Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne derdiniz var, ne icin gideceksiniz?
Psikolojiniz kotuyse, psikayatra gidin.
Bedensel hastaliginiz varsa konunun doktorlarina gidin ama gercek doktora gidin.
Az once google yaptim, cin buyu vs vs cikti, yani adam bildigimiz cinci hoca, bir de utanmadan adinin onune dr koymus, neyin doktoruymus? Gitmeyin, para kaptirmayin, para tuzagi bunlar.
Valla onu bilemicemde benim ona yolum eşim tarafından terk edildiğimde yalavo taraflarından bir hocaya gitmiştik ondan sonra yolumuz bu adama çıktı bağcılarda muaynanemi desem ne desem
bana senin hanen kapanmış bir dğeil birden çok kadın var sen bu adamı bırak demişti böyle enteresan bir anısı var bende çok kısa süre sonra eski eşim tarafından bir değilde bir kaç kadınla aldatıldığımı bizzat kendi kulaklarımla dinlemiştim
öyle doktor moktor bilemicemde böyle bir şekilde tanıdım kendisini
ve tabi yıl 2010 250 tl muayne parası almıştı tabi bir iki dua bişilerde yaptı gözler kapalı filan böyle bilirsiniz
bizede 3 harfliler var bunda şimdi tamamen çıktı bidaha hasta olmaz dedi garantisini verdi yani 200 tl almış yoksada vermenize gerek yok demiş
Ben de doktor falan sandım. Tam olarak ne iş yapıyor?
Teyzemi de götürmüşlerdi. Teyzem o zamanlar fenalaşıyordu doktorlar bulamıyordu ne olduğunu? Bir dahiliyeye git sende guatr var dedi. 10 küsür yıldır tedavi görüyor şimdi teyzem.![]()
Ben de doktor falan sandım. Tam olarak ne iş yapıyor?
yani doğru bilmişmi
slm kızlar bu doktor bioenerji ve metafizik uzmanı her giden şifa buluyormuş hastaları iyileştiriyormuş doktora giden duyan birisi varsa allah rızası için yazın faydasını gören varmı
rabbim şifa versin öncelikle internette vardır numarası ve yorumları ıstersenız arastırın bende duymustum metafizik uzmanı diye. rabbıme sığının..
Yorumlara baktım, konu başlığına baktım... Prof dr? :O
Yeni nesil üfürükçü diyebilir miyiz?Teyzem şuan hipertiroidi hastası, 10 küsür yıldır tedavi görüyor bir de bir arkadaşım gitmişti bir akrabası kadın evi terkettiği için, çocuklarını bırakıp sessiz sedasız kaybolmuştu. Büyü gibi şeylerden şüphelenmişler adam bunda hiç bişey yok kocası az uyanık olsa, takip etse bulur demiş, sonradan eski sevgilisiyle konuştuğu ortaya çıkmıştı kadının.:44:
ezgicim biz gittikde çok ümit verdi bende doğrumu söylüyor diye araştırmak istedim sonuçta bi yuva yıkılacak senin konunuda okudum bende boşanma aşamasındayım mahkemeye az kaldı senin kalbin iyileşti mi
Yeni nesil üfürükçü diyebilir miyiz?