademik konularda tutamıyorum. Öyle olunca da biliyor diye göze batıyorum ve nazar, kötü enerji vs den korkuyorum
Hiç sormayın şimdi muhteşem olmadığımı falan ispatlamaya çalışıyorum. Ben ne soruyorum ne cevaplar alıyorum ama sağolsunlar yine de vakitlerini ayırıyorlar. Onlara göre nazar yoksa bile kötü enerji var. Ve enerji yok olan bir şey değil şekil değiştiren bir şey. Konumda başarılı olmadığımı falan açıklıyorum ben ne sordum konu nerelere geldiCanım bunu yaşayan anlar. Kendine dua oku bol bol ve bu duaların seni koruyacağına ve hiç-bir nazarın seni etkilemeyeceğini düşün öyle oku. Nazar gerçekten var. Şu ünlüleri laf edenler ne komikler yahu. Nerden biliyorsunuz değmediğini. Yaşadınız mi size sordular mi. Her insana nazar değer veya değmez bu arkadaş değeceğini düşünüp sormuş.sen ona bile değmedi sana neden değsin diyorsun. Sana bunu sormuyor .
Bence herşey .enerji filan dönüp dolaşıp yine dualarımıza geliyor. Temelinde inanmak yatıyor çünkü. İçini ferah tut eğer öyle yaparsan Allah sana güzel bir kapı açar. Allah kolaylık versin sınavlarında.Hiç sormayın şimdi muhteşem olmadığımı falan ispatlamaya çalışıyorum. Ben ne soruyorum ne cevaplar alıyorum ama sağolsunlar yine de vakitlerini ayırıyorlar. Onlara göre nazar yoksa bile kötü enerji var. Ve enerji yok olan bir şey değil şekil değiştiren bir şey. Konumda başarılı olmadığımı falan açıklıyorum ben ne sordum konu nerelere geldi![]()
Ya hahahah cidden bunu mu anladınız yaBu kadar zekiydin süpersin herkesin gozunun degeceginden korkuyorsun kpss kursunda ne işin var kursa gitmeden de kazanabilirdin oysa![]()