Şallı'nın Burnu

Duygu Yetiş 25 yaşında ve burnu estetikli. Kendi beyânıydı. Bilginiz olsun istedim.

kim yapmış acaba dr unu bilen var mı?
kimin burnunu hangi dr yapmış böyle bir site olsa keşke yaa laelaelaelaelae
bence çok güzel olmuş yüz hatlarıyla çok uyumlu bi burun duygu yetişinki
kız 25 yaşında ama çocuk gibi görünüyosengözlerimebaksanab

şimdi 25 yaşında ama çocuk gibi gözükmesine neden olan bi burun uyumlu mudur sizce..? bence değil:) ama gene de çok şirin uyumsuz olsa da:) o burnu ben yaptırsam dalga geçmeyen kalmazdı onların camiasına uyuyor ama...

kızlar yaa ben de bu burundan istiyorum olmasmııı :)
bişey sorucam cansu derenin burnu estetik mi değil mi bu işten anlayan arkadaşlar var ben anlayamıyorum??

Eklentiler

• $cd.webp
    $cd.webp
    9 KB · Görüntüleme: 129
  • $cd2.webp
    $cd2.webp
    12 KB · Görüntüleme: 136
  • $cd8.webp
    $cd8.webp
    8 KB · Görüntüleme: 98
Merhaba arkadaşlar... Kısaca yazdıklarınızı okudum ve bu kadarı bile beni hayrete düşürdü doğrusu... Nasıl olurda ben bu burunu istiyorum yada ebru Şallınınki güzel v.s diyerek karar vermeye çalışıyorsunuz.. Burun yüzün tam ortasında olan ve ilk dikkat çeken yer dolayısıyla insanın yüz hatlarına çene yapısına uyumlu olmalı... bu ameliyat kişiye özeldir ve asla birisine yapılan bir burun şekli diğerine yakışmaz gibi geliyor bana..
ARtık teknoloji çok gelişti doktorlar hastalarıın ameliyat planını hastaları ile beraber yapıyor ve kişinin yüzüne gidecek en iyi şekli bilgisayar ortamında tasarlıyor ve yine hasta ile birlikte karar veriyorlar... Bİr estetik amaliyatının başarılı mı başarızmı olduğunu bakınca rahatlıkla anlarsınız. Bir insanın yüzüne ya da fotoğrafına baktığınızda bu burun estetik diyorsanız o ameliyat başarıszdır bence... Ben de yeni amaliyat oldum bu gün 17. günüm ve bende ameliyat öncesi aynen yukarıda yazdığım gibi karar verdim ve burnum şuan çok şiş olmasına rağmen şimdilik memnunum...

Türkan Şorayın da burnu estetiktir bunu biliyormuydunuz....

esmeraldaacım biz burada onun burnunun aynını istiyorum seklinde degil daha cok onun burnu da estetik doktoru kim, bununki güzel cirkin seklinde konusuyoruz, kimsenin de bunun burnu güzel aynını istiyorum diyecegini sanmıyorumm ama doktoruna olmak isteyebilir belki o ayrı...

esmeraldaacım biz burada onun burnunun aynını istiyorum seklinde degil daha cok onun burnu da estetik doktoru kim, bununki güzel cirkin seklinde konusuyoruz, kimsenin de bunun burnu güzel aynını istiyorum diyecegini sanmıyorumm ama doktoruna olmak isteyebilir belki o ayrı...

anladım canım zuzuincecanan ın mesajını okuyunca korktum bi randa :-))

merhaba wesjecim bu şallı'nın burnu başlığını ben açmıştım ama konu öyle bi yere geldi ki bilmediklerimi de öğrenmiş oldum:1rolleyes: herneyse, petek dinçöz'ün burnunu onur erol yapmış. bir yıl kadar önce onur erola gitmiştim görüşmeye, o sırada sordum kendisi bizzat söyledi. fakat onun yalnızca burun estetiğiyle bu hale gelmediğini; çenesine, elmacıklarına ve dudaklarına da yağ enjekte edildiğini söylemişti. yani ancak bunların hepsi bir arada olunca o burun yakışıyor yüzüne.

nehir doganin burnu estetik degilki
googledan resimlerine baktigin zaman cocukluk resmide var cocukkende burnu ayni

canım buraya foto yüklemeyi bilmiyorum ama eğer nette bulabilirsen eski resimleri var orda görebilirsin aradaki farkı.yıılar önce koçum benim dizisinde oynarken burnu estetik değilmiş.doktoru her kimse süper bi burun yapmış bence.

bence de nehir erdoğanın burnu estetik. koçum benim dizisinde cidden farklı gözüküyor. bi de bişey sormak istiyorum, deniz akkayanın yanaklarına yağ mı enjekte etmişler? ben implant taktırdı diye biliyodum çünkü yağ olsaydı erimez miydi bu kadar zaman.. onur erol yağ mı dedi sana

kendi dokusunu enjekte onur erol..implant meme dşında başka hiçbir yere kullanmadığını söyledi..dudakta dahil
bi süre sonra tekrarlattırıyosun

ya benim bir tanıdığım onur erol'a ameliyat olmuş ama hiç beğenmiyorum burnunu. önden bakınca ucu kemere göre çok küçük görünüyor. bilmiyorum belki o hanım böyle yapmasını istemiştir ama hiç doğal durmuyor.

Bence yalnız buruna bakıp değerlendirmek yanlış.kişinin kendi yüz şekline yakışan buruna odaklanması gerek.Ben de genellikle ucu hafif topik burunları cok beğeniyorum, Aysun Kayacının Yasemin Ergenenin burunları gibi.Ama o tip burunlar yuvarlak ve dolgun yüzlere çok yakışıyor.benim yüzüm uzun, ince.O tip burun bende güzel durmaz.
Ebru Yaşar'ın burnu.süper ötesi yakışmış yüzüne.Kım yaptıysa tebrik ediyorum.Doğal güzelliğini ortaya çıkarmış.ama Hatice ve Funda Arar'a yazık etmişler diye düşünüyorum.

Back
X