Aa sanırım gerçekten sıkıntısı var bukadar kafasında kurması normal degilKalmamaya çalışıyor benim anladığım ve eski konularını yanlış hatırlamıyorsam daha 18-19 yaşlarında genç bir arkadaşımız ama kendisine sperm bulaşarak dışarıdaki tuvaletlerden falan hamile kalmaktan korkuyor. Belki de bir şeyler yaşadı onu anlatmak istemiyor böyle yazarak soruyor orasını bilemem
6 ay sonra doğurmadığında ikna olursun artık kan testin bile negatif çıkmış bu sağlık ocağında verdiğiniz kanlar hastanelerde analiz oluyor. Hayatınıza devam edin artık. Ayrıca spermler dışarıda yaşayamaz hareket özellikleri kaybolur.Hepinize cevaplarinizdan dilayi tesekurederim normalde internette gördüğüm bi vidyoda eger elinize bulaşmışsa eşyalardan ve sperm canlıysa olabilir gibi bir yazıydı o gunden beri takı tiliyım konuya şimdide sanki karnım şişmiş gibi geliyo beta hcg 0.2 de jücuk yaziyo biliyorum 3 aydır böyle bir durum olsa beta hcg de çilardı ama kendimi ikna edemiyorum
Yok gebelikMeraba biliyorum yine endişe edicek bişey yok diyceksiniz ama kendimi çok kötü hissediyorum yinede sormak istiyorum bu sonuç doğrultusunda yüzde yüz bir gebelik yotur deyil mi ? Yani 2 veya 3 ay felan olsa kessin çıkardı . Zaten laboratuvar yapıyor testleri testlerde güvenilirdir deyil mi ? Eki Görüntüle 3321501
Yok gebelik
Bir kere spermin dışarıda yaşama gibi bir durumu olamaz hadi iki saniye yaşadı senin vajinana değipte yumurtaya ulaşamaz hareket özelliğini kaybeder dünyada bu şekilde hamile kalan kimse olmamıştır sizin çok ciddi psikolojik sorunlarınız var tedavi olmanız lazım çok ciddiyim bu konuda.Meraba biliyorum yine endişe edicek bişey yok diyceksiniz ama kendimi çok kötü hissediyorum yinede sormak istiyorum bu sonuç doğrultusunda yüzde yüz bir gebelik yotur deyil mi ? Yani 2 veya 3 ay felan olsa kessin çıkardı . Zaten laboratuvar yapıyor testleri testlerde güvenilirdir deyil mi ? Eki Görüntüle 3321501
Cevabınız için teşekürederim kendi durumumu biraz araştırdım sanırım OKB olabilir mişim. Bende bu düşünceden sıyrılmak istiyorim bilincim biliyor ama inanmak istemiyor. Hergün acaba karnım büyüdümü diye bakıyorum. Ve bana sanki şiş gibi geldiği durumlarda gebemiyim diye bi düşunce başlayıp gidiyo ki bu durum günlük yaşantımıda büyük ölçüde etkilediBir kere spermin dışarıda yaşama gibi bir durumu olamaz hadi iki saniye yaşadı senin vajinana değipte yumurtaya ulaşamaz hareket özelliğini kaybeder dünyada bu şekilde hamile kalan kimse olmamıştır sizin çok ciddi psikolojik sorunlarınız var tedavi olmanız lazım çok ciddiyim bu konuda.
Yok bakın gerçekten söylüyorum öyle bi şey imkansız ötesi spermler dışarıda yaşayamaz vajinana değdi diyelim spermlerin rahme ulaşması lazım dışarıdan bulaşan bi spermle bu imkansız. Okuduğunuz şey çok saçma bence sizde bunu internetten araştırın iyice öyle bir şey olamıcağını görürseniz ikna olursunuz bu güne kadar o şekilde hamile kalan kimse olmamıştır bu bi şehir efsanesiCevabınız için teşekürederim kendi durumumu biraz araştırdım sanırım OKB olabilir mişim. Bende bu düşünceden sıyrılmak istiyorim bilincim biliyor ama inanmak istemiyor. Hergün acaba karnım büyüdümü diye bakıyorum. Ve bana sanki şiş gibi geldiği durumlarda gebemiyim diye bi düşunce başlayıp gidiyo ki bu durum günlük yaşantımıda büyük ölçüde etkiledi
Araştırdım bilgilendirmeleriniz için çok teşekürederim çevremde kimseyle konuşamıyorum burda da linçlenmekten korkuyorum. Ama cevabınız içimi tahatlattı zaten yukardada belirttim test de yaptırdım. Test sonucuda yukarıda değerin 0. 2 den küçük diyiyor araştırdım öyle 2 veya 4 aylık bir gebelik olsa bu değer en az 10 katına çıkarmış bu da icimi rahatlattı tekrardan samimi cevabınız için teşekürederim elimde değil ama kendimi kontrol etmeye gayret edicem bu takıntıdan kurtulmak için herşeyi yaparım yeterki kurtulayım.Yok bakın gerçekten söylüyorum öyle bi şey imkansız ötesi spermler dışarıda yaşayamaz vajinana değdi diyelim spermlerin rahme ulaşması lazım dışarıdan bulaşan bi spermle bu imkansız. Okuduğunuz şey çok saçma bence sizde bunu internetten araştırın iyice öyle bir şey olamıcağını görürseniz ikna olursunuz bu güne kadar o şekilde hamile kalan kimse olmamıştır bu bi şehir efsanesi
Siz okb olmuyorsunuz bekar olduğunuz için böylesi büyük bir durumun gerçekleşmesi halinde olacaklardan korkuyorsunuz o nedenle ikna olamıyorsunuz. Ama sonuç yüzde yüz doğruCevabınız için teşekürederim kendi durumumu biraz araştırdım sanırım OKB olabilir mişim. Bende bu düşünceden sıyrılmak istiyorim bilincim biliyor ama inanmak istemiyor. Hergün acaba karnım büyüdümü diye bakıyorum. Ve bana sanki şiş gibi geldiği durumlarda gebemiyim diye bi düşunce başlayıp gidiyo ki bu durum günlük yaşantımıda büyük ölçüde etkiledi
Okb için doktora gitmeniz gerekiyor ilaç kullanmanız gerekebilir yoksa çok zorAraştırdım bilgilendirmeleriniz için çok teşekürederim çevremde kimseyle konuşamıyorum burda da linçlenmekten korkuyorum. Ama cevabınız içimi tahatlattı zaten yukardada belirttim test de yaptırdım. Test sonucuda yukarıda değerin 0. 2 den küçük diyiyor araştırdım öyle 2 veya 4 aylık bir gebelik olsa bu değer en az 10 katına çıkarmış bu da icimi rahatlattı tekrardan samimi cevabınız için teşekürederim elimde değil ama kendimi kontrol etmeye gayret edicem bu takıntıdan kurtulmak için herşeyi yaparım yeterki kurtulayım.
Tabiki korkuyorum dediğiniz gibi 18 yaşındayım ve yedirginim böyle şeylerin olmayacağını bilsemde bu korku beni tüketiyor. Sırf bu yüzden 3 ayın sonunda beta testi yaptırdım ve ona bile kuşkuyla yaklaşıyorum şimdi 1 ay daha geçti yani olayın üstünden tam 4 ay geçti ve yenemiyorum bu korkuyu karnım şiş gibi geliyo .Siz okb olmuyorsunuz bekar olduğunuz için böylesi büyük bir durumun gerçekleşmesi halinde olacaklardan korkuyorsunuz o nedenle ikna olamıyorsunuz. Ama sonuç yüzde yüz doğru
Salik nedir?Haklısıniz ama salık ocağındaki insanlar pek önemsemiyo gibi geldiği için endişe duydum.
Sizi çok iyi anlıyorum çünkü bi yakınım aynısını yaşadı ne desem ikna olmuyordu kaç defa test verdi her yeri ağrımaya başlamıştı kaç bölüme gitti derdine çare bulamadı en son psikolojik ilaç kullandı. Kendinize bu eziyeti yapmayın. Artık bir şey olmadığına emin olabilirsiniz sonuç kesinlikle negatif her hangi bir şey yokTabiki korkuyorum dediğiniz gibi 18 yaşındayım ve yedirginim böyle şeylerin olmayacağını bilsemde bu korku beni tüketiyor. Sırf bu yüzden 3 ayın sonunda beta testi yaptırdım ve ona bile kuşkuyla yaklaşıyorum şimdi 1 ay daha geçti yani olayın üstünden tam 4 ay geçti ve yenemiyorum bu korkuyu karnım şiş gibi geliyo .
Cevaplarınızdan xolayı teşekür ederim kendimi kontrol etmeye çalışicağim hatta ilk adım olarak hergün en az 20 veya 30 kere acaba karnım şiş mi diye aynada jendime bakıyorum belkide bunu bırakmak ilk adım olabilir benim için çünki bi süre sonra karnım şişmiş gibi geliyor banaSizi çok iyi anlıyorum çünkü bi yakınım aynısını yaşadı ne desem ikna olmuyordu kaç defa test verdi her yeri ağrımaya başlamıştı kaç bölüme gitti derdine çare bulamadı en son psikolojik ilaç kullandı. Kendinize bu eziyeti yapmayın. Artık bir şey olmadığına emin olabilirsiniz sonuç kesinlikle negatif her hangi bir şey yok
Bu kadar problem yaşıyorsanız kesinlik belirtmesi için jinekoloğa gidip muayenede kendi gözünüzle görebilirsiniz karnınızda hiçbir şey olmadığını. İlk olarak kendinizde belirti arayıp aynada sürekli kontrolü kesmelisiniz. Düzenli regl oluyorsunuz, gebeliğin bu kadar uzun sürede belirti vermesi gerektiğini ama sizde olmadığını kendinize tekrar edin. Testte yaptırmışsınız negatif sonuç. Stres sizi daha kötü yere götürür. Biraz rahatlayın ve lütfen korunun. Eğer korunmaya rağmen bu şüpheleriniz oluyorsa lütfen ilişkiye girip kendinize bu stresi tekrar yaşatmayın. Önemli olan sağlığınız, 5 dklık keyfiniz değil.Cevaplarınızdan xolayı teşekür ederim kendimi kontrol etmeye çalışicağim hatta ilk adım olarak hergün en az 20 veya 30 kere acaba karnım şiş mi diye aynada jendime bakıyorum belkide bunu bırakmak ilk adım olabilir benim için çünki bi süre sonra karnım şişmiş gibi geliyor bana
Arkadaş ilişkiye girmiyor ki spermin dışarda bi yerdrn eline bulaşıp vajinasına değmesinden korkuyorBu kadar problem yaşıyorsanız kesinlik belirtmesi için jinekoloğa gidip muayenede kendi gözünüzle görebilirsiniz karnınızda hiçbir şey olmadığını. İlk olarak kendinizde belirti arayıp aynada sürekli kontrolü kesmelisiniz. Düzenli regl oluyorsunuz, gebeliğin bu kadar uzun sürede belirti vermesi gerektiğini ama sizde olmadığını kendinize tekrar edin. Testte yaptırmışsınız negatif sonuç. Stres sizi daha kötü yere götürür. Biraz rahatlayın ve lütfen korunun. Eğer korunmaya rağmen bu şüpheleriniz oluyorsa lütfen ilişkiye girip kendinize bu stresi tekrar yaşatmayın. Önemli olan sağlığınız, 5 dklık keyfiniz değil.
Yorumunuz için tesekürederim ama hayatım boyunca hiç ilişki yaşamadım masturbasyon dahi yapmadım vajinamın içine hiç bir şey sokmadim. Takıntım bundan 3 ay önce okuduğum bir yazı yüzünden başladı eğer sperm canlıysa ve eline bulaşmışsa yada ortak kullanılan eşyalarda sperm varsa gebelik olabilir gibi bir yazıydı o günden beri takıntılıyım yani ilişkim olmadı hiç takıntı sebebim farkliBu kadar problem yaşıyorsanız kesinlik belirtmesi için jinekoloğa gidip muayenede kendi gözünüzle görebilirsiniz karnınızda hiçbir şey olmadığını. İlk olarak kendinizde belirti arayıp aynada sürekli kontrolü kesmelisiniz. Düzenli regl oluyorsunuz, gebeliğin bu kadar uzun sürede belirti vermesi gerektiğini ama sizde olmadığını kendinize tekrar edin. Testte yaptırmışsınız negatif sonuç. Stres sizi daha kötü yere götürür. Biraz rahatlayın ve lütfen korunun. Eğer korunmaya rağmen bu şüpheleriniz oluyorsa lütfen ilişkiye girip kendinize bu stresi tekrar yaşatmayın. Önemli olan sağlığınız, 5 dklık keyfiniz değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?