Salih Emre Üregen Öncesi Sonrası

elabrt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2017
48
3
1
Merhaba arkadaşlar nisan ayında ameliyat olmak istiyorum aklımda birkaç isim var. Salih beyin yaptığı burunları çok beğeniyorum ancak yaptığı burunlar önden çekilmiş fotoğraflarda yapılmış olduğu çok belli gibi geldi..Yakında görüşmeye gidicem ondan önce Salih emre beye ameliyat olanlar beni bilgilendirebilirler mi? Sizin nasıl burnunuz? varsa fotoğrafınızı paylaşırsanuz çok sevinirim:)

Gorusmeniz ne zaman ?

Bende salih beyi dusunuyorum. Bana da biraz oyle geldi. Yapili oldugu belli burunlar yapio ama yinede gzl
Duruo :)

Gorusmeniz ne zaman ?

Bende salih beyi dusunuyorum. Bana da biraz oyle geldi. Yapili oldugu belli burunlar yapio ama yinede gzl
Duruo :)
Bazıları çok da doğal duruyor hastanın isteğine ve burnuna göre değişiyor sanıyorum.. Ben de çok beğeniyorum

Bazıları çok da doğal duruyor hastanın isteğine ve burnuna göre değişiyor sanıyorum.. Ben de çok beğeniyorum
Benim randevuma daha cok var ja temmusun ortasinda ta :) ertesi gunu de ameliyat olcak yurtdisi oldugu icin. Aynen ole bazi burunlar da cok cok dogal duruo. Fark etmio ama adam istege gore yapio. Ben deli gibi arastiran biriyim ve sanirim dogru karar salih bey :) hayirlisi artik

Size tasarım yapıldı mı?

Benim de yakında randevum var kendisinde, instagram hesabından paylaştığı hastalarının burunları genel olarak güzel, o aşırı kalkıklık, burun ucunun kalın ve uzun olduğu görüntüler hiç yok. Gayet zarif burunlar yapmış, çok merak ediyorum muayene nasıl geçecek. Burnumun en kötü fotoğraflarını yolladım kapalı piezo tekniğine uygun görünüyor burnunuz dedi, kesin sonuç muayeneden sonra belli olacak, bakalım hayırlısı. Burada Emre beye ameliyat olup memnun kalanlar son durumlarını paylaşabilirlerse çok makbule geçer gerçekten.

Aynen bende watsaptan resim gonderdim ve burnum uygun oldugunu ve gzl bi sonuc cikabilceni soyledi. Ve burnu istege gore yaptigini soyledi :) instagramda ki burunlar sahane gercekten ve yaptigi videolarda. Ladyhaha senin randevun ne zaman ?

Aynen bende watsaptan resim gonderdim ve burnum uygun oldugunu ve gzl bi sonuc cikabilceni soyledi. Ve burnu istege gore yaptigini soyledi :) instagramda ki burunlar sahane gercekten ve yaptigi videolarda. Ladyhaha senin randevun ne zaman ?

Randevum ayın 27sinde. Ben daha çok burun ucu için bir müdehale istiyordum ama fotoğraflardan çok uygun olmadığını düşündüğünü belirtti Emre bey. Bakalım muayene de ne diyecek. Bundan önce 2 doktorla görüştüm onlar kapalı tekniğe pek sıcak bakmıyorlardı, açık teknikte beni çok korkutuyor özellikle iyileşme süreci. İnşallah kapalı tekniğe gerçekten uygunumdur.

Ayyyy randevuna da az kalmis :) haber edersin burdan artiik :) peki hangi doktorlarla gorustun baska ? Beni de korkutuyor acik technik o yuzden kapali istedim.

Ayyyy randevuna da az kalmis :) haber edersin burdan artiik :) peki hangi doktorlarla gorustun baska ? Beni de korkutuyor acik technik o yuzden kapali istedim.

Özel hastanelerin estetik uzmanlığı olan kbb doktorlarıydı, sosyal medya da çok fazla tanıtım yapmıyorlar. Aslında 2. görüştüğüm prof. doktor ve bana bayağı güven verdi ama açık ameliyat ile ilgili duyduklarımdan sonra çok korktum. Abdülkadir Gökselden de randevu aldım ama ona gidip gitmeme konusunda emin değilim. Muayenesi 300 tl, oda sadece açık yapıyor sanırım.

Canım burun ucunda ne gibi bi problem var neden uygun bulmadılar? benim burun ucum büyük uzun ve birazda düşük :/

Canım burun ucunda ne gibi bi problem var neden uygun bulmadılar? benim burun ucum büyük uzun ve birazda düşük :/
Benim

Aynen benim burnumda buyuk uzun ve dusuk ve benimkinin uygun oldugunu soyledi ve gzl
Sonuc cikicani belirtiii.

Bilemiyorum açıkcası, Emre beye muayenede soracağım, fotoğrafa yaptığı yorumlarda kemiğe dokunmadan sadece burun ucu estetiği ile olmayacağını düşündüğünü söyledi, kapalı teknik ameliyat daha uygun dedi. Benim burnum çok büyük değil, hafif bir kemer var ama beni rahatsız etmiyor, mimiksiz halimde burun ucum kalkık sayılır, benim sorunum gülünce, konuşunca düşen burun ucum. Rahat rahat gülemiyorum fotoğraflarda bile.

Gülünce benimde düşüyor elimle kapama ihtiyacı duyuyorum anlıyorum canım seni ..

Bugün emre beyle görüşmeye gittim bana mı denk geldi bilmiyorum çok kötü davrandı.. sanırım vazgeçtim ben emre beyden kızlar.

Bugün emre beyle görüşmeye gittim bana mı denk geldi bilmiyorum çok kötü davrandı.. sanırım vazgeçtim ben emre beyden kızlar.

Aaa evapsie, biraz detay verebilir misin canım, neler dedi. Neden memnun kalmadın?

Aaa evapsie, biraz detay verebilir misin canım, neler dedi. Neden memnun kalmadın?
Canım çok ilgisizdi yaptığı tasarımda pek hoşuma gitmedi ben gözümde çok büyüttüm gitmeden galiba.. Yorgundur dediler ancak yorgunluk değildi bu.. Sanki istemediği bir şeyi zorla yaptırıyormuşuz gibi duruyordu. Randevularınızı erken saate alın size önerim bu yönde olur belkide bana denk gelmiştir. İleri bi zamanda tekrar gidebilirim görüşmeye çünkü dediğim gibi ben emre beyden çok umutluydum görüşür gün alırım diye düşünmüştüm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…