Şallı'nın Burnu

Dolcissimo yasemin ergenin burnu zayıfladığı için ortaya çıkmış diye düşünüyorum, benim de dikkatimi çekmişti

boyu 1 .65 falan evet çenesi çok siviymiş eskiden gögüsleride inanılmaz küçük sonra silikon taktırdı bi ara çıkarttırdım gögüs büyütme hapları kullandım doğal hali bu dedi ama gögüs büyütme haplarının palavra olduğuda ortaya çıktı sanırm eski kocaman silikonları yerine biraz daha küçüğünü taktırdı:) kankası demet şener ilk türkiye güelii seçildiğinde inanılmaz güzeldi sonra yüzüne bişeyler yaptırdı şimdi iki kanka bence cadı gibi ortada dolaşıyolar yaşlarından daha büyük gösteriyolar üstelik

sana kesinlikle katılıyorum ve ebru şallıyıda hiç beğenmiyorum en güzel estetik burunlu deniz akkayadır bence... ebru şallı ve demet şener diyince kıyamet alametlerinin ; kıyamet yaklaştıkça biribine benzeyen yaratıklar ortaya çıkıcak özelliği aklıma gelio ...tırsıyorum:bbo::1no2:

evt yaa katılıorum vala :delphin:

ne çirkin bi kadın ebru şallı ya yaptırdı okadar estetiği bişeye benzemedi yinede ....sen sadece burnunu beğeniyosun canım anladım ama dr la görüşmen lazım sanırım sana nasıl bi burun daha uygun olur? onların dr larıda baya pahalıdır heralde..

:roflol::roflol::roflol:
file sincap burnu çok süperdi sırnaşık şeysırnaşık şey

ewt haticeye hiç yakışmıo orantısızlık var ama normalde bence fındık gibi burun çok hoş ve kibar başkasına olsa çok daha ii dururdu..hem haticenin önceki burnundan bu hallere gelmesi takdir edilesi bir durum..

ebru şallı nın cok kötü bence...
son derece yapay...kadının suratı maykıl ceksın gibi...
petek cok hoş ama..

kızlar bir ara karnına estetik yaptıcakmış falan dediler sizce varmı doğumdan hemen sonra nasıl bikini giyip çıktı sizce acaba sezaryen yaparken estetikmi oluyor bu ünlüler hiç düşündünüzmü

kızlar bir ara karnına estetik yaptıcakmış falan dediler sizce varmı doğumdan hemen sonra nasıl bikini giyip çıktı sizce acaba sezaryen yaparken estetikmi oluyor bu ünlüler hiç düşündünüzmü

ebru şallı göbek deliğinin yerini değiştirdi daha aşağıya kaydırdı ameliyatla boyu uzun görünsün diye duyduğun karın ameliyatı o olabilir
kadının heryeri yapma zaten say say bitmiyor şakkıdı

Aysun_088.jpg

Türkiyedeki en güzel estetikli burunlardan biri bence kim yapmış bilen var mı

Aysun_041.jpg

ikinci resimde burun deliğinin biri büyük biri küçük. Televizyonda izlediğimizde hiç güzel görünmüyor bence. Ben sevemedim onun burnunu bi türlü yaa:sm_confused:

Back
X