- Konu Sahibi airlikfeer
-
salon takımın nasıl bilmiyorum ama eğer modern tarzda bi takımsa pek uymaz gibi geldi bana başka seçeneğin yok mu ?
çok saol canmdiğer eşyalarınızı görmedim ama halıyı beğendim ben canım,
renk olarak da desen olarak da şık
takımın çok hoşmuş gerçekten canım güle güle kullan fakat bu takıma bu halı uygun olmaz, koyu renkli mümkünse o grili kırlentlerin renginde bir halı seçmen daha doğru olur bana kalırsa
çok saol canım kırlentlerde gri krem olur :26::26:aslında gri renkte bir halı beğendim ama gri ağırlıklı olduğu için yanaşamıyorum
Eki Görüntüle 377791
bak bu halının rengi uygun ama senin takımın daha modern bir tarz olduğu için çiçekli güllü dallı desenler yerine geometrik desenler seçmeni tavsiye ederim canım
aldığımız geometrik zaten vaz mı geçsem acaba başka halı beğenmekten :26: koyu krem ve beyaz aldığımız yuvarlak bişler var sarmal gibi güzel aslında off çok kararsızım:26:
aldığınız halının fotosu var mı canım?
ama mobilyaların modern tarza o halılar pek uymaz bence.
bellonanın positive serisinde Cool 0769 Brown halısı var bak o tarz birşey daha uygun olur.en azından mobilya halı da bi bütünlük olur sen bilirsin yine de.
salon takımın da çok hoşmuş tatlımmm güle güle kullan
Bence grili halı tam sana uyar diye düşünüyorum ben olsam griyi alırdım
Tamamda canım zaten koltuk takımın krem beyaz e haliyle halında krem ve mobilyaların bembeyaz odan kendini nasıl gösterecek ki herşey kremli beyazlı en azından biraz koyu bir renk koymalısınki salonun renkleri dikkat çekmeli ben böyle düşündüğüm için gri dedim ama karar senin en azından ya koltuk takımında koyu renk tercih etmeliydin yada halında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?