Koltuk takımımda bu tabi renk konusunda kararsızım
Eki Görüntüle 1131889
Eki Görüntüle 1131898
Ama berjerleri böyle istiyorum...
Eki Görüntüle 1131890
Fikirlerinize ihtiyacım var üçlü koltugu mavi diger üçlü bej yada kahve olabılır.... berjerleride krem istiyorum sizce nasıl olur ?
nerden bu takımlar canım ? nerden buldun cok hosmus
Takımın berjerleri daha güzel. Senin istediğin berjer sanki balkon bahçe koltuğu gibi.
Çok hoş takımlar bu arada :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bence de takımın kendi berjerleri daha güzel :)
takımın berjeri çok güzel arkadaşlara katılıyorum diğeri balkon için sanki öyle duruyo
Teşekkürler yorumunuz için :) magazada gördüm biraz berjerler büyük ve oturma yeri bombeli duruyodu yani rahat olmaz gibi ama gidip oturmam lazım :)
Oval olduğu için daha modern görünüyo. Kesinlikle takımınkini almalısın. Ve sarı daha güzel :) ama sarınında modası ne kadar sürer :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kendi berjerleri büyük ve spor ben salon için düsündügümden sade bir model olsun diye düşünmüştüm berjerler demekki olmamış :) peki renk olarak ne önerirsiniz ?
Kendi berjerleri büyük ve spor ben salon için düsündügümden sade bir model olsun diye düşünmüştüm berjerler demekki olmamış :) peki renk olarak ne önerirsiniz ?
renkleri güzel özellikle berjerlerin rengi sarı hoş ben begendim
eskişehir de kardeşler mobilya da var ama koltugu int araştırırsanız baya firmada cıkıyor.kumaşı kadife magazada cok güzel rahat duruyo ama renkte kararsızım... Beyendiginiz ve yorumunuz için teşekkürler bu arada :)
koltuk takımımda bu tabi renk konusunda kararsızım
Eki Görüntüle 1131889
Eki Görüntüle 1131898
ama berjerleri böyle istiyorum...
Eki Görüntüle 1131890
fikirlerinize ihtiyacım var üçlü koltugu mavi diger üçlü bej yada kahve olabılır.... Berjerleride krem istiyorum sizce nasıl olur ?
ayyy ne cok yorum yaptım biri beni durdursunnn
Canım ne kadar dediler bu takıma fiyatı neymişşş:26::26:
Evet krem yaptırıcam sanırım ama yemek masamın sandalyelerını böyle istiyordum uyarmı modern ve country :)
Eki Görüntüle 1131944
magazada gördüm büyüktü kaba geldi ama tabi dışarıdan bi gözle bakmak daha farklı :) peki renk olarak ne önerirsiniz ? bu kadar canlı renk istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?