• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu salondakie şyaları yerleştirme ve halı konusunda fikir verir misiniz

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

azee13

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
783
658
123
39
arkadaşlar eve yeni taşındım ve salon büyük biraz bana göre. halı alacağım sizce iki parca halı mı almalıyım. hem yemek masasının altına hem de oturma grubu için. ve eşyaları nasıl yerleştirmeliyim. masayı önce fransız pencerenin oraya koydum ama çok kullanışsız oldu. fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler :) IMAG1611.webp
IMAG1611.webp
IMAG1609.webp
IMAG1612.webp
IMAG1610.webp

bence masanın konumu iyi yanlız halınızı düz desensiz iki parca alın birinide masanın alltına koyarsınız birde yemek masasının üstüne 3 lü lambalarda koyarsanız daha hoş olur

Salonun cokta buyuk degil aslinda, mobilyalarin doldurmus bayagi. Hali ayak altinda olmali tabi, ama cok buyuk olmamasina ozen gosterirsen salonun daha buyuk gorunur. Renkler sicak bu arada, gule gule otur canim.

Salonunuz çok güzel yalniz hali daha düz ve açık bir ton olmalı diye düşünüyorum. Masanın altına şimdi hali koymama modası var.ama sizin gözünüze boş görünecekse koyabilirsiniz.ben kendi salonuma koymadim. Temizliği de rahat oluyor.

Back
X