- 19 Şubat 2016
- 354
- 127
- 18
- Konu Sahibi gulguzeli_89
normal yapım sinirli ama arkadaşlarıma gelince o kadar kendimdem vericiyim ki bence bu bir eksiklik.... konum yakın arkadaşım... asla çirkef bir yapım yok hep sessizim ne derlerse uyarım hatta lakabım uyarus :) beğenmediğim şeyleri, rahatsız olduğum şeyleri çok fazla dile getirmem asla sert tepki ile karşılamam ama çok karşılaşırım karşılaştığım halde normal karşılarım hal böyle iken yani ben seni yermiyorum diye mükemmel mi sanıyorsun kendini de habire üstüme geliyorsun bu mu arkadaşlığın diye düşünüyorum niyesine gelince sadece son olayı paylaşmak istiyorum ben evliyim arkadaşım bekar, mutsuz bir yapısı var eğlencelidir ama birazda melankolik canı gönülde mutlu olmasını istiyorum sevgili istiyor, evlilik istiyor haliyle bunu biliyorum hayatındaki eksikliklerini görebiliyorum niçin böyle olduğunu biliyorum e yanında olup yardım etmek istiyorum biri ile tanıştırmamı ister hal böyle olunca bende eşime baskı yaptım benimde tanıştığım arkadaşına açtık bu konuyu çocuk çok sempatik neyse biliyorum kızmayacağını çocukla görüştük resim istedik attı bize arkadaşıma göstermek için sonra biz çocuğa gayet normal düzgün resim attık eli yüzü düzgün bir resim hatta eşimle baktık hiç art niyetim yok. sonra arkadaşıma açtım konuyu çocuğun resimlerini attım ama nasıl heycanlıyım hatta eşim kaptırma kendini diyor sonra resim attığımı söyledim hangi resmim dedi onada attım yok bunumu attın,hiç atmasaydın, en azından faceden alsaydın bir sürü saydı zoruma gitti pardon canım bir daha atmam dedim bana çocuğa at diye attığı resimleri görseniz kaş göz oynanmış yatakta seksi pozlar ayıp ya ben utanırım. "yataktaki fotonumu atayım?evlenceksin evlenmeye insan arıyorsun" dedim. ahh salakkkkk ben doymuyorum bu hallerime yazık düşüncelerime, hislerime, iyiniyetime.... bu nasıl arkadaşlık ben sırf çocuk yanlış anlamasın, ayıp olmasın diye kendimde seçmedim eşime sordum düzgün resim atmaya çalıştım sırf o gözde iyi imaj versin diye yazık çok yazıkkkk ben kötü oldum küstü bana ama asıl krıgın olan benim ve bu sefer alttan almayı düşünmüyorum ben böyle arkadaşlık istemiyorum
bakmayın böyle dediğime yazmak kolay üzülüyorum gerçekten
niye böyleyim bu hakkı insanlara niye veriyorum inanın bilmiyorum dertleşmeye ihtiyacım var kimseyle konuşamıyorum... (inşallah anlaşılırdır yazdıklarım )