salak yerine kondum

Seni aldatıyor bence.nasıl inaniyorsun bu sacmaliga.yapma gözünü sevim.bu kadar mi körsün.derhal ayrilman gerek

hiç güven verici değil.. ben olsam çoktan ayrılmıştım..
böyle bi adamla yapamazsın
çünkü eski sevgilisi hep hayatınızda olur, sevgilin buna dur diyemiyor ve onun mesajlarından belli ki rahatsız olmuyor.

Daha önceden bildiğim şeyler var kızı da tanıyorum ilişkinin durumunu da biliyorum sevgilimi de biliyorum ama yine de bunun burda kalmaması lazım o konuda haklısınız.

İnandınız mı peki eski sevgilisi olduğuna? İnandıysanız demek ki hala güveniyorsunuz o zaman barışabilirsiniz. Ama ben inanamazdım sanırım.

Eee derdin ne o zaman?Hepinizin sevgilisi de ak kaşık kimse bişey konduramıyor.Anlattığın kadarıyla basbaya aldatılıyosun canım benim.Eski sevgilisiyle konuşmak istemeyen herşeyini yollar numarayı da engeller.Ama tabi senin sevgilin yapmamıştır eminim.
Açın azıcık gözünüzü ya.Ha dediğin gibi çok güveniyor olsan her mesaj da panter kesilip bakmaya çalışmazdın öyle değil mi?

Bana da gelmişti eski sevgilimden doğum günümde. Yanımda da o zamanki sevgilim var. Ben tabi ağzı açık ayran budalası gibi kalakalınca telefon başında anladı bir şeyler olduğunu eğildi baktı ne yazdığına. Ben de çekmedim. Kendimi toparlayıp silebilirdim, yalan söyleyebilirdim. Ama yapmadım. O da sinirlendi etti ama ben ondan saklamadığım için beni suçlayamadı.

Sizin erkek arkadaşınız sizden saklamış bir de ne bileyim kıvırmış gibi sonradan. İnanıp inanmamak size kalmış tabi ki ama bana da güven vermedi. Bir süre gözleyin.

Hiç inanmadım. Sana gosterseymis madem hala arayıp mesaj atıyor diye. Ustune abisinin msjini gosteriyo bu diye.seni kekliyor bence.arkadasida yalancı sahit

Eee o eşyayı yollayıp engele basmak ne kadar zor geldi acaba?

Madem aciklayacakti o msj geldiği zaman aciklasaydi neden sonradan ?
Ayrıca msj engeli diye bişey var öğrenememiş mi hala

Senin ver telefonu bakayım demen ne kadar güvensiz ve çocukça bir hareketse,onun da yok şudur budur demeler,alttan telefonu uzatmalar mesaj silmeler yani kısaca yalanlar o kadar güvensiz ve çocukça.Kimse kimseyi rahastız etmez.Gereken cevabı verir aramaz.Hala arıyorsa engeller bu kadar basit.

İkinizde çocukça davranışsınız
Özellikle sen telefonu elinden almaya çalışmalar falan
Ben telefonunu hiç kurcalamam eşimin ilgimi çekmiyor saçma geliyor
Oda aynı şekilde benim
Güvenmesem zaten evliliğime devam etmem
Bana güven vermedi sevgilinizin hareketleri sizin yerinizde olsam ayrılırdım

Madem eşyalarını istiyor madem herşeyi biliyorsun mesajı sana gösterirdi eşyalarını istiyor sende bak içinde tedirginlik olmasın diye güven verirdi.
Hem konu açıyorsun sevgilin iş çeviriyor denildiğinde kemalim yapmaz'a bağlıyorsun. Basbaya iş dönüyor işte.

Gizli birşey olmasa saklama gereği duymaz.İstemese engellerdi zaten.İdare ediyor demek ki.Sevgiline güvenmediğin gibi arkadaşlarına da güvenme.

Başka bi amacı olmadıgından yana benim de bi şüphem yok

Kendini güvendiğine inandırmışsın ama dışardan öyle görünmüyo.
Güvensen arkadaşının yanında telefonunu istemezdin,onun açısından da kötü senin açından da.
Benim eşim böyle bi şey yapsa ben arkadaşıma mahcup olurum niye ısrarla istedin ki telefonu.
Üstelik yanınızda biri varken.

Ayrıca engellemek diye bi seçeneği var neden ısrarla mesaj almaya devam ediyo ki. Pek güvenme derim ben.

Sacma madem esyasini istemis sadece sana msj gosterip bak canim bunu yazmis diyevilirdi.

Msj da senin gormemen gereken bir sey oldugu icin silmis. Bidd abisinin msj yersen diye onune atmis.

Eski klasik bir numara yeme derim.

Kemalim yapmaz. Cuk oturmuş

O mesajda ne yazdığına asla emin olamazdım bence sende olamazsın.. Ne erkekler var deli divane aşıkken(yada öyle görünürken) gözü hala başkasında olan. İzlemede ol bence.

Masallaa masalaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…