Salih Emre ÜREGEN

14 ekim pazartesi günü ameliyatımı oldum :)oldukça rahat girdim ameliyata korkacak birşeyde yok zaten narkozdan sonra tek hatırladığınız şey odaya geldiğiniz an.İlk ameliyattan çıktığımda hiç morluk şişlik yoktu ama yavaş yavaş morarmaya başladım şişlerim arttı ama bugün itibariyle morluklarım azalmaya başladı şişlerim de iniyo.Herkes bu süreci farklı atlatıyor benim cildim çok hassastır en ufak bir şeye çabuk tepkime verir çabuk morarır o yüzden ameliyat sonrasında ki morluklarım gayet doğal.Bugün çok iyiyim cuma günü de alçılarımı alacak Salih Bey.Doktorumdan da çok memnundum işini bilen biri güven verdi bana o yüzden de çok rahattım ameliyata girerken eşi Çiğdem hnm da sürekli aradı.Ameliyatı Nişantaşı Hospital de oldum çok ilgili bi personeli var çok temiz de bir hastane hastane tercihiniz olarak ta kesinlikle tavsiye ederim.Burnum sarılı olduğundan pek nasıl olduğunu anlamadım ama doktor beyin bana ofisin de gösterdiği burunla aynı sanırım birde ameliyathaneden çıkmadan önce alçısız fotoğrafımı gösterdi bana doktor bey gayet iyiydi.Şimdilik herşey yolunda anlayacağınız üzere :)Ameliyat olacak arkadaşlar da sormak istediğiniz birşey varsa cevaplarım okudukça.

Mehaba Öznur çok geçmiş olsun,
Umarım istediğin buruna kavuşursun ve darısı bizlerin başına.
Benim sana sormak istediğim, ilk defa mı narkoz aldın? Ben ilk defa alacağım için korkuyorum.
Birde geniz akıntı problemin varmıydı senin, anastezi uzmanları ile görüşmenden ve yapılan tetkiklerden biraz bilgi verir misin.
Tşk.

Öznur merhaba,

Senden cevap yok? Alçın çıktı mı?
Önces, ve sonrası resimlerini koyabilir misin?
Biz amliyat olacaklar için çok faydalı olacak.
Tşk.

Evet benim istediğim gibi yapacağına inanıyorum tam karar veremedik yani :) gittim dün iyi geçti yeni bir tasarım daha yaptı onu koyucam şidi albüme bakarsın kararsız kaldım :) Ben Nişantaşın'da olucam orada olan birisiyle konuştum bende çok iyiymiş hastane çok ilgililermiş sürekli gelip ağrı kesici yapalım mı nasılsınız fala diye ilgileniyorlarmış herşeyiyle. O yüzden içim rahat :)
Merhaba,
Almanya'da yaşayan ve Türkiye'de ameliyat gerekir? kim

kusura bakmayın geç yazdım fırsatım olmadı..14 ekimde ameliyat oldum 18 ekimde tamponlarımı aldu salih bey 22 ekim de de alçım çıktı..benim istediğim yüz ifademin değişmemesiydi ki öyle de oldu her geçen gün burnuma alışıyorum.24 ekimde işe başladım ki herhangi bir morluk ve bariz şişim yoktu.umduğumdan çabuk toparladım.narkoz ilk kez almıyorum ben ama korkulacak tedirgin olacak hiç birşey yok ki narkozu verdikleri an hissettiğiniz duygu süper:)

kusura bakmayın geç yazdım fırsatım olmadı..14 ekimde ameliyat oldum 18 ekimde tamponlarımı aldu salih bey 22 ekim de de alçım çıktı..benim istediğim yüz ifademin değişmemesiydi ki öyle de oldu her geçen gün burnuma alışıyorum.24 ekimde işe başladım ki herhangi bir morluk ve bariz şişim yoktu.umduğumdan çabuk toparladım.narkoz ilk kez almıyorum ben ama korkulacak tedirgin olacak hiç birşey yok ki narkozu verdikleri an hissettiğiniz duygu süper:)

oznur8262 çok geçmiş olsun.normal hayatına geçmişsin..resimler yok mu merak ettim..

Sana tavsiye edebileceğim bir sürü kişi var ama görüşmeye gittiklerimden ikisini söyleyeceğim.
1) Salih Emre ÜREGEN
2) Muhammet DİLBER

İstanbulda1 Numara ve tek isim Salih emre üregen bence...Ben ameliyat öncesi 5 ayrı doktorla görüşmüştüm, kimi kbb kimi estetik cerrahtı;aralarında adı çok duyulmuş dr larda vardı.maddi sıkıntımda yok çok şükür..adı önemli olmayan biri 10bin lira biçti burnuma:) ama emin olun bedava da yapsa kendimi emanet edebileceğim bir cerrah gibi gelmemişti bana:)
geniş araştırmalarım bir estetik cerraha ama nefes alma sorunlarını iyi çözen birine ameliyat olmam gerektiğini gösterdi.tercihimi s.emre üregen den yana kullandım.9.ayımda halen çok mutluyum.burnumun "çok zor" bir burun olduğunu daha ilk görüşmede söylemişti emre bey,iyisini kötüsünü herşeyi apaçık anlatmıştı.hatta bazı noktalarda gözümü bile korkutmuştu diyebilirim.beklediğimden çok daha hızlı ve iyi geçti ameliyat sonrası dönemim ve artık yüzüme tam uyumlu ciciş bir burnum var:))burun yapılınca şansımda döndü lafaramızda ;=)

arkadaşlar hepinize geçmiş olsun, resimleriniz var mı arkadaşlık gönderdim face'ten de doktorun sayfasında varsa bakabilirim.

İstanbulda1 Numara ve tek isim Salih emre üregen bence...Ben ameliyat öncesi 5 ayrı doktorla görüşmüştüm, kimi kbb kimi estetik cerrahtı;aralarında adı çok duyulmuş dr larda vardı.maddi sıkıntımda yok çok şükür..adı önemli olmayan biri 10bin lira biçti burnuma:) ama emin olun bedava da yapsa kendimi emanet edebileceğim bir cerrah gibi gelmemişti bana:)
geniş araştırmalarım bir estetik cerraha ama nefes alma sorunlarını iyi çözen birine ameliyat olmam gerektiğini gösterdi.tercihimi s.emre üregen den yana kullandım.9.ayımda halen çok mutluyum.burnumun "çok zor" bir burun olduğunu daha ilk görüşmede söylemişti emre bey,iyisini kötüsünü herşeyi apaçık anlatmıştı.hatta bazı noktalarda gözümü bile korkutmuştu diyebilirim.beklediğimden çok daha hızlı ve iyi geçti ameliyat sonrası dönemim ve artık yüzüme tam uyumlu ciciş bir burnum var:))burun yapılınca şansımda döndü lafaramızda ;=)

salih emre uregen in fiyatı nedir arkadaslarr??

Arkadaşlar Merhaba,

Bir konuda ameliyat olmuş olan arkadaşların acil yardımlarına ihtiiyacım var.
Yaklaşık 3,5 ay önce ameliyat oldum. Burnum böyle taş gibi, üst dudağım hala tam olarak yukarı gitmiyo, güldüğüm zaman sadece yarsı gidiyo.
Eskiden güldüğümde sadece üst dişlerim gözükürdü şimdi ise alt dişler ve düst dişlerinmin % 30 u gözüküyor.
Mimik yaparkende burnum kasıyo, kemiklere dokunuorum ve dokunmadan bile sertliğini mimik yaparken hissediyorum.
Çok sert, gergin, burnumu taş gibi sert hissediyorum.
Sizce bu normal mi? Geçicek mi? Sizde böyle bir şey oldu mu?

selam,s.emre üregen in burun fiyatı 6000-6500 TL civarında. taze bilgidir daha geçen hafta,ciciş burnuma özenen bir arkadaşımı götürdüm doktorcuğuma;)
Kızcağız Kıskanmasın,o da bu nimetten sebeplensin garibim:)ve isteyen her kişi istediği burna kavuşsun inşallah...
kolay gelsin,bye...

selam,s.emre üregen in burun fiyatı 6000-6500 TL civarında. taze bilgidir daha geçen hafta,ciciş burnuma özenen bir arkadaşımı götürdüm doktorcuğuma;)
Kızcağız Kıskanmasın,o da bu nimetten sebeplensin garibim:)ve isteyen her kişi istediği burna kavuşsun inşallah...
kolay gelsin,bye...

ben çok inca deriliyim.salih emre uregene olucam ama ince derili oldugumdan yapilan tek bi hata gozukuyomus.dogru mu kizlar benim gibi ince derili olup ameliyat olan var mı? emre bey sisliklerin inmesi bakimindan mi demisti tam hatirlamiyorum.kalin deriliye gore bu bakimdan daha iyi oluyomus.disardan gozuken kotu bir durum olabilir mi.derim cok cok ince zaten aşırı beyazım.ya ameliyat olduktan sonra daha kotu olursa ya bi kemik cikintisi olusursa naparim ben.zaten annem olmama karsi.o uzulsün hic istemem

ben çok inca deriliyim.salih emre uregene olucam ama ince derili oldugumdan yapilan tek bi hata gozukuyomus.dogru mu kizlar benim gibi ince derili olup ameliyat olan var mı? emre bey sisliklerin inmesi bakimindan mi demisti tam hatirlamiyorum.kalin deriliye gore bu bakimdan daha iyi oluyomus.disardan gozuken kotu bir durum olabilir mi.derim cok cok ince zaten aşırı beyazım.ya ameliyat olduktan sonra daha kotu olursa ya bi kemik cikintisi olusursa naparim ben.zaten annem olmama karsi.o uzulsün hic istemem
canikom ince derili olmak iyi diye biliyorum.çünkü burundaki şekil daha çabuk oturuyor.çıkıntı mıkıntı düşünme ki salih emre üregen e ameliyat olacaksan, adam bizim idolümüz oldu resmen ya..işte beş kişi olduk ona biz , aşık olursun hepsi mi güzel olur burunların(maaşallah deyim de:))

canikom ince derili olmak iyi diye biliyorum.çünkü burundaki şekil daha çabuk oturuyor.çıkıntı mıkıntı düşünme ki salih emre üregen e ameliyat olacaksan, adam bizim idolümüz oldu resmen ya..işte beş kişi olduk ona biz , aşık olursun hepsi mi güzel olur burunların(maaşallah deyim de:KK66:)
tesekkur ederim cevap icin :) özelden mesaj attim canım

Back
X