tamamen zevk meselesi ama ben olsam güzel bir tablo asarım.
sonra dekoratif ürünler koyarım canlı renklerde örneğin kırmızı. sehpanın üzerine olabilir.
çok beyaz kalmış herşey güzel ama canlılık katmak gerek dediğiniz gibi.
huzurla oturun
Eki Görüntüle 512784
arkadaşlar,
salonumu nasıl renklendirebilirim? konsolların üzerine gumuş- beyaz objeler aldım ama biraz renk katıyım diyorum, perdelerin fon rengi ile uyumlu bişiler yapsam olurmu? duvarlarımda boş. karar veremiyorum tablo mu alsam yoksa sticker gibi bişiler mi yapsam? fikir verebilir misiniz?
turkuaz yakıştırdım nedense evinize
bu renk tablo ve objeler güzel olabilir sehpa üzerine
veya tablodaki ana renkle uyumlu koltuk yastıkları da olabilir
sticker artık baydı
her evde var bence düşünmeyin
öncelikle büyük koltuğu ortalamalısın :) çok yapıştırmışsın diğer koltuğa.. koltuğun arkasında masa var sanırım o kenardaki boşluğa güzel bir lambader alırdım snn yerinde olsam. sehpanın üzerine obje felan değilde haftalık dergilerden birkaç tane serpiştirebilrsin.. koltukların için kesinlikle renkli yastıklar (arkadaşında dediği gibi turkuaz turuncu hoş olurdu) kullanmalısın, şu küçük koltuğun arkasındaki duvarada şöyle güzel bir kanvas tablo alsan iyi olurdu. birde masasının ortasına tülden turkuaz renk bir örtü ve üzerine 3lü şamdan koysan diyorum :) evin sadeliği hoş ama ruhsuz duruyor, bu şklde yaşayan bir ev yaratabilirsin..
öncelikle büyük koltuğu ortalamalısın :) çok yapıştırmışsın diğer koltuğa.. koltuğun arkasında masa var sanırım o kenardaki boşluğa güzel bir lambader alırdım snn yerinde olsam. sehpanın üzerine obje felan değilde haftalık dergilerden birkaç tane serpiştirebilrsin.. koltukların için kesinlikle renkli yastıklar (arkadaşında dediği gibi turkuaz turuncu hoş olurdu) kullanmalısın, şu küçük koltuğun arkasındaki duvarada şöyle güzel bir kanvas tablo alsan iyi olurdu. birde masasının ortasına tülden turkuaz renk bir örtü ve üzerine 3lü şamdan koysan diyorum :) evin sadeliği hoş ama ruhsuz duruyor, bu şklde yaşayan bir ev yaratabilirsin..
bir de halın çok çokk güzel ama o alan için büyük kalmış biraz :/ hani biraz daha küçük ve puf puf bir halı hoş olmaz mıydı kiii..
canım masaya geçiş için okadar yapıştırmıştım ama haklısın resime bakınca kotu duruyormuş :) yastıkları bende düşünüyorum daha şık olabilir .. tablo konusunda kararsız kaldım hep yakıştırıp alamadımduvar kağıdı yap dediler ama kotu olur diye onuda yaptırmadım. bide kirayıcım ev sahibi çok pimpirik biri o yüzden yapmayacağım. aynen yaşayan sıcak bir ev olsun istiyorum :)
aslında halı iki parça yan yana koydum. Tek parça olduğunda gozume hiç hoş gelmedi salon baya büyük sanki boş gibi gozukuyor . Belkide gozum alıştığından olabilir.
neeeeee iki parça yan yana mı koydun derhal kaldırıosun bir tanesini hadiiiiiiiii :OOOO salon büyük olabilir canım ama oturma alanın dar ve o parçalrdan birini bence hmn kaldır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?