Salça kaynatmak yasak mı

Amacım sorun çıkarmak değil tabi ki ama dediğim gibi kaynatmak isteyenler için alanlar temin edilmiş her türlü imkan da sağlanmışken bu kaDar zorlama insanın sinirini bozuyor.

Ilk defa duyuyorum salçanın kaynatildigini :)
Hiç görmedim ondandır. Salçasını geçirilmesi ne biliyor musunuz

Eğer alanlar varsa , kendilerine söyleyebilirsiniz diye düşünüyorum.
Şikayet sonuçlanır mi bilmiyorum.

Salcanin kokusnda rahatsiz olunacak bisey yok.kafayi takmazsaniz hissetmezsiniz bile.her zman olacak biseyde degil senwde bir defa yapilan bisey.
Sikayet etseniz hicbirsey cikmaz ustune bide komsularinizi karsiniza alirsiniz degermi?
Burada cok goruyorum komsunun kopegi havliyir sikayet etsemmi,at komsunun yatak odasindan ses geliyor sikayt etsemmi,simdide salca kokusu cikti galiba ben cok sorunsuz biriyim hic kimseyi sikayet etmeyi dusunmedim ya da cok bos vaktim yok millete kafayi takacak kadar.

Salçanın kokusundan rahatsız oluyorum demedim dumanaltı olmaktan rahatsız oluyorum dedim.
O duman rahatsız ediyor evet
O duman mobilyalara siniyor Evet
Şehrin göbeğinde apartmanların arasında anayolun yanında Ateş yakmak rahatsız ediyor evet.

Nolmus yani bir ay idare etseniz. İnsanlar kisliklarini hazirliyor. Gidin sizde katilin onlara komsuluk kurun. Neden komsularinizi sikayet edesiniz kötü olasiniz ki biraz anlatis gostermwniz gerwkiyo bence

Şikayet edebilirsin fakat neyde kaynatıyorlar onu bilmiyorum ama bizim sitenin içinde biri ateş yakıp bulgur kaynatmaya kalktı her taraf is, duman ve bahşe merdivenleri falan simsiyah oldu. Şikayet ettiler ve ateşi söndürdüler. Öyle herkes kafasına esen yerde ateş yakamaz sonuçta. O salça kaynatacak diye millet dumanına maruz kalmak zorunda mı yahu. Toplu yaşamanın da bi takım kuralları var. Ben kimseyi rahatsız etmiyorsam kimse de beni edemez. Niye başkası salça yicek diye bi başkaları bunun eziyetini çekmek zorunda gibi yorumlar var anlamış değilim.

Etmeyin neden sikayet ediyorsunuz. Bırakın insanlar dogal gıda üretsin. Sizde bir iki gün idare edin yani. Ne var bunda.

kızlar malum salça sezonu açıldı ama artık dumanaltı olmaktan bıktık.ki artık belediyeler salça kaynatma festivali bile düzenliyor.en azından su an bulunduğum şehirde var.
Sorum evimin altında salça kaynatanları şikayet edebilir miyim?

ne var bunda mis gibi salça neyine rahatsız oluyorunuz çıkın gezin dışarda salça kaynayana kadar

Boşuna düşman edinmeyin bence sabırlı olun. Yarın sizin de bir şey yapmanız gerekir onlardan saygı beklersiniz. Karşılıklı bu işler

Konu sahibi ben sizin demek istediğinizi anladım ve hak veriyorum size. Benim yaşadığım şehirde de salca yapmak için özel alanlar yapıldı isteyen herkes gidip orda yapabiliyor oranın haricinde başka bir yerde yapmak yasak. Şikayet edebilirsiniz tabi ki hakkınız. Sonuçta bu is için ayrılmış özel yerler varken hiç kimsenin evinizi toz duman is altında bırakmaya hakkı yok. Burda bazı arkadaşlar bir ay tahammül etsenz ne olur demiş kapini kapat demiş birileri salca yapacak diye kapımi penceremi kapatmak zorunda değilim esyalarima sinen is kokusunu da temizlemek zorunda değilim ben olsam bende şikayet ederim. Kocaman sitelerin arasında bu iş yapılmaz isteyen bu is için tahsis edilmiş yerlerde yapsın.

Öyle dışarda salça kaynatmak var mı hala ? Bahçeli fln biyer mi,ortak alan mı salça yaptıkları yer ?

Salça kokusu hafif bir koku değil bence ki halen daha soğuklar gelmedi pencerelerimizi açıyoruz o koku 1 ay boyunca insanın burnuna gelse herkes rahatsız olur,bunda bir şey yok falan denmesin bence boşuna benim de başıma gelse bende en sonunda isyan ederdim ama şikayet ile bir sonuç alınmaz bu olaydan.

Bunun için özel bir alan varsa, orada yapmaları gerekir. Size hak verdim. Ama şikayet etmeden önce tatlı dille uyarabilirsiniz belki.

Konu aahibi salcanin kokusundan degil yakilan cali cirpinin kokusundan bahsediyor.Sehrin gobeginde cali cirpi kazan kaynatan mi kaldi yahu ? Ilginc.

Sokakta ateş yakıp mı pişiriyorlar?
Şayet öyleyse ve bunu yapmaları için tahsis edilen alanlar varsa buna rağmen yapılıyorsa dediğiniz gibi,zabıtaya şikayet edebilirsiniz. Ha başka yerde yapma imkanları yoktur idare edilir ama tahsis edilen alanda yapmayıp ısrarla sokakta yapılıyorsa gayet haklısınız.

Back
X