Salonuma nü tablo almak

Tabloloru bende severim hemide hertürlüsünü. Ama salonuma nü tablo asamazdım heralde. Başta annem olmak üzere beni linç ederlerdi heralde edepsiz diye:-D bence yatak odanda kullanabilrsin, hatta böyle sex pozisyonları olan tablolar var çok yaratıcı bence yatak odası için:-D:-D:-D

medeniyet dediğin soymaksa bedeni,
bil ki hayvanlar senden daha medeni...
Akif nede hoş söylemiş.....
medeniyet her kıldan tüyden resimden tahrik olmayacak kadar insan olabilmektir. Hayvanlar gibi her çiftleşmesi geldiğinde her önümüze gelene girişmemektir. (İlla hayvanlarla kıyaslama yapılacaksa)

İmagemaker konu o kadar kişisel bir konu ki, her kafadan ses çıkması normal. Anlıyorum sen fikir almak için açmışsın konuyu ama yargılayan, laf sokan, eleştiren ya da ahlak bekçiliğine soyunanlar elbette olacaktır.

Bence gözüne hoş görünen bir resmi evine asmakta özgürsün. Şu vakte kadar hayatımızı hep başkalarını düşünerek şekillendirdikte ne oldu? Açıkçası evime gelecek insanları düşünerek evime aksesuar ya da tablo almazdım. Eğer gerçekten beğendiysem, sevdiysem alırdım.

Ve bende bir çok kişi gibi nü tabloları çok beğeniyorum. Ve evimde de kullanırım. Eşimi de bir resimden kıskanmam.

Bence sende beğendiğin tabloları kullan evinde. Kimseye hesap vermek zorunda değilsin.

haklısın aslında beğenmeyen evime gelmesin kardeşim dimi

haklısın aslında beğenmeyen evime gelmesin kardeşim dimi

Aslında öyle demeyelim de, beğenmeyen ev sahibine saygı duysun ve kırıcı yorumlardan ve surat ifadelerinden kaçınsın.

Çok zor değil, isteyen asar duvarına, istemeyen asmaz. Bu kadar. Asana neden astın denmez. İnsanlar bunu bir türlü algılayamadığından bu tip sorunlar yaşıyoruz.

Kim ne isterse yapar. Herkesin ahlak anlayışı, dini, görgüsü, fikri, düşüncesi, tarzı kendinedir. Başkasına zarar vermedikten sonra, kimseye müdahale edilemez.

Ben gerçekten sanat olarak çok beğeniyorum o çalışmaları. Ve evet asarım duvarıma. Evime gelende tasvip etmese bile saygı göstersin yeterli benim için.

bende bayılırım tüm resimlere ister nü olsun ister deniz manzarası ister çiçek hepsini aynı açıdan bakarım.insanların ne dediğide açıkcası umrumda olmazdı orda emek var sanat o ve harika resimler yapıyorlar.çok isterdim resim yapabilmeyi maalessef kabiliyetim sıfır

Bunu kaldıracak tarzda bir salonunuz olduğuna inanıyorsanız olur da aksi komik durabilir.
Siz odanın fotoğrafını koyarsanız yorumlar daha gerçekçi olabilir sanırım.

Benim ne düşündüğümün ne önemi var? Ve diğer insanların da..
Evin senin krallığın.
İstediğin gibi döşer, istediğin insanı misafir eder, istediğin tabloyu alırsın..
Rahatsız olan gelmesin..

Bende yağlı boya tablosu yapıyorum 2 yıldan fazla özel kurs aldım evimde çiçek ve meyve tablolarım var.Nü tablosu özeldir yatak odasına olabilir ben kesinlikle almazdım ama karar sizin tabi ama salonda hoş olmaz bu benim görüşüm

Oldum olası nü tablolar bana itici gelmiştir,hiç hoş değil. Birinin kendini sergilemesi gibi bir şey.

Hiç üzerinde düşünmediğim bir konuydu,sayende düşündüm.Sonuçta asmayacağıma karar verdim.
Başkasının evinde görsem hakkında seksapel oluşturmak isteyen biri olduğunu düşünebilirim sanırım.
Tablo severim,nüden rahatsız olmam ama asarsam ancak yatak odasına asarım herhalde.

Bu iki tablo annemle babamın gençliğinden kalma. Ben çocukluğumdan beri evimizdeydi, evlenirlken aldım geldim. Özentilikle entellikle ne alakası var? Ressam olabilirsin ama sanatçı olmanız zor gibi görünüyor.

Salon o tablolar için uygun döşenmişse neden olmasın. İnsanlar en azından kendi evlerinde özgür olmalılar. Beğenmeyen başını çevirir orta sehpaya bakar. Kimsenin gelip size aaa bu ne deme hakkı yok.
Yalnız salon uygun degilse cok komik olur salonunuzun bi fotografını göndermeniz mümkün mü?

Anlatın da bilelim?

Ha pardon sizin mod şu:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…