Salak yerine konmak..

Bu durumda yapolacak tek sey evrene salmaktir.
Mesaj atmak sadece onua deger verdigini onemsedigini gosterir, totosunu kaldirir. Umursamamak en buyuk cezadir. Sukret ki erken farketmissin. Dugun arifesinde sogudugunu soyleseydi daha buyuk yikim olurdu. Hele evlendikten sonra.
Kendini suclama. Boyle maymun istahli cok var.

Çabalamıştır tekrar ısınmak için.

Aileye karşı kötü olmuş evet.
Nasip buymuş..

Amacım asla asla sizi kırmak kotu hissettirmek degil onu söyleyerek başlayayım
Basıma aynısı geldiği icin yazmak istedim, evlenme niyetiyle yola çıktığım insan uzun donem askerliğinde usta birliğinin daha 2. Ayında telefonda "benden soğuduğunu, uzakta oldugu icin artık eskisi gibi sevmediğini" söyledi. İçim yanarak aksamına mesaj attım sevgin koşullara gore değişiyorsa ayrılalım diye. Asla hayır demedi dediği tek şey "emin misin" oldu.

Persembe günü gecen bu ayrılık konuşmasının ertesinde karşıma bir şekilde çıktı ki zaten biriyle görüşüyormuş bile :) Twitter'ım kendisi tarafından hala gizli gizli takip edildiği icin kızın kim olduğunu bildiğime dair bir seyler yazdım hemen donem arkadaşının telefonundan beni arayarak "bana olan kinini sevgilimden çıkarma" dedi güya cuma günü başlamışlar :)))

Tabi ki insanız soğuyabiliriz vs vs ama bu nedensiz soğumaların altını deşince boyle pislik rezillik çıkıyor. Umarım sizinki oyle bir sey değildir, zaten soğuma gibi bir seyi duymak yeterince aciyken bir de asil nedenini öğrenmek gercekten yıkım oldu benim icin.

Sonuç olarak aslaaaaa benim gibi bir sey yazarak egosunu oksamayin. Şükredin ki erken oldu

Allah a havale ediyorum ... bunu yaz adamlk kalmşsa anlar yok tam aksi anlamysa en hayırlısı olmuştur gül geç. ..

Bana da böyle davranan biri oldu, ama biz bir aydır tanışıyorduk henüz sevgili değildik. Bi gün dayanamadım ben de sorun ne diye ısrar edince soğudum senden dedi. İlgimden mi ne sıkılmış. Şu an tam ne konuştuk hatırlamıyorum ama ertesi günün akşamında buluşup bu konuyu konuşmaya karar verdik. Tabi sonrasında kafama dank etti benden soğudugunu söyleyen adamında ayağına gitmedim bir daha yazmadım umursamadım he acısını da çekmedim zaten sevgili bile değiliz kendisi bir ay sonra halimi hatırımı sormak icin mesaj attı bayramımı tebrik etmek için attı is tebriği icin attı pişmanım dedi ne gülmüştüm o zaman bu erkekler çok mal sen de hiiiiiç bisey yazma yazarsan iyice totosu kalkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…