bak bnm tablolar da bunlar.. benim 6 ay sonra düğünüm var evimizi aldık şuan içini yaptırıyoruz bütün dekor ve aksesuarlar mobilyalar şimdiden kafamda hazır halde
ben kendi duvarıma nazar boncuklu olanı düşünüyorum ama snin mobilyaların beyaz belki daha da ruhsuz durabilir ama dediğim gibi turkuaz renk kullanırsan çok da hoş olabilir :)
Eki Görüntüle 512820 Eki Görüntüle 512819 Eki Görüntüle 512818 Eki Görüntüle 512817 Eki Görüntüle 512821 Eki Görüntüle 512822
Bence de kaliteli bir tablo al canım duvarına, ben puzzle yapıp çerçeveletip asmıştım, çok orijinal duruyor, onu da yapabilirsin, istediğin bir renk aksesuarlardan seç yerleştir bence, eşyaların çok güzel, gerisi kolay olur.... Güle güle otur canım
Bence turkuaz ve pembeyi birlikte kullanın. Hem çok şık olacaktır hem de renkli
Turkuaz pembe yastıklar, objeler, belki ayaklı bir lamba, orta sehpaya pembe çiçekler, fon perdeye tutturulmuş pembe
kurdele, tablo, çerçeveler... Sınır yok
Eki Görüntüle 515048 Eki Görüntüle 515049 Eki Görüntüle 515050
Eki Görüntüle 515052 Eki Görüntüle 515053 Eki Görüntüle 515054
Eki Görüntüle 515055 Eki Görüntüle 515057
Eki Görüntüle 515061 Eki Görüntüle 515062 Eki Görüntüle 515063 [/Q
onerilerin için çok saol arkadaşım yastık olarak bende bu tarz düşünüyorum ama bulamadımturkuaz ve pastel pembe tonlarını kullanmaya karar verdim.
turkuaz yakıştırdım nedense evinize
bu renk tablo ve objeler güzel olabilir sehpa üzerine
veya tablodaki ana renkle uyumlu koltuk yastıkları da olabilir
sticker artık baydı
her evde var bence düşünmeyin
Eki Görüntüle 512784
arkadaşlar,
salonumu nasıl renklendirebilirim? konsolların üzerine gumuş- beyaz objeler aldım ama biraz renk katıyım diyorum, perdelerin fon rengi ile uyumlu bişiler yapsam olurmu? duvarlarımda boş. karar veremiyorum tablo mu alsam yoksa sticker gibi bişiler mi yapsam? fikir verebilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?