Salonumu birlikte yerlestirebilir miyiz?

peloosh

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2009
332
170
Merhaba,koltuklarimi cok begenerek aldim amasalonum icin fazla buyukler.yemwk masam mutfaga koyup oyle yerlestirmeyi dusunuyorum koltuklari ama nereye nasil koyim bilemedim.duvar kagidi olam duvara tv unitesi gelicek..fon dysunuyrm hangi renk olmali bilemedim.suanki haliyle bu oda karnaval yeri gibi:KK43:(

Eklentiler

• IMG-20150815-WA0002.jpg
    IMG-20150815-WA0002.jpg
    127,2 KB · Görüntüleme: 743
  • IMG-20150815-WA0000.jpg
    IMG-20150815-WA0000.jpg
    111,7 KB · Görüntüleme: 747
Son düzenleme:
herkes gri demiş bu koltuklar resmen kahverengi değil mi?
bence de bordo boğar mavi tonlarını da düşünebilirsiniz...

bence bu hali çok şık, değiştirmeseydin keşke. gri bordo boğucu durur.
Bence de bu hali daha guzel ama esim tutturdu bordo yapalim diye..tekliyi bordo kirlentini gri.digerlerini de fotodaki gibi soyledim bakalim nasil olucak gelince atarim fotolarini.ilginiz icin tesekkur ederim:))

Merhaba,bu koltuklari aldim.tekliyi ve kirlentleri bordo yaptiriyorum ama bogar mi acaba.sadece kirlentler hardal mi kalsa yine..fikirlerinize gore arim hemen firmayi:))

Çok şık hoş bir takım bu rengi de harika.. Bordo rengi de ben çok severim yanyana görmediğim çin pek düşünemedim ama yine hoş durur bence

merhaba koltuk bakmaya giderken pembeli bisiyler bakicaktim..acik renk olucakti ama bu takim da pembe yok sece ne kler arasinda ben alabilirim pembe kirlent dogru soyluyorsunuz pembe_gri zaten cok uyumludur.tekli bordo kaldi yastigi gri.digerlerini de fotodaki gibi biraktim.sanirim coook karistirdim:))tesekkur ederim ilginiz icin buarada:))

Çok şık hoş bir takım bu rengi de harika.. Bordo rengi de ben çok severim yanyana görmediğim çin pek düşünemedim ama yine hoş durur bence
Merhaba,di mi ben de dusunemiyorum ama iste esim cok seviyor bordoyu.ben de olsyn dedim bakalim nasil nasil olucak.cok tesekkur ederim yorumunuz icin:))

üçlüler çok güzel ama teklinin neden kolu yok ya :KK43: Bende de bu takıntı var düşecek gibi hissediyorum kendimi ama güle güle kullanın :KK66:

Kesinlikle bordo bogar rengini belli etmez bi kere. Ama başka renkler deneyebilirsinizz

koltuk takımının rengini değiştirmek mümkün olsa ben daha açık bir renk seçer, yastıkları da ya turkuaz ya mavi yaptırırdım.

koltuk takımının rengini değiştirmek mümkün olsa ben daha açık bir renk seçer, yastıkları da ya turkuaz ya mavi yaptırırdım.
yapiliyor bile 15inde gelmis olucak koltuklar..sizin onriniz de guzelmis yine de tesekk_r ederim ilginize:))

X