Eki Görüntüle 967305 Eki Görüntüle 967303 Eki Görüntüle 967304 Eki Görüntüle 967306 bunlar daha net hali nasil biraz daha sevimli yapabilirim acaba?
Eki Görüntüle 967305 Eki Görüntüle 967303 Eki Görüntüle 967304 Eki Görüntüle 967306 bunlar daha net hali nasil biraz daha sevimli yapabilirim acaba?
Yeşil fonlar ve yastıkları değiştirmelisiniz direk havayı boğuyor gibi daha tatlı renklerde pembeye olabilecek renkler seçerseniz tarzı tam yansıtmış olursunuzDuvar rengini değiştirebilirsiniz duvar pembe koltuklar pembe biraz kapatmış gibi modeli gözüme öyle geldi açık gri olabilir kum beji olabilir seçeceğiniz perdeye göre ayarlarsınız.Lamba boncuklu falan hoşlanmadım değişirse daha güzel olacaktır tabi karar sizin Masanızın üzeri çok boş aksesuar eksiği var onun dışında gözüme batan bir şey yok güle güle oturun
Yeşil fonlarınızı kaldırdıgınız vakit bile o havayı alacak gibi geliyor.Birde yeşil yastıklar.
Mobilyalarınız çok şık aslında, avangard tercih etmem ama hoş duruyor koltukları fazla klasik.
Ama genel olarak güzel bir salon
Kızlarında dediği gibi pek görünmüyorlar ama gümüşlüğünden anladığım kadarıyla mobilyan country mi?
Ereğ country ise koltukların daha klasik kaçmış.
Ve perdelerin. Mutlaka değiştirmelisin. Direkt çıkar at o fonları. Fonsuz dursun daha iyi.
Ama daha detaylı fotoğraf çekersen daha çok fikir verebilriz.
Pardon şimdi gördüm çekmişsin.
Evet mobilyan countrye yakın ama koltukların daha klasik. Nasıl düştün böyle bi hataya arkadaşım
Sevimlileştirebileceğin bi detay bulamadım me yazıkki arkadaşım.
Cok haklisiniz aksesuar da karar veremiyorum malesef hep oyuzden kaldi modern bi salon degil klasiklerde cok cok agir olucak nasil bi seyler alsam acsba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?