Tebeşir gerçekten işe yariyomu bilmiyordum teşekkür ederim denicem mutlakaMigroslarda satılan karınca tebeşirinden başka hiç bir şey bu karıncalara çare olmuyor.
O kadar çok ki resmen koloni var evimde ortada tatlı birakmiyorum kesinlikleIlaç oluyor marketlerde sayılan gelmelerini engellemek icin .
Bşr de ortada tatlı Şeyler bırakmayın.
En yakın zamanda temin edicem teşekkür ederimTebeşir kesin çözüm
Tebeşir gerçekten işe yariyomu bilmiyordum teşekkür ederim denicem mutlaka
Çok saol dışarı çıktığımda mutlaka bakicam yakinimda migros yok ama temizlik malzemesi satan yerlerde vardır diye umuyorumKesinlikle karıncaların gelmesine mani olan tek çözüm.
Doğal ve kimyasal maddelerin hemen hemen hepsini denedim işe yaramadılar ama tebeşir sorunu ortadan kaldırdı.
Kimyasal kullanmak istemiyorum malum beebgimi küçük ama tebeşir çözüm olmazsa deneyebilirimTitan max
çözüm oldu Bende
Sıcaksa belki o Yüzden geliyor da olabilir.O kadar çok ki resmen koloni var evimde ortada tatlı birakmiyorum kesinlikle
Sıcak ama soguktada çıkıyorlar malesef mutfakta çıksa bu kadar dert etmem bı misafir geliyo ben utanıyorum salonda karınca doluSıcaksa belki o Yüzden geliyor da olabilir.
Bence ilaç al canım.Sıcak ama soguktada çıkıyorlar malesef mutfakta çıksa bu kadar dert etmem bı misafir geliyo ben utanıyorum salonda karınca dolu
Süpürge hep fiste takılı inanki sürekli supuruyorumBence ilaç al canım.
Öldürmede gerekirse süpür ama ilaç koyarsan geçer bence
Îlaç al canım kesin çözümSüpürge hep fiste takılı inanki sürekli supuruyorum
Referans alıyorum o zaman sizi :)Bende de aynı dert var tebeşirle kurtuldum
Tebeşir bir deniyim bakalım olmadı kimyasala başvurucam mecburÎlaç al canım kesin çözüm
Referans alıyorum o zaman sizi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?