- 15 Ekim 2015
- 3.775
- 19.536
- 158
Hepsinden 1 kavanoz göz hakkı isteCanım komşucuklarım de
![]()
Bende aynısını yazıcaktım :)
Ya balkon temizliğine çağırırdım ya da salça isterdim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepsinden 1 kavanoz göz hakkı isteCanım komşucuklarım de
![]()
Mangaldan da çok dert yanan var evet bizde çatıda yapıyoruz ve üstü kapalı kenarlar açık ona bile laf edenler oluyor belki senede 1 yapıyoruz.
Napak mangaldamı yapmiyak![]()
Biliyorum sakıncalı ama maalesef asamıyorum dışarı ama evimi çok havalandırırım hatta klima açıktır hep (inverter kapat aç yapmıyoruz) öyle havalandırırım evi herkes şaşırır klima açıkken kapım açık olmasınaben kısın evde serıyorum ama yazın hep balkon ıcınde camasır kurutmalıkta kurutuyorum oyle sarkıtmayıda sevmem hos durmuyor...
evde camasır kurutmak cok sakıncalı saglıga zararlı :)
en ıyısı kurutma makınası veya kurutma makınalı camasır makınası
Yok canım balkonda olmaz yahuAdanalı biri olarak catıda yapılan mangallar hep garibime gider.yahu adana'da mangali balkonda yapmazsan ayıp asıl.bütün mahalle kokacak, komsular dumanaltı olacak illaki....kimsenin gıkı cikmaz.hatta ertesi gün de komsular yapar, sen koklarsin :)))gerci yeni yeni bu anlayıs degisiyor orda da.ama biz öyle büyüdük tabi...
Konu sahibi siz de sabredin biraz.inin biraz da siz karistirin.bir iki ekmek banın.oh o kokuyu da bos yere cekmemis olursunuz.
Yinede şükret ya İspanya da olaydın orda domates savaş ı yapıyorlar her yerine atarlardı valla kime şikayet edecektinkızlar malum salça sezonu açıldı ama artık dumanaltı olmaktan bıktık.ki artık belediyeler salça kaynatma festivali bile düzenliyor.en azından su an bulunduğum şehirde var.
Sorum evimin altında salça kaynatanları şikayet edebilir miyim?