- Emoji Skoru
- 2.248
- Puanlar
- 333
unuturmuyum o kadar çok mumluk samdan fener aldım ki (tabi uygun yerlere koyarım heryeri doldurmam) millet Âyin mi yapıcaksınız diye sorar :) sagol...
bu koltuklardan görmüştüm canım çok güzeller fakat teklisini degiştirmene sevindim. cunku kendi teklisi çok rahatsızdı. renk konusunda biri turkuaz biri bej olabilir. veya mavi bej olabilir.
birde bu koltuklar acılıyormu acaba onu bilmiyorum
Muhtesem cok dogru yapip almisin mum olmayan dekorasyon cansiz oluyo sankI mum eve ruh katiyor
Ne guzel ne mutlu sana hayalini kuran herkese nasip olsun insallah guzel heyecan bunlar tadini cikar buguzel heyecanin bende 1 sene once yasadim buguzel heyecani cok guzel duygular herkese diliyorum nasip olsundekorasyona yaptıgım yatırımı kimse yapmamıstır.ferforje gazetelik ne ararsan var doğal olsun istiyorum.yatak odama abajur aldım illaki ışık olcak :)
Ne guzel ne mutlu sana hayalini kuran herkese nasip olsun insallah guzel heyecan bunlar tadini cikar buguzel heyecanin bende 1 sene once yasadim buguzel heyecani cok guzel duygular herkese diliyorum nasip olsun
Muhtesem cok dogru yapip almisin mum olmayan dekorasyon cansiz oluyo sankI mum eve ruh katiyor
aykacım bu masa takımı uyar mı ? ben cok beyenıyorum ama koyu renk oldugu ıçın kararsızım....
Eki Görüntüle 1135301
Canim kesinlikle o sandalye olnaz buna kesinlikleee sumeyracim foto eklemeyi ogretirsen ben atarim buraya foto
yok bu takımın sandalyelerı olur bu takımı alırsam.yani beyaz sandalyeleri ve bulamazsam bu alternatif olurmu diye düşündüm mimarcım :)
resim ekleme yukarda ınsert image yazan simge var hatta yanında film şeridi var o video için.
insert image ye tıkla form computer de dosyaları sec e tıkla
koymak istedigin resmi secince eklentiyi yükle dediginde yükleniyor
mavi şöyle bişey olabilir belki Eki Görüntüle 1136197Koltuk takımımda bu tabi renk konusunda kararsızım
Eki Görüntüle 1131889
Eki Görüntüle 1131898
Ama berjerleri böyle istiyorum...
Eki Görüntüle 1131890
Fikirlerinize ihtiyacım var üçlü koltugu mavi diger üçlü bej yada kahve olabılır.... berjerleride krem istiyorum sizce nasıl olur ?
Mimarcim derkenn bebegim anlamadim.gonderdiyin beyaz sandalyelere uygun masa ariyodun bu masa beyaz sandalyelerine olmaz.tarzlar cok farkli alternatif derken hani aradigin tarz bu degildi biri modern haytec digeri country