- 5 Ekim 2013
- 3.582
- 3.393
- 168
- Konu Sahibi imagemaker
-
valla sizin gibi düşünenleri duyunca kafam karışıyor .Evimize her düşünceden insan geliyor sonuçta herkes benim gibi düşünmek zorunda değil o nedenle konu açtım zaten ,Kafam cidden karışıkSalon için uygun olmadığını düşünüyorum, ben almazdım.
kız zaten ben bir ortamda yazarlık yapıyorum ama bu ortam yani kadınlar klübü bu tip konularda fikir almak için daha uygun .Burayı seviyorumYine bir image yine bir polemikli konu... hep diyorum köşe yazarligi yap... seni sevmeye başladım...
Almanda bir sakinca yok. Neden bu kadar tepki ben de anlamadim.
Bence de oldukca estetik. Sizin eviniz kime ne, rahatsiz olan gelmesin. Nu tablodan korkacak kadar insan bedeninden uzak olusumuz da garip yani. Soyleyin korkmasinlar, vaji yemez onlari
Yani ben birinin evinde görsem,hoş dekorasyonu varsa çok absürt bir tablo değilse beğenirim tepki vermem.Ama kendim koyamazdım. Yatak odası ya da herkesin girebileceği bir oda değilse,belki. Düşünsene Allah korusun bir cenaze oluyor,gelen giden oluyor ya da mesela ninelerimiz,halamız, kınamaya meraklı komşu teyzelerimiz geliyor.Ben evin dekorasyonunu ona göre mi dizayn edeceğim her seferindevalla sizin gibi düşünenleri duyunca kafam karışıyor .Evimize her düşünceden insan geliyor sonuçta herkes benim gibi düşünmek zorunda değil o nedenle konu açtım zaten ,Kafam cidden karışık
şundan takıldım canım .İnsanlara değer veririm önem veririm evime gelenleri çok önemserim .Biri eleştirir hoşuna gitmez ise o zaman moralim bozulur .Önceden size sorayım dedim.Genel bakış açısı nedir yani bu konuda .Tanıdıklarıma sorsam beni kırmamak için tak der geçerler ama bu ortam sormak için daha uygun .Almak istiyorsan alirsin. Bazilarinin hoşuna gider, bazilarinin gitmez. Hoşuna gitmeyenler daha çoktur.
Benim de hoşuma gitmez. Bir evde de görsem pek umrumda da olmaz. Sonucta benim evim değil.
Almak istiyorsan al yani... neye takildin?
Popomuz konusunda bizleri 2 ye ayıran hatundu bu dimiYine bir image yine bir polemikli konu... hep diyorum köşe yazarligi yap... seni sevmeye başladım...
Almanda bir sakinca yok. Neden bu kadar tepki ben de anlamadim.
Ben 28 yasinda olup ciplakken henuz hic ayna karsisina gecmemis insanlar taniyorum. Kendine bakmaktan utanan kadinlarimizin bir kismi sonra da buraya konu aciyorlar "idrar yaptigimiz delikten yapilmiyor muydu bu is ?" seklinde. Kadin vucudu güzeldir bence de, hic de utanmam. Mezun olayim da salonuma ben de koyayim bi tane iyi dusunmussuninsan bedeni özellikle kadın bedeni çok estetik ve tanrının bize bahşettiği bir lütuf .Aynada kendini seyretmez mi insan .Bel kıvrımı vs.Yüce yaratıcı başka hiç bir canlıya bu kadar estetik bir şey bahşetmemiş .Kadınlara vermiş bu güzelliği .
Benim var iki tane. Resim değil ama fotoğraf. Siyah beyaz arkası dönük hatunlar. Ben seviyorum. Kimse de tepki göstermedi şimdiye kadar.Evimde en az 10 hanımın olduğu bir toplantıda salonuma nü tablo alacağım dediğimde bazıları çok tepki gösterdi .Evim yeni duvarlarım boş ve ben sanatı çok severim .Nü tabloları çok beğenir ve oldukça estetik bulurum .Maddi olarak rahatlayınca yağlı boya bir nü tablo alacağım .Yanlış mı düşünüyorum .Ben bir eve misafirliğe gitsem ve salonda nü tablo olsa hiç rahatsız olmam .Neden bu kadar tepki anlamış değilim .
o ara o konumla çok ilgilenemedim .en güzel temizlik tabii ki suyla sabunla yapılır ama usulüyle yaparsan .Her neyse kafama takılan şeyleri burada paylaşmak hoşuma gidiyor .Popomuz konusunda bizleri 2 ye ayıran hatundu bu dimi
şundan takıldım canım .İnsanlara değer veririm önem veririm evime gelenleri çok önemserim .Biri eleştirir hoşuna gitmez ise o zaman moralim bozulur .Önceden size sorayım dedim.Genel bakış açısı nedir yani bu konuda .Tanıdıklarıma sorsam beni kırmamak için tak der geçerler ama bu ortam sormak için daha uygun .
Ben resmi çok seviyorum .Hiç ama hiç kabiliyetim yok ama kabiliyeti olan insanlara ayrı bir hayranlığım vardır.İstanbulda iken Yeşilköy 'de bir arkadaşımıza misafir olduk .O evi hiç unutamıyorum mesela .Koridorları bile yağlı boya tablolar ile doluydu .Ben 28 yasinda olup ciplakken henuz hic ayna karsisina gecmemis insanlar taniyorum. Kendine bakmaktan utanan kadinlarimizin bir kismi sonra da buraya konu aciyorlar "idrar yaptigimiz delikten yapilmiyor muydu bu is ?" seklinde. Kadin vucudu güzeldir bence de, hic de utanmam. Mezun olayim da salonuma ben de koyayim bi tane iyi dusunmussun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?