- 27 Mart 2014
- 1.154
- 589
- 248
- Konu Sahibi imagemaker
-
Düşmeyiversin oraya da yolu Allah Allah zaten hayatın %90'ı onlara göre şekilleniyor %10'a da karışmasınlar canımAhahah yalniz yanlislikla konu sahibinin yatak odasina yolu dusen olursa cok daha fena senaryolar yazabilirler kafalarinda, ne de olsa yatak odasi
Aaaaa çok hoşş buuuuEki Görüntüle 1296905 Bende böyle bişeyler var mesela. Herhangi bir çocuğun bunun hakkında bişey soracağını sanmıyorum. O kadar da çocuk girdi evime soran olmadı.
Tabloloru bende severim hemide hertürlüsünü. Ama salonuma nü tablo asamazdım heralde. Başta annem olmak üzere beni linç ederlerdi heralde edepsiz diye:-D bence yatak odanda kullanabilrsin, hatta böyle sex pozisyonları olan tablolar var çok yaratıcı bence yatak odası için:-D:-D:-DEvimde en az 10 hanımın olduğu bir toplantıda salonuma nü tablo alacağım dediğimde bazıları çok tepki gösterdi .Evim yeni duvarlarım boş ve ben sanatı çok severim .Nü tabloları çok beğenir ve oldukça estetik bulurum .Maddi olarak rahatlayınca yağlı boya bir nü tablo alacağım .Yanlış mı düşünüyorum .Ben bir eve misafirliğe gitsem ve salonda nü tablo olsa hiç rahatsız olmam .Neden bu kadar tepki anlamış değilim .
Stringli adam mı hiç estetik değiill
medeniyet her kıldan tüyden resimden tahrik olmayacak kadar insan olabilmektir. Hayvanlar gibi her çiftleşmesi geldiğinde her önümüze gelene girişmemektir. (İlla hayvanlarla kıyaslama yapılacaksa)medeniyet dediğin soymaksa bedeni,
bil ki hayvanlar senden daha medeni...
Akif nede hoş söylemiş.....
Benim için her iki grupta aynı kefede..medeniyet her kıldan tüyden resimden tahrik olmayacak kadar insan olabilmektir. Hayvanlar gibi her çiftleşmesi geldiğinde her önümüze gelene girişmemektir. (İlla hayvanlarla kıyaslama yapılacaksa)
haklısın aslında beğenmeyen evime gelmesin kardeşim dimiİmagemaker konu o kadar kişisel bir konu ki, her kafadan ses çıkması normal. Anlıyorum sen fikir almak için açmışsın konuyu ama yargılayan, laf sokan, eleştiren ya da ahlak bekçiliğine soyunanlar elbette olacaktır.
Bence gözüne hoş görünen bir resmi evine asmakta özgürsün. Şu vakte kadar hayatımızı hep başkalarını düşünerek şekillendirdikte ne oldu? Açıkçası evime gelecek insanları düşünerek evime aksesuar ya da tablo almazdım. Eğer gerçekten beğendiysem, sevdiysem alırdım.
Ve bende bir çok kişi gibi nü tabloları çok beğeniyorum. Ve evimde de kullanırım. Eşimi de bir resimden kıskanmam.
Bence sende beğendiğin tabloları kullan evinde. Kimseye hesap vermek zorunda değilsin.
haklısın aslında beğenmeyen evime gelmesin kardeşim dimi
Bu iki tablo annemle babamın gençliğinden kalma. Ben çocukluğumdan beri evimizdeydi, evlenirlken aldım geldim. Özentilikle entellikle ne alakası var? Ressam olabilirsin ama sanatçı olmanız zor gibi görünüyor.Ne garipsiniz.esinizde o evde degilmi.
Valla ben ressam oldugum.halde evimi popart empresyonis resimlerle insanin icini acan resimlerle dekore ettim.
Baskasinin bedenini evimde sergilemem..heleki sizinki fotograf..
Ha sergi olur sanaat icin yapilir o ayri.ve emin olun hic bir sanatcida evine ciplak kadin figuru koymaz.ozenti olmayin bu kadar.onu asinca entelmi oldugunuzu dusunuyorsunuz.
Ben oyle
Onlarca nu erkek bayan hem tablo hem karakalem calistim.ama sanat sadece bu degil..insanin ruh dunyasindaki gercekleri aciga cikartir tablolar yada dekorasyon.sanat emektir..ne olursa olsin insan bedeni ozeldir.ve bir ciplak bedenin sergilenmesi heleki hic tanimadigimiz..bunun neresi kabul edilebilir.sizin bi nu tablonuz olsa ve baskasinin evinde danat adi altinda sergilenmesini istermiydiniz:)
Cok daha derin girersem konuya anlayamazsiniz.ben bu isin yillardir icindeyim.nu tablolarin neden yapildigini hangi akimi empoze edip etmedigini bilmeden konusmayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?