Şalvar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

schlalle

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
398
245
53
Kızlar merhaba daha önce ki konularımda bahsetmiştim , bir yıldan uzun süredir birlikte olduğum yaza evlilik düşündüğüm sevgilimle dün tartıştık ve ayrıldık. Konu şu ki çok dindar bir aileden geliyor ve ben öyle değilim neyse ben kendimden baya bir taviz verdim onu sevdiğim için benden istediği şeyler çok da absürt değildi aslında ama dün bana dedi ki ben şimdi böyleyim ama ilerde dinimin her gereğini yerine getircem şalvar cüppe takkeyle gezcem 30 yaşından sonra, benim bütün akrabalarım böyle. Ben zaten onun akrabalarının öyle bir tarzı olduğunu biliyorum ben saygı duyuyorum herkese ama eşimin bunu yapmasını istemediği ve ayrılmak istediğimi söyledim o ağladı ben ağladım ikimizde çok üzüldük , sizce doğru karar vermişmiyim ?

Allah Allah erkeğin şalvar giymesi dinin gereği olduğunu da ilk defa duydum.
Adam yobazım diyemiyor da.
Neyse iyi yapmışsınız da ağlamayın,değmez.

İleride şalvar, cüppe giyen bir eş istemiyorsanız elbette doğru bir karar vermişsiniz. Sadece kılık, kıyafet olarak düşünmemeli hem yaşam tarzını da çok değiştiren bir mevzu.

ayrılmakta cok ıyı etmıssın hıc dusunme bıle

Muslumanlık şalvarla mı oluyomus? Madem oyle oluyor 30 yaşına kadar gayrımuslum mu bu adam ? aglamalarınıza uzuldum ama dgru olan bu mantıken...sız kendınız gıbu o da kendısı gıbı bulsun

erkekler şalvar giyiyorsa kadınlar ne giyiyor merak ettim! Size uymayan şeyler ilerde karşınıza çıkıp baskı yapılabilirdi buna katlanamayabilirdiniz bencede iyi yapmışsınız

Şalvar ve cübbe giymek dinin gereği miymiş? Din böyle mi diyormuş? Sadece gülerim.
Şalvar ve cübbeyi dine mal etmek gibi bir zihniyetin ben...... Tövbe yarabbim.
Dinin gereğini yerine getirmek istiyorsa nişanlınız, namaz kılsın, oruç tutsun, haram yemesin, hakka girmesin, mazlumun yanında olsun, fakire yardım etsin, kötülük yapmasın vs. vs.
Bu kadar basit işte. Her cübbe giyen dininin gereğini yerine getirmiyor malesef.
Neyse, bence en güzel kararı vermişsiniz. Asla pişman olup geriye dönmeyin.

Kesinlikle iyi yapmışsın dinde şalvar giyecen diye bir kural mı varmış saçma sana hayatı da dar ederdi

Dininin geregi salvar giymek istiyor ama dinimizin yaskladigi sevgiliyide yapiyor.bu ne yaman celiski anne

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…