Canım çok ilgisizdi yaptığı tasarımda pek hoşuma gitmedi ben gözümde çok büyüttüm gitmeden galiba.. Yorgundur dediler ancak yorgunluk değildi bu.. Sanki istemediği bir şeyi zorla yaptırıyormuşuz gibi duruyordu. Randevularınızı erken saate alın size önerim bu yönde olur belkide bana denk gelmiştir. İleri bi zamanda tekrar gidebilirim görüşmeye çünkü dediğim gibi ben emre beyden çok umutluydum görüşür gün alırım diye düşünmüştüm:)
Güncel öztürk ve ali murat akkuşla görüşme yaptım daha öncesinde şimdi birkaç doktor daha araştırıcam sonra aralaırnda karar vericem senin var mı?Tüh benim randevum da öğlenden sonra. :) Doktorun haftası ile güvene dayalı bir ilişki kurması çok önemli, içine sinmediyse tabii yapılacak bir şey yok. Emre bey haricinde düşündüğün başka bir doktor var mı kapalı teknik uygulayan?
Güncel öztürk ve ali murat akkuşla görüşme yaptım daha öncesinde şimdi birkaç doktor daha araştırıcam sonra aralaırnda karar vericem senin var mı?
Canım mesajlaşalım daha ayrıntılı anlatıyım sanaAli Murat Akkuş'un yaptığı burunları da beğeniyorum, belki onunla görüşürüm ben de görüşürüm. Güncel Öztürk'ü fiyatı yüzünden istesem de tercih edemem büyük olasılıkla. 1-2 doktor daha var aklımda ama pek paylaşım yapmıyorlar instagram'da. O açıdan emin olamıyorum.
Güncel bey ve Ali Murat bey ile olan görüşmelerin nasıl geçti peki?
Kactaydiiii randevun peki ?? Ja simdi ben uzaktan gelcem. Randevumdan bi gun sonrasi ameliyat olcam. Yani sans isiii pff icim hic rahat degil simdiii hadi benle de ilgisiiizzz olursa ama cigdem hanim da cok ilgiliiCanım çok ilgisizdi yaptığı tasarımda pek hoşuma gitmedi ben gözümde çok büyüttüm gitmeden galiba.. Yorgundur dediler ancak yorgunluk değildi bu.. Sanki istemediği bir şeyi zorla yaptırıyormuşuz gibi duruyordu. Randevularınızı erken saate alın size önerim bu yönde olur belkide bana denk gelmiştir. İleri bi zamanda tekrar gidebilirim görüşmeye çünkü dediğim gibi ben emre beyden çok umutluydum görüşür gün alırım diye düşünmüştüm:)
Akşama doğruydu canım benim 5-5.30gibi. Belki bana denk geldi o kötü modu bilemeyizki. Umarım sana o halleri denk gelmez kötü düşünme kötü olmasın:) Ameliyat konusunda sonuçları görüyoruz gayet başarılı zaten oraya gidincede görüceksin bekleme salonunda televizyonda hastalarının öncesi sonrası gösteriliyor..Kactaydiiii randevun peki ?? Ja simdi ben uzaktan gelcem. Randevumdan bi gun sonrasi ameliyat olcam. Yani sans isiii pff icim hic rahat degil simdiii hadi benle de ilgisiiizzz olursa ama cigdem hanim da cok ilgilii
Akşama doğruydu canım benim 5-5.30gibi. Belki bana denk geldi o kötü modu bilemeyizki. Umarım sana o halleri denk gelmez kötü düşünme kötü olmasın:) Ameliyat konusunda sonuçları görüyoruz gayet başarılı zaten oraya gidincede görüceksin bekleme salonunda televizyonda hastalarının öncesi sonrası gösteriliyor..
Ben daha fazla yorum yapmak istemiyorum ancak daha geç saatte gittiğim doktor hiç böyle davranmamıştı. Görmedim ben ama dediğim gibi orada çok örnek resim gösteriliyor. Sen kalkık istemedikçe yapmazlar diye düşünüyorum ben o konuda bi şey konuşmadım doktor beyleHmm baya gec gitmisin ama ja o saatlerde ilaki insan yorgun olur. Belki de iki ameliyati vardi kim bilir, peki canli hic hastasini gordun mu ? Fotolarda bazen farkli cikabilio canlisi daha gzl daha farkli
Olabilio. Bazi resimler gordum burun cok
Kalkik geldi ama cigdem hanim onu istege gore yapioz dedi.
Saat kacta gidersen git, tabiki de oyle darvanmamasi lazim. Sonucta yuzunu emanet edeceksin. Hayirlisi artik bakalimBen daha fazla yorum yapmak istemiyorum ancak daha geç saatte gittiğim doktor hiç böyle davranmamıştı. Görmedim ben ama dediğim gibi orada çok örnek resim gösteriliyor. Sen kalkık istemedikçe yapmazlar diye düşünüyorum ben o konuda bi şey konuşmadım doktor beyle
Güncel beyle yapmış olduğunuz görüşme hakkında bana da yazabilir misiniz? Benimde 2 hafta sonraya randevum var çünkü...Güncel öztürk ve ali murat akkuşla görüşme yaptım daha öncesinde şimdi birkaç doktor daha araştırıcam sonra aralaırnda karar vericem senin var mı?
Saat kacta gidersen git, tabiki de oyle darvanmamasi lazim. Sonucta yuzunu emanet edeceksin. Hayirlisi artik bakalim
Canım çok ilgisizdi yaptığı tasarımda pek hoşuma gitmedi ben gözümde çok büyüttüm gitmeden galiba.. Yorgundur dediler ancak yorgunluk değildi bu.. Sanki istemediği bir şeyi zorla yaptırıyormuşuz gibi duruyordu. Randevularınızı erken saate alın size önerim bu yönde olur belkide bana denk gelmiştir. İleri bi zamanda tekrar gidebilirim görüşmeye çünkü dediğim gibi ben emre beyden çok umutluydum görüşür gün alırım diye düşünmüştüm:)
Ameliyat olanlar suanki durumunuz nasil memnun kaldinizmi kizlar
Siz kime oldunuz, memnun kaldınız mı?Emre beyle ben de görüştüğümde banada soğuk gelmişti. Ben de benim burnumu yapsa yapsa o yapar verdiğim parayada değer diye düşünerek gitmiştim. Özellikle instagram hesabında paylaştığı fotoğrafları çok beğeniyordum. Sonra yaptığı tasarımı görünce benim istediğimden çok uzak herhangi bir estetik doktorunun yapacağı basitlikte gelince hevesim kaçtı. Fiyat 14000tl vermişilerdi. Aslında tasarımı beğensem fiyatı gözden çıkarmıştım. Ama sonra fikrimi değiştim ve bir başka doktora daha uygun fiyata ameliyat oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?