Ay gene sinirim bozuk kızlar. Bugun bi işim vardı akrabayla gittim. Uzak mesafeye. Gitmeden önce kızımı kvye bıraktım kendileride dedi zaten. (Altlıüstlüyüz)Normalde herzaman kısa kollu giyerim bugunde tam değil ama biraz sıfır kola yakındı tisörtüm. Gittigim kişide baya kapalı felan. Kvyle de 5 aydır küsüz bugun mecburiyetten konuştuk tabi bana salak muamelesi yaparcasına konuşuyor ezikliyor bişey demedim neyse üstüne ince bişey giysene dedi. Kollarını kapat diyor yani. yanımdaki kadın kapalıymış ya. Sanki giyip evden çıkınca çıkarıp çantaya koymak çok mu zor. bunlar sinyaller kızlar gene samimi olsam " sen evli kadınsın böyle yapma giyme öyle olmaz bune böyle değiştir ' diye başlıcak eminim.
Küslükten beri karışamıyor ya.
Bide öyle artis artis söylüyor ki yapmak zorundaymışım gibi. Ama genel olarak herkese bu şekilde tavrı konuşması.
Sinir oldum mecburiyetten yanına gittim gene başladı. Çocuğuymuşum gibi bana karışıyor üstüne salak muamelesi yapıyor.
Bidaha yanına gitmeyi düşünmüyorum ama bu davranışlarına karşı tepkim nasıl olmalı sizce? Giyim konusunda boşluğuma denk geldi yoksa bu sıcakta uzun kollu giymeyeceğimi söylerdim en azından hava çok sıcak derdim. Bide arada küslük olunca nasıl cevap versem bilemedim.
Ama Aşırı rahatsız oluyorum. Mesela gidiyorum kimliğini al haa unutma gene(hiç unutmuşluğum yoktur) ama alttanda sen biraz salaksın unutursun şimdi diyor resmen. Ve bende hiçbişey diyemiyorum. Kendimi ben mi bu şekilde gösteriyorum insanlara?
Küslükten beri karışamıyor ya.
Bide öyle artis artis söylüyor ki yapmak zorundaymışım gibi. Ama genel olarak herkese bu şekilde tavrı konuşması.
Sinir oldum mecburiyetten yanına gittim gene başladı. Çocuğuymuşum gibi bana karışıyor üstüne salak muamelesi yapıyor.
Bidaha yanına gitmeyi düşünmüyorum ama bu davranışlarına karşı tepkim nasıl olmalı sizce? Giyim konusunda boşluğuma denk geldi yoksa bu sıcakta uzun kollu giymeyeceğimi söylerdim en azından hava çok sıcak derdim. Bide arada küslük olunca nasıl cevap versem bilemedim.
Ama Aşırı rahatsız oluyorum. Mesela gidiyorum kimliğini al haa unutma gene(hiç unutmuşluğum yoktur) ama alttanda sen biraz salaksın unutursun şimdi diyor resmen. Ve bende hiçbişey diyemiyorum. Kendimi ben mi bu şekilde gösteriyorum insanlara?
Son düzenleme: