Tamam işte bende onu diyorum bide çalı çırpı dediğin 2dkda tutuşuyor ne duman oluyor ne bir şey, insanlar az biraz idare edebilir gibi geliyor bana tabi bu benim fikrim canımOlay benim nerde yasadigim degil ki ates ,duman diyor konu sahibi cikarim yaptim ben de..Heryer buyuksehir merkez degil ki..Git Mersinli,Cinarli,ballikuyuya pestil kazanlari dolu etraf :)
Tamam işte bende onu diyorum bide çalı çırpı dediğin 2dkda tutuşuyor ne duman oluyor ne bir şey, insanlar az biraz idare edebilir gibi geliyor bana tabi bu benim fikrim canım
Mangaldan da çok dert yanan var evet bizde çatıda yapıyoruz ve üstü kapalı kenarlar açık ona bile laf edenler oluyor belki senede 1 yapıyoruz.Valla ben mangalcibasiyim.Ben dumanaltini severimBiraz mubalaga var konu sahibinin anlatiminda ama hayirlisi :)
belediyeyi ara, her yer duman oluyo rahatsız olduyorum de, eger bahçede yapıyorlarsa belediye karısmaz fiziki şartlar uygun oluyor çünkü , evinizin altında bahçe mi var ?Tatli dille uyarsam beni kovalarlar muhtemelen
Sonuç olarak nereyi arıyorum
Bir tek yaz kış evin içinde camaşır kurutan ben varım galiba
Şimdi herkes haklı insanlar doğal Salça yemesinmi. Sende haklisindir tabi kendine göre. Aman buda dert mi be.
Canım valla dışarda hep toz oluyor hemde hiç kokusu kalmıyor o yüzden sevmiyorum bende odanın penceresini açıp kapısını genelde kapatıyorum ama kışın benide rahatsız ediyor biraz yumuşatıcı kokusu yoğun olduğundan bide evim küçük yoksa rahatsız olmazdım heraldeHerkes bir değil ki bibicim
Kokuya hassasiyet olunca evin içinde o çamaşır öldürmüyo ama süründürüyo insanı
Makinadan çıkardığımda bile öksürk krizine giriyorum çok soğuk üşüyorum diye bu kış içerde denedim odanın kapasını kapatıp girmedim bile o bile uyutmamaya yetti
Sen asabiliyosan içeri bravo
Canım valla dışarda hep toz oluyor hemde hiç kokusu kalmıyor o yüzden sevmiyorum bende odanın penceresini açıp kapısını genelde kapatıyorum ama kışın benide rahatsız ediyor biraz yumuşatıcı kokusu yoğun olduğundan bide evim küçük yoksa rahatsız olmazdım heraldeben aslı da kurutuculu makina istiyorum en güzeli
Ikisi bir arada olanı istiyorum canım zaten makinayı atıp yerine kurutmalıyı koymak lazımOnada yer lazım ve havalandırma
Yerin varsa hemen al hiç durma çamaşır asmak büyük zaman kaybı
Katılıyorum, konu sahibinin dediği duman is, daha uygun yerde yapabilirler.Konu sahibi ben sizin demek istediğinizi anladım ve hak veriyorum size. Benim yaşadığım şehirde de salca yapmak için özel alanlar yapıldı isteyen herkes gidip orda yapabiliyor oranın haricinde başka bir yerde yapmak yasak. Şikayet edebilirsiniz tabi ki hakkınız. Sonuçta bu is için ayrılmış özel yerler varken hiç kimsenin evinizi toz duman is altında bırakmaya hakkı yok. Burda bazı arkadaşlar bir ay tahammül etsenz ne olur demiş kapini kapat demiş birileri salca yapacak diye kapımi penceremi kapatmak zorunda değilim esyalarima sinen is kokusunu da temizlemek zorunda değilim ben olsam bende şikayet ederim. Kocaman sitelerin arasında bu iş yapılmaz isteyen bu is için tahsis edilmiş yerlerde yapsın.
ben kısın evde serıyorum ama yazın hep balkon ıcınde camasır kurutmalıkta kurutuyorum oyle sarkıtmayıda sevmem hos durmuyor...Canım valla dışarda hep toz oluyor hemde hiç kokusu kalmıyor o yüzden sevmiyorum bende odanın penceresini açıp kapısını genelde kapatıyorum ama kışın benide rahatsız ediyor biraz yumuşatıcı kokusu yoğun olduğundan bide evim küçük yoksa rahatsız olmazdım heraldeben aslı da kurutuculu makina istiyorum en güzeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?