Salık ocağinda yaptirılan Beta HCG sonucu güvenilir mi?

Aa sanırım gerçekten sıkıntısı var bukadar kafasında kurması normal degil

Hepinize cevaplarinizdan dilayi tesekurederim normalde internette gördüğüm bi vidyoda eger elinize bulaşmışsa eşyalardan ve sperm canlıysa olabilir gibi bir yazıydı o gunden beri takı tiliyım konuya şimdide sanki karnım şişmiş gibi geliyo beta hcg 0.2 de jücuk yaziyo biliyorum 3 aydır böyle bir durum olsa beta hcg de çilardı ama kendimi ikna edemiyorum

6 ay sonra doğurmadığında ikna olursun artık kan testin bile negatif çıkmış bu sağlık ocağında verdiğiniz kanlar hastanelerde analiz oluyor. Hayatınıza devam edin artık. Ayrıca spermler dışarıda yaşayamaz hareket özellikleri kaybolur.

Meraba biliyorum yine endişe edicek bişey yok diyceksiniz ama kendimi çok kötü hissediyorum yinede sormak istiyorum bu sonuç doğrultusunda yüzde yüz bir gebelik yotur deyil mi ? Yani 2 veya 3 ay felan olsa kessin çıkardı . Zaten laboratuvar yapıyor testleri testlerde güvenilirdir deyil mi ?

Yok gebelik

Bir kere spermin dışarıda yaşama gibi bir durumu olamaz hadi iki saniye yaşadı senin vajinana değipte yumurtaya ulaşamaz hareket özelliğini kaybeder dünyada bu şekilde hamile kalan kimse olmamıştır sizin çok ciddi psikolojik sorunlarınız var tedavi olmanız lazım çok ciddiyim bu konuda.

Cevabınız için teşekürederim kendi durumumu biraz araştırdım sanırım OKB olabilir mişim. Bende bu düşünceden sıyrılmak istiyorim bilincim biliyor ama inanmak istemiyor. Hergün acaba karnım büyüdümü diye bakıyorum. Ve bana sanki şiş gibi geldiği durumlarda gebemiyim diye bi düşunce başlayıp gidiyo ki bu durum günlük yaşantımıda büyük ölçüde etkiledi

Yok bakın gerçekten söylüyorum öyle bi şey imkansız ötesi spermler dışarıda yaşayamaz vajinana değdi diyelim spermlerin rahme ulaşması lazım dışarıdan bulaşan bi spermle bu imkansız. Okuduğunuz şey çok saçma bence sizde bunu internetten araştırın iyice öyle bir şey olamıcağını görürseniz ikna olursunuz bu güne kadar o şekilde hamile kalan kimse olmamıştır bu bi şehir efsanesi

Araştırdım bilgilendirmeleriniz için çok teşekürederim çevremde kimseyle konuşamıyorum burda da linçlenmekten korkuyorum. Ama cevabınız içimi tahatlattı zaten yukardada belirttim test de yaptırdım. Test sonucuda yukarıda değerin 0. 2 den küçük diyiyor araştırdım öyle 2 veya 4 aylık bir gebelik olsa bu değer en az 10 katına çıkarmış bu da icimi rahatlattı tekrardan samimi cevabınız için teşekürederim elimde değil ama kendimi kontrol etmeye gayret edicem bu takıntıdan kurtulmak için herşeyi yaparım yeterki kurtulayım.

Siz okb olmuyorsunuz bekar olduğunuz için böylesi büyük bir durumun gerçekleşmesi halinde olacaklardan korkuyorsunuz o nedenle ikna olamıyorsunuz. Ama sonuç yüzde yüz doğru

Okb için doktora gitmeniz gerekiyor ilaç kullanmanız gerekebilir yoksa çok zor

Hatta bu ikna olmama hali sizde öyle sıkıntılara yol açar ki ağrılarınız olmaya başlar her şeyi hamileliğe yorarsınız olmayan göbek bi anda çıkar vs. Ama sonuç yüzde yüz doğru. Hatta kadın doktoruna gidip ultrason ile baktırabilirsiniz. O karnınızda hiç birşey yok.

Siz okb olmuyorsunuz bekar olduğunuz için böylesi büyük bir durumun gerçekleşmesi halinde olacaklardan korkuyorsunuz o nedenle ikna olamıyorsunuz. Ama sonuç yüzde yüz doğru
Tabiki korkuyorum dediğiniz gibi 18 yaşındayım ve yedirginim böyle şeylerin olmayacağını bilsemde bu korku beni tüketiyor. Sırf bu yüzden 3 ayın sonunda beta testi yaptırdım ve ona bile kuşkuyla yaklaşıyorum şimdi 1 ay daha geçti yani olayın üstünden tam 4 ay geçti ve yenemiyorum bu korkuyu karnım şiş gibi geliyo .

Sizi çok iyi anlıyorum çünkü bi yakınım aynısını yaşadı ne desem ikna olmuyordu kaç defa test verdi her yeri ağrımaya başlamıştı kaç bölüme gitti derdine çare bulamadı en son psikolojik ilaç kullandı. Kendinize bu eziyeti yapmayın. Artık bir şey olmadığına emin olabilirsiniz sonuç kesinlikle negatif her hangi bir şey yok

Cevaplarınızdan xolayı teşekür ederim kendimi kontrol etmeye çalışicağim hatta ilk adım olarak hergün en az 20 veya 30 kere acaba karnım şiş mi diye aynada jendime bakıyorum belkide bunu bırakmak ilk adım olabilir benim için çünki bi süre sonra karnım şişmiş gibi geliyor bana

Bu kadar problem yaşıyorsanız kesinlik belirtmesi için jinekoloğa gidip muayenede kendi gözünüzle görebilirsiniz karnınızda hiçbir şey olmadığını. İlk olarak kendinizde belirti arayıp aynada sürekli kontrolü kesmelisiniz. Düzenli regl oluyorsunuz, gebeliğin bu kadar uzun sürede belirti vermesi gerektiğini ama sizde olmadığını kendinize tekrar edin. Testte yaptırmışsınız negatif sonuç. Stres sizi daha kötü yere götürür. Biraz rahatlayın ve lütfen korunun. Eğer korunmaya rağmen bu şüpheleriniz oluyorsa lütfen ilişkiye girip kendinize bu stresi tekrar yaşatmayın. Önemli olan sağlığınız, 5 dklık keyfiniz değil.

Arkadaş ilişkiye girmiyor ki spermin dışarda bi yerdrn eline bulaşıp vajinasına değmesinden korkuyor

Yorumunuz için tesekürederim ama hayatım boyunca hiç ilişki yaşamadım masturbasyon dahi yapmadım vajinamın içine hiç bir şey sokmadim. Takıntım bundan 3 ay önce okuduğum bir yazı yüzünden başladı eğer sperm canlıysa ve eline bulaşmışsa yada ortak kullanılan eşyalarda sperm varsa gebelik olabilir gibi bir yazıydı o günden beri takıntılıyım yani ilişkim olmadı hiç takıntı sebebim farkli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…