İnşallah.. teşekkür ederim desteğiniz için..Inan yarin birgün bir baskasiyla evlendiginde gecmisi dusunup hersey ne kadar da sacmaymis diyeceksin. Eger ararsan da geri donup baktiginda iste o zaman ben salaklik yapmisim diyeceksin. Sakin arama ! Gencliginin hayatinin kiymetini bil. Sessizce cek git.. Cunku bu adama bu yarar..
Bu süreçte bide nişan konusunu konıştuk aileme açtım en kötüsüde buydu.. ne gerek vardı anlamadım.. doğru diyorsunuz. hayırlısıhiç aldırmayın
iki hafta diyorsunuz senelerce ayakta uyutulan insanlar var
unutun gitsin hayatınıza bakın
Bazen sessizlik tepkisizlikte en guzel cevaptir.Merhaba kızlar; 2 haftadır soğuk bir sıcak olan anlam veremediğim ama bir eksilik hisettiğim ilişkim de bugun karşı tarafla konuştum.
İlkten nereden çıkarıyosun dedi bir kaç saat sonrada soğuduğunu söyledi :)) oysaki onla taa en başında olurda bir taraf soğursa söylesin kırılmasın etmesin diye geçiştirmesin demiştik. 2 hafta boyunca resmen kullanıldımöperken beni meğer içi soğukmuş yada sevgişim derken :/ kendimi çok ktü hissediyorum aptal gibi.
Ona bir mesaj atmalımıyım hani söylicektik neden bana bunu yaşattın diye yada hiç daha ses etmeden yol alayım mı :/ içimden bir ses big şey deme diyor.. ama düştüğüm bu aptallık çok gurur kırıcı..
Doğru söylüyorsunuz aslında.. belkş ben onun yerinde olsam söyelemezdim. Ama işte en azından nişan muhabetleri geçmeseydi aileme karşı biraz kötü oldu tutucu insanlar.. ama sağlk olsun. Tabi ki beni sevmek zorunda değil ama insanda üzülüyor hem soğuyup hem öpüp sarılması..Soğuduğunu kabullenememişti belki daha.
Ya da önemsememişti.
Geçer diye düşünmüştü.
Sen irdeleyince de açıklamak zorunda kaldı.
Ben karşı tarafı suçlayacak birşey göremedim.
Herkes soğuyunca birbirine söyleme sözü verir.
Kim tutar?
Ya da kim hemen söyler?
Burda bile dert olarak konu açılıyor.
"Eşimden soğudum ne yapayım?" diye.
Hemen karşı tarafa söylenmiyor yani.
Kullanmış olmuyor.
Rahat ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?