• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salı günü transferim var

Mucizesinibekliyor

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2021
421
277
18
5.gün embriyosu donmuş transfer olcam arkadaşlar salı günü 13.30 da çok heycanlıyım ve bir o kadar da sakin Çarşamba kontrole gittim ve o gün karar verildi Protestan iğneye başladım climara patch diye bir yapıştırma progestan fitil coraspin estrofem ve folbiol ile devam ediyorum sizler ne durumdasınızzz

Gebeliğiniz hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah 🤲🏻 Oksapar kulkanıyor musunuz peki ? Birde bu progestan kalçadan olunca sertleşme yapıyor ister istemez bunun için ne yapıyorsunuz
Çok teşekkür ederim🙏🙏 benim iğnelerim göbekten oksaparda var morariklik sertlesme oluyor ama elden bisey gelmiyor yavas yapmaya çalışıyorum olabildiğince iğneleri

O kadar zorlu süreçlerden geçiyoruz ki gerçekten Allahım sabrımızı bol versin tek transfer mi oldum canım peki çift mi
Çok doğru malesef pozitifi görünce de bitmiyormus endiseler öyle hayal ettiğim gibi sevindigimi soylersem yalan olur 🙂 inşallah Allah'ım kimsenin emegini bosa cikarmasin uzun ve zor bir yol , benim tek embriyo 5. Gun koyuldu

Back
X