salonum için yardım pleaseee:)

E hani resimler tatlim salonunu gormeden yorum yapamayiz ki

Sanırım oldu

Eklentiler

• image.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 755
  • image.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 737
  • image.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 762
  • image.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 727
Bence eşyaların gayet güzel.
Mutlulukla otur :)
Vazo içinde canlı renkli çiçekler ve bir tablo tamamlar.
Aksesuarsız da değil çünkü..
Bir iki de çerçeve foto koyabilirsin..

Duvar kağıdınız malesef çok ıyumsuz olmuş aşırı kalabalık görünüyor ve tarzı mobilyalarında uymamış ama mobilya be koltuklarını cok beğendim.duvarda düz bir renk boya dahi olur kullansan bana göre daha iyi olur

bende sevmıyorum duvar kâğıdını canım ama kiracı olduğum için mecbur koltukları beğenmene cok sevındım riskli renk aslında herseyle kombınlenemıyor aksesuar secımlerımde hangı renk kullanacağım kafamı karıstırıyor

mobilyanız güzel fakat duvar kağıdı yakışmamış..biraz mobilyayla karışık gibi duruyor..

Duvar kağıdı çok göz yoruyor. Aslında tek sorun o gibi. Bir vazoya renkli çiçekler alabilirsin. Ama rengarenk. Duvarları gözardı edersek, koltukların rengi açık halı zaten açık, renk için orkide dalı yetmemiş gibi. Çiçeklerle çözülebilir bence. Umarım tez zamanda, hayırlısıyla, kendi evinize geçersiniz.

mor yastıklarına bayıldımm cok severım mor u gule gule oturr

vede farklıı cok guzel aydınlatmalar var koseler ıcın

Güzel bir kaç tablo 1-2 tane tam o 3lü koltuğun üzerine olabilir belki duvar kağıdını da kapatır gibi biraz lambader ekleyebilirsiniz sıkıştırmıyorsa koltukları resim çercevesi falan eklenebilir sıcak gösterir evi konsolonuzun üzerine koyabilirsiniz pek aksesuar eksiğiniz yok gibi

bence de duvar kağıdı kalkmadıkça ne yapsan göstermez canım koltuk renklerimiz aynı ben mor objeyle renklendirdim orkide falan resimlerim var bakarsanız fikir olur mobilyalarınız çok hoş iyi günlerde oturun

ben salon takımınızı begendim ancak salonda kullandıgınız o altın sarılı aksesuarları begenemedim. yakıştıramadım daha modern objeler ve çerçevelerle salonun çizgisini değiştirmelisiniz bence. mudo ve boyner tarzı yerlere bakabilirsiniz. Allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin...

Duvar kağıdın çok kötü durmuyor.Koltukların düz olduğu için kağıt göze batmıyor.Ama tablo ,aydınlatma gibi aksesuarlar sakın koyma.Duvar kağıdı üzerine tablo hoş durmaz.Bunun dışında renk pembe olduğu için bibloların lame renk (gümüş) olsa daha şık durur.Konsülün kenarında ki taşlar da gümüşe yakın renk çünkü.Bir de açık renk mobilyaya beyaz örtü olmamış.Gümüş renk veya gri örtü daha hoş durur.Fazla da aksesuara gerek yok.

canım iyi günlerde kullan aksesuarlarını gümüş seçmen daha doğğru olurdu pudrayla altın rengi olmuyor çünkü duvar kağıdın çok zıt değil bence onu kaldırmak istiyorsan tabloyu o zaman alırsın böyle hareketli bir kağıtla duvara başka bir şey gitmez halınıda çok beğendim markası ne acaba?keşke tülünüde düz renk seçseydin

salonun da eşyaların da çok güzel ama renkler o kadar birbirine yakın ki biraz ruhsuz olmuş .Hareketlendirmen için çok zıt renklerde objeler kullanman lazım .Turkuaz biblolar ve vazolar dene bak gör nasıl güzel olacak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…