- Konu Sahibi Bugdaycigiller
14 ekim pazartesi günü ameliyatımı oldum :)oldukça rahat girdim ameliyata korkacak birşeyde yok zaten narkozdan sonra tek hatırladığınız şey odaya geldiğiniz an.İlk ameliyattan çıktığımda hiç morluk şişlik yoktu ama yavaş yavaş morarmaya başladım şişlerim arttı ama bugün itibariyle morluklarım azalmaya başladı şişlerim de iniyo.Herkes bu süreci farklı atlatıyor benim cildim çok hassastır en ufak bir şeye çabuk tepkime verir çabuk morarır o yüzden ameliyat sonrasında ki morluklarım gayet doğal.Bugün çok iyiyim cuma günü de alçılarımı alacak Salih Bey.Doktorumdan da çok memnundum işini bilen biri güven verdi bana o yüzden de çok rahattım ameliyata girerken eşi Çiğdem hnm da sürekli aradı.Ameliyatı Nişantaşı Hospital de oldum çok ilgili bi personeli var çok temiz de bir hastane hastane tercihiniz olarak ta kesinlikle tavsiye ederim.Burnum sarılı olduğundan pek nasıl olduğunu anlamadım ama doktor beyin bana ofisin de gösterdiği burunla aynı sanırım birde ameliyathaneden çıkmadan önce alçısız fotoğrafımı gösterdi bana doktor bey gayet iyiydi.Şimdilik herşey yolunda anlayacağınız üzere :)Ameliyat olacak arkadaşlar da sormak istediğiniz birşey varsa cevaplarım okudukça.
Mehaba Öznur çok geçmiş olsun,
Umarım istediğin buruna kavuşursun ve darısı bizlerin başına.
Benim sana sormak istediğim, ilk defa mı narkoz aldın? Ben ilk defa alacağım için korkuyorum.
Birde geniz akıntı problemin varmıydı senin, anastezi uzmanları ile görüşmenden ve yapılan tetkiklerden biraz bilgi verir misin.
Tşk.