Amacım asla asla sizi kırmak kotu hissettirmek degil onu söyleyerek başlayayım
Basıma aynısı geldiği icin yazmak istedim, evlenme niyetiyle yola çıktığım insan uzun donem askerliğinde usta birliğinin daha 2. Ayında telefonda "benden soğuduğunu, uzakta oldugu icin artık eskisi gibi sevmediğini" söyledi. İçim yanarak aksamına mesaj attım sevgin koşullara gore değişiyorsa ayrılalım diye. Asla hayır demedi dediği tek şey "emin misin" oldu.
Persembe günü gecen bu ayrılık konuşmasının ertesinde karşıma bir şekilde çıktı ki zaten biriyle görüşüyormuş bile :) Twitter'ım kendisi tarafından hala gizli gizli takip edildiği icin kızın kim olduğunu bildiğime dair bir seyler yazdım hemen donem arkadaşının telefonundan beni arayarak "bana olan kinini sevgilimden çıkarma" dedi güya cuma günü başlamışlar :)))
Tabi ki insanız soğuyabiliriz vs vs ama bu nedensiz soğumaların altını deşince boyle pislik rezillik çıkıyor. Umarım sizinki oyle bir sey değildir, zaten soğuma gibi bir seyi duymak yeterince aciyken bir de asil nedenini öğrenmek gercekten yıkım oldu benim icin.
Sonuç olarak aslaaaaa benim gibi bir sey yazarak egosunu oksamayin. Şükredin ki erken oldu