Salak ben

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
anlamadim cidden kendinizi coookkk basarili, iyi mi goruyorsunuz? yani ozguven iyi de ben bir tik iticilik sezdim. nazar degil de bunu dusunebilirsiniz. sinavda basarilar hakkinizda en iyisi olsun umarim.
Hayır tabiki de ya altı üstü bi dersi yapmak beni tam anlamıyla başarılı yapmaz. Hâlâ atanmayı başaramadım mesela. Teşekkür ederim

İnsan kendine bunu der mi ben diyorum, hak ettim.

Kpss kursumda hoca matematiği iyi olan var mı dedi? Jasemin durur mu el kaldırdı tabi. Ve netini söyledi. Sözel bir branşta öğretmenim ve diğerlerine göre çok uçuk net yapıyorum.
Sonra çok pişman oldum. Hem göze battım hem de nazar ya da kötü enerji her ne derseniz ondan korktum. Sınav sonucumu etkiler mi diye anksiyete yaşıyorum.

Dünkü hocam bana "müthiş bir özgüvenin" var dedi. Der çünkü susmuyorum. Boş konuşmuyorum bilgi odaklı konuşuyorum ama susturamıyorum çenemden nefret ediyorum.

Çenemden nefret ediyorum ya, vallahi ya. Gece gece sınav anksiyetesi yaşıyorum.Acaba sınavımı bu salaklığım etkileyecek mi diye. Var mı çözümü olan hanımlar🤦🏻‍♀️

Edit: Saklanması gereken şeyleri tabiki saklıyorum(aile sırrı gibi). Ben çenemi akademik konularda tutamıyorum. Öyle olunca da biliyor diye göze batıyorum ve nazar, kötü enerji vs den korkuyorum
Canım bunu yaşayan anlar. Kendine dua oku bol bol ve bu duaların seni koruyacağına ve hiç-bir nazarın seni etkilemeyeceğini düşün öyle oku. Nazar gerçekten var. Şu ünlüleri laf edenler ne komikler yahu. Nerden biliyorsunuz değmediğini. Yaşadınız mi size sordular mi. Her insana nazar değer veya değmez bu arkadaş değeceğini düşünüp sormuş.sen ona bile değmedi sana neden değsin diyorsun. Sana bunu sormuyor .

Canım bunu yaşayan anlar. Kendine dua oku bol bol ve bu duaların seni koruyacağına ve hiç-bir nazarın seni etkilemeyeceğini düşün öyle oku. Nazar gerçekten var. Şu ünlüleri laf edenler ne komikler yahu. Nerden biliyorsunuz değmediğini. Yaşadınız mi size sordular mi. Her insana nazar değer veya değmez bu arkadaş değeceğini düşünüp sormuş.sen ona bile değmedi sana neden değsin diyorsun. Sana bunu sormuyor .
Hiç sormayın şimdi muhteşem olmadığımı falan ispatlamaya çalışıyorum. Ben ne soruyorum ne cevaplar alıyorum ama sağolsunlar yine de vakitlerini ayırıyorlar. Onlara göre nazar yoksa bile kötü enerji var. Ve enerji yok olan bir şey değil şekil değiştiren bir şey. Konumda başarılı olmadığımı falan açıklıyorum ben ne sordum konu nerelere geldi :D

Çene kilidi mi alsak napsak:KK53:
Sanırım göz önünde olma dikkat çekme gibi egonu besleyen unsurlar var ondan her fikrini dile getiriyorsun
Birşeyi söylemeden 2 kez düşün
Ve insan kendine bile nazar değdirebilir unutma:KK66:

Hiç sormayın şimdi muhteşem olmadığımı falan ispatlamaya çalışıyorum. Ben ne soruyorum ne cevaplar alıyorum ama sağolsunlar yine de vakitlerini ayırıyorlar. Onlara göre nazar yoksa bile kötü enerji var. Ve enerji yok olan bir şey değil şekil değiştiren bir şey. Konumda başarılı olmadığımı falan açıklıyorum ben ne sordum konu nerelere geldi :KK70:
Bence herşey .enerji filan dönüp dolaşıp yine dualarımıza geliyor. Temelinde inanmak yatıyor çünkü. İçini ferah tut eğer öyle yaparsan Allah sana güzel bir kapı açar. Allah kolaylık versin sınavlarında.

Peygamber efendimizin zamanında Esed oğullarından nazarı değen bir kimse var idi. Üç gün bir şey yemez, sonra çadırın bir tarafını kaldırıp oradan geçen bir deveye bakıp, (Bunun gibi bir deve hiç görmedim) der demez, deve yere düşer hastalanırdı. Müşrikler, bu adamı bulup Peygamber efendimizi nazarla öldürmesini istediler. Cenab-ı Hak da Resulullahı bunun nazarından korumuştur. Bu hususta Kalem suresinin (Nerede ise, kâfirler seni gözleri ile yıkacaklardı) mealindeki 51. âyeti inmiştir. Birkaç hadis-i şerif meali şöyledir:
(Nazar haktır.) [Müslim]

Bu kadar zekiydin süpersin herkesin gozunun degeceginden korkuyorsun kpss kursunda ne işin var kursa gitmeden de kazanabilirdin oysa:KK70:

Bu kadar zekiydin süpersin herkesin gozunun degeceginden korkuyorsun kpss kursunda ne işin var kursa gitmeden de kazanabilirdin oysa:KK70:
Ya hahahah cidden bunu mu anladınız ya :KK70: ben sınıf arkadaşlarım bana sinir olmasın ve nazar olmasın diye uğraşırken burdakileri sinir etmişim :KK70: çok zeki olsam zsten atanırdım ne işim var kursta mursta enayi miyim ben binlerce lira veriyorum. Konu bu değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X