Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Salon takımım

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

Mia-

Nirvana
Pro Üye
23 Eylül 2013
25.240
52.254
798
Koltuk takımımda bu tabi renk konusunda kararsızım

Ama berjerleri böyle istiyorum...

Fikirlerinize ihtiyacım var üçlü koltugu mavi diger üçlü bej yada kahve olabılır.... berjerleride krem istiyorum sizce nasıl olur ?

Son düzenleme:
Takımın berjerleri daha güzel. Senin istediğin berjer sanki balkon bahçe koltuğu gibi.
Çok hoş takımlar bu arada :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

nerden bu takımlar canım ? nerden buldun cok hosmus

Eskişehir de kardeşler mobilya da var ama koltugu int araştırırsanız baya firmada cıkıyor.kumaşı kadife magazada cok güzel rahat duruyo ama renkte kararsızım... beyendiginiz ve yorumunuz için teşekkürler bu arada :)

takımın berjeri çok güzel arkadaşlara katılıyorum diğeri balkon için sanki öyle duruyo

Takımın berjerleri daha güzel. Senin istediğin berjer sanki balkon bahçe koltuğu gibi.
Çok hoş takımlar bu arada :)

Teşekkürler yorumunuz için :) magazada gördüm biraz berjerler büyük ve oturma yeri bombeli duruyodu yani rahat olmaz gibi ama gidip oturmam lazım :)

bence de takımın kendi berjerleri daha güzel :)

magazada gördüm büyüktü kaba geldi ama tabi dışarıdan bi gözle bakmak daha farklı :) peki renk olarak ne önerirsiniz ? bu kadar canlı renk istemiyorum

takımın berjeri çok güzel arkadaşlara katılıyorum diğeri balkon için sanki öyle duruyo

Kendi berjerleri büyük ve spor ben salon için düsündügümden sade bir model olsun diye düşünmüştüm berjerler demekki olmamış :) peki renk olarak ne önerirsiniz ?

Teşekkürler yorumunuz için :) magazada gördüm biraz berjerler büyük ve oturma yeri bombeli duruyodu yani rahat olmaz gibi ama gidip oturmam lazım :)

Oval olduğu için daha modern görünüyo. Kesinlikle takımınkini almalısın. Ve sarı daha güzel :) ama sarınında modası ne kadar sürer :)

bu kadar canlı renk düşünmüyorum mavinin tonu süper ama digerlerini krem bej gibi düşünüyorum :)

Kendi berjerleri büyük ve spor ben salon için düsündügümden sade bir model olsun diye düşünmüştüm berjerler demekki olmamış :) peki renk olarak ne önerirsiniz ?

BEN VARYAAA RENK OLARAK MÜRDÜM LE GRİ YA BEJ RENGİNİ COOOOK YAKISTIRIYORUMM
YA DA SARI İLE GRİ KREM :26:

kadifenin toz yaptıgını duymustum canım...onu sor bir... Birdee sakın çiçekli alma modası cok cok geçti

ayyy ne cok yorum yaptım biri beni durdursunnn
Canım ne kadar dediler bu takıma fiyatı neymişşş :26::26:

Hayaletcim süpersin ya :) fiyatı 3.300 dediler kadife toz yapıyodur haklısın ama cok güzel duruyo

magazada gördüm büyüktü kaba geldi ama tabi dışarıdan bi gözle bakmak daha farklı :) peki renk olarak ne önerirsiniz ? bu kadar canlı renk istemiyorum

iki ana düz renk ve bunları içeren desenli bi kumaş seç bence beyaz acı kahve ve mavili olabilir kombini de sana kalmış desenliyi yastıklarda mı kullanırsınn berjerleri mi desenli yaparsın sen bilirsin. benim mobilyamda koltuk aksamı beyaz sırt minderleri desenli kırlentler de acı kahve ve desenli ikişer tane. berjerim de beyaz yastığı desenli kumaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…