Salonum ve yatak odam

salon takımımı belloadan aldık canım..koltuklar bes mılyar.masa konsol ve tv unıtesı halılar ve perdelerde toplam besbucuk milyar

canımkoridordaki halılarını sormuştum ama görmedin sanırım hem mesajımı hemde buraya daha önce yazdığımıı umarım bunu görür tez zamanda cvp verirsin yeni ev dizicem bende çok beğendim cvp verirsn sewinirim hoşçakal.

canım 1. sayfada halılarım royal demiş görmemişsin herhalde

cnm ben onu gördüm ancak özel msj olarak royalin hangi serisi olduğunu sormuştum ve cvp gelmemişti tabi özel msjı sen göremediğin için haliyle kendini cvp vermek zorunda hissetmişsin!! senin sayende bende diğer arkadaşlara söylemiş olayım koridor halıları royal değil KAŞMİR'in bonita serisi dün nette halı araştırması yaparken karşılaştım. teşekkürler saygılar

Evin çok hoş tatlım salonun, yatak odan gerçekten hoş :) ilk resimde yer alan halı çok hoşuma gitti acaba nerden aldınız_?

Evinizde beni rahatsız eden tek şey, televizyonunuzun üzerinden yanından aşağısından uzanan kablolar Ama diğer her şey çok güzel

güzel canım güle güle kullan. salon örtülerimiz aynı
yalnız tv kablolarını sakla mutlaka ince borular alıp kalabalık gözüküyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…