Salonuma nü tablo almak

Evet bana hakaret ettiniz. Özenti olduğumu entel (nasıl bir anlayışsa) olmaya çalıştığımı söylediniz. Bununla yetinmeyip eşimi de işin içine soktunuz. Sanki adam cinselliğe açmış, bir tablodan etkilenecekmiş gibi.

Bir siz bilinçlisiniz sanat konusunda hepimiz cahiliz zaten. Sanat özneldir, ben sever asarım siz sevmez asmazsınız. Sanatçı olsanız bunun farkında olursunuz. Eğitim almış ancak daha fazlasına erişememişsiniz. Her sanat eğitimi alana sanatçı demiyoruz malesef.

Özenti diyerek hakaret ettiniz. Siz bunu hakaret olarak görmüyor olabilirsiniz. Bana göre hiç hoş olmayan bir kelime ve bu şekilde yazarak cidden ayıp ettiniz.

2.si siz benim ne kasteddiğimi anlamamışsınız. Sorun sizin düşünceleriniz değil. Saygı duyuyorum, size göre sanatla ilgisi yoktur. Ama konu sahibine göre var. Burada evet bende duvarıma asarım diyen kişilerde oldu, bunlardan biri de benim.
Neden bu sizi ilgilendiriyor? Neden Sephora'ya saldırarak konuya dahil oldunuz? Bence uygun değildir diyerek fikrinizi açıklamak çok mu zor? Neden fikirlerinizi dayatmaya çalışıyorsunuz? Konu sahibi sizin düşüncenizi öğrenmek istemiş, düşüncelerinizi dayatmanızı değil.

Gerçekten sanatla ilgilenen bir insan dünya görüşünü başkalarına dayatmaya çalışmaz. Bir konu üzerinde tartışırken kırıcı sözler sarfetmez. Konuşmayı, kendisini ifade etmeyi, karşısındakini kırmadan tartışmayı ve karşısındaki insanda saygı uyandırmayı bilir. Ne yazık ki siz bu konuda çok yetersizsiniz.

İnsanları oldugu gibi kabul etmek bazi insanlara neden bu kadar zor?

Sizin kabul ettiğiniz kaliplari herkes kabul etmek zorunda mi?

İsteyen ressam nü tablo yapar, isteyen hatun kendini ciplak resmettirir, isteyen de alir asar. Herkes kendi evine baksin:)

Birakin allahaskina. Dunyaca unlu ressamlarim yaptiklari eserlerde nu resimler var.
ve bu resimler sanat tarihine gecmis resimlerdir.kimse kalkip diyemez bunlar sanatmi diye.biz universitede okudugum bolumde bunlari goruyorsak gorduysek siz kalkip bunlar sanat mi diyemezsiniz.buna bir sanat tarihci olarak, evet sanat diyorum..

Anlamazsiniz demedim bunca yilki goruslerimi bu forumda bi anda anlatamam.yahu gorus benim gorusum uzatmayalim lutfen

Peki sizce neyi hedefliyor.lutfen bana aciklarmisiniz insan bedeninin ciplak sekildevsergilenip asilmasindaki sanati anlatin bana..ben yillardir asil sanatin ne oldugunu idrak ettim.
Lutfen siz anlatin bilinclendirun

İlk olarak yukarıda altını çizip bolt yaptığım alıntılar size ait.
Ne yazdığımızın farkına varalım.
Anlayamazsınız yazdınız evet.
Benim sizin gibi iddialarım yok, anlatsam da anlayamazsınız diyen sizsiniz.
Burada ben konu sahibinin salonunu merak ettim, o tarz bir tablo olur mu, göze batar mı diye.
O da tarif etti, bence olmaz dedim.
Oturup da yok özenti olmayın yok ben ressamım süper kurslara gittim demedim.
Sanat hakkında bildiğim bir şey var evet, her Resim Öğretmenliği mezunu ressam olmuyor mesela; her Edebiyat bitirenin yazar ya da şair olamayacağı gibi.
Göreceli bir "yetenek" işi sanat.
Belki siz size göre mükemmel bir ressamsınız ama öyle olsanız kendinizi ispat için çırpınmazdınız sanıyorum.
Ben yine "uzatmazdım" da ardında hız alamyıp tekrar ileti yazmışsınız.
İyi akşamlar.

Ben o tablolara baktığımda çıplak insan görmüyorum. Ressamın sanatını görüyorum. Bende bir sorun mu var?

Yalnız cıplaklık ahlak dısı demeyin isterseniz. Dünyada nüdist olarak yaşayan pek çok insan var. Bu söylediginiz onları yargılamak olur.
Ayrıca pek çok devlet de bu insanlara rahatça çıplak gezebilecekleri parklar, plajlar ve kamp alanları tesis etmistir. Yani sizin degerlerinizle bagdasmayabilir ama genelleme yapmayın, cünkü bazı insanlar bunu doğayla ve kendi özleriyle bulusmak olarak görüyorlar.

sorunun buralara varacağını biliyordum
savaşmayın sevişin diyeceğim şimdi o da olmayacak

Ark
adasimiz kendini savunamiyormu.nedir bu yahu.avukatimisiniz.

Ark

adasimiz kendini savunamiyormu.nedir bu yahu.avukatimisiniz.

Yorum atıyorsanız bu yorumun herkese hitap edeceğini kestirmeniz lazım.
Burası bir ''forum'' ve kişisel bir mesaj atmak istiyorsanız bunu özelden halledersiniz.Topluca ortalığa şahsi bir mesaj atıp ''ne oldu avukat mısın'' demek doğru değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…