Salgın var

gamgam40

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2025
228
86
13
31
Yazın ortasında cok şiddetli bir hastalık geçirdik bebeğim ve ben . Hatırlamak bile istemiyorum aman dikkat edin bağışıklığım güçlü olmasına rağmen 3 gün acıdan uyuyamadım . Kimseye bulaşmasın diye evden çıkmadık herkes böyle duyarlı değil bebeğine ve kendinize dikkat edin başkası tarafından hasta olmayın berbat birşeydi

Son düzenleme:
Yazın ortasında cok şiddetli bir hastalık geçirdik bebeğim ve ben . Hatırlamak bile istemiyorum aman dikkat edin bağışıklığım güçlü olmasına rağmen 3 gün açıdan uyuyamadım . Kimseye bulaşmasın diye evden çıkmadık herkes böyle duyarlı değil bebeğine ve kendinize dikkat edin başkası tarafından hasta olmayın berbat birşeydi
Çok geçmiş olsun ne gibi şikayet ler vardı

Teşekkürler üst solunum yolu enfeksiyonu ama cok ağır geçti 31 yaşındayım hiç böyle geçmemişti
Ay bizde öyleyiz canım boğazım yırtılıyor sanki aşırı bi geniz akıntısı baş ağrısı kızımda ateş peki siz emziriyormuşsunuz ilaç ne aldınız

Ay bizde öyleyiz canım boğazım yırtılıyor sanki aşırı bi geniz akıntısı baş ağrısı kızımda ateş peki siz emziriyormuşsunuz ilaç ne aldınız
Çok geçmiş olsun doktor antibiyotik verdi antibiyotiksiz geçmez dedi bana hatta çok ilerlemiş dedi o verdiği ağrı kesici de işe yaramadı ama antibiyotiğin faydasını gördüm üçüncü günün sonunda düzeldi biraz . Ama üç gün çok çektim ya

Çok geçmiş olsun doktor antibiyotik verdi antibiyotiksiz geçmez dedi bana hatta çok ilerlemiş dedi o verdiği ağrı kesici de işe yaramadı ama antibiyotiğin faydasını gördüm üçüncü günün sonunda düzeldi biraz . Ama üç gün çok çektim ya
Emzirdim verdiği ilaç engel değil dedi

Evet zor gerçekten bizdeki şikayet lerin aynısımıydı kızım 4 yaşında yavrum gözünü açamıyor

Evet zor gerçekten bizdeki şikayet lerin aynısımıydı kızım 4 yaşında yavrum gözünü açamıyor
Kaç yaşında kadınım naşi zor geliyor hasta olmak bebege kıyamıyorum ya çok üzülüyorumMuhtemelen parkta hastalık kaptı ben parka götürüyorum düzenle orada öksüren çocuklar vardı

Back
X