Salça mevzusu.:(

ihtiyaci vardir belki annemin... bayramlik alacakti para istemesi normal.. istemesede bile ben gider 100 lirayla palto alirdim anneme. ödemiş olurdu.. bu kadar basit.. veririrm nolucakti gitsin alsin paltoyu güle güle giysin:)

O zaman bundan sonra , kriz çözücü olmayı bilin.
Eşinize söylemeden önce kırk defa düşünün.

Tarifini okumadim açıkçası. Ve ilk defa salcada margarin duyugorum. Benim annemde yapar salca hic gormedim duymadim. Ama tuhafima giden. Bunu sorun olarak kendisinin yazmasi, esinin kizmasi ve sorun cozuldukten sonra yorum yazanlara, ne olacakki veririm demesi...
Ozaman ne olacaktı ki veririm diyebiliyordu verip hic sorun olmasaydi ve dert edilmeseydi.
Herkes ailesine vermek ister. Burdakiler zaten annene para verme vsm demedi demezde herkesin annesi var. Annesinin para istemesi ve aslinda kocasiyla bu sorunu nasil cozebilir onun tavsiyesi idi...
Aman neyse...
Benim anneme oara gondermem icin benim icin oakdar yorulmasina gerek yok. Bem pazardanda markettende alirim. Parasinida gonderirim anneme yeterki annem yorulmasin

Yazıların arasında gördüm şaşırdım yıllardır salça yaparız margarinli salça ne gördüm ne duydum ne yaptım.

Evet hem annesine kızan kendisi hem suçlu olan biziz salça gibi bunuda anlamadım.

Annesinin ihtiyacı varsa arkadaşında parası varsa istemeden vermesi gerekir 50 lira 100 lira nedir ki ?

Yazıların arasında gördüm şaşırdım yıllardır salça yaparız margarinli salça ne gördüm ne duydum ne yaptım.

Evet hem annesine kızan kendisi hem suçlu olan biziz salça gibi bunuda anlamadım.

Annesinin ihtiyacı varsa arkadaşında parası varsa istemeden vermesi gerekir 50 lira 100 lira nedir ki ?
Aman bosver.
Hem yazip hemde "sizene veririm ederim" modunda.

Anne al bunu kendine harçlık yap demek farklı, al anne bu yaptığın salçaların parası demek çok çok farklı.
Annenin yaptığı salçaları satarken eğer kızının bir ayrıcalığı yoksa, nerede kaldı annelik?
Bunun savunulacak tek yanı dahi yok.
Eğer sen evlat olarak annenden yaptığın birşey için para talep etsen, kk da dünyanın en kötü evladı ilan edilirdin.
Aynı durum neden annenin tavrı için geçerli değil bazısının gözünde?

ben bunu kabullendim. annem o kadar yorulmuş benim için yapmış salçayı para istemesi artık normal buluyorum.
laf yapmasin diye vericem. 100 lirayi.. nabayim annemin cani saolsun o benim herşeyim..annedir işde. ne olursa olsun kötü de olsa iyi de olsa yıllarca büyütmüş anne o. eşim de tamam ver dedi.. aramizi sorunlari hallettik çok şükür.
yorumlariniz için tek tek teşekkür ederim:)
keşke konu açmasaydın

annenizin durumu çok mu kötü
ondan mı istiyor para anlamadım
gerçi öyle olsa bile utanır insan.. bilemedim

eşiniz iade etsin madem salçaları
bir daha da böyle olaylara girmezsiniz

Back
X