Salça kaynatmak yasak mı

hurtavuk

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2016
29
23
18
kızlar malum salça sezonu açıldı ama artık dumanaltı olmaktan bıktık.ki artık belediyeler salça kaynatma festivali bile düzenliyor.en azından su an bulunduğum şehirde var.
Sorum evimin altında salça kaynatanları şikayet edebilir miyim?

Belki salça olarak değil ama rahatsız oluyoruz diye edebilirsiniz kokudan filan. Sanırım bunun için de zabıta gerekiyor

Edersin ama sonuç çıkmaz uğraşma anlayışlı olmaya zorla kendini

Yahu alt tarafı salça kaynatıyor insanlar, kokusundan ne olacak yılın 365 günü sürmüyor ya bu durum. Kayınvalidem ne yapsın tam karşısındaki boş araziye kurbanlıkları getirdiler evin için olduğu gibi tezek kokuyor şikayette edemez çünkü zaten belediyenin kurbanlık için tayin ettiği yer.

Amacım sorun çıkarmak değil tabi ki ama dediğim gibi kaynatmak isteyenler için alanlar temin edilmiş her türlü imkan da sağlanmışken bu kaDar zorlama insanın sinirini bozuyor.

Balkondaki mobilyalara da mi koku siniyo ben onu anlamadim neden oyle bisey dediniz?
Cok rahatsiz edici bi koku oldugunu sanmiyorum, bunlar bu aylarda normal ya tarhana, eriste, salca falan sonucta bunlara cok uzak insanlarda degiliz gozardi edebilirsiniz belki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…