Allah Allah erkeğin şalvar giymesi dinin gereği olduğunu da ilk defa duydum.Kızlar merhaba daha önce ki konularımda bahsetmiştim , bir yıldan uzun süredir birlikte olduğum yaza evlilik düşündüğüm sevgilimle dün tartıştık ve ayrıldık. Konu şu ki çok dindar bir aileden geliyor ve ben öyle değilim neyse ben kendimden baya bir taviz verdim onu sevdiğim için benden istediği şeyler çok da absürt değildi aslında ama dün bana dedi ki ben şimdi böyleyim ama ilerde dinimin her gereğini yerine getircem şalvar cüppe takkeyle gezcem 30 yaşından sonra, benim bütün akrabalarım böyle. Ben zaten onun akrabalarının öyle bir tarzı olduğunu biliyorum ben saygı duyuyorum herkese ama eşimin bunu yapmasını istemediği ve ayrılmak istediğimi söyledim o ağladı ben ağladım ikimizde çok üzüldük , sizce doğru karar vermişmiyim ?
ayrılmakta cok ıyı etmıssın hıc dusunme bıleKızlar merhaba daha önce ki konularımda bahsetmiştim , bir yıldan uzun süredir birlikte olduğum yaza evlilik düşündüğüm sevgilimle dün tartıştık ve ayrıldık. Konu şu ki çok dindar bir aileden geliyor ve ben öyle değilim neyse ben kendimden baya bir taviz verdim onu sevdiğim için benden istediği şeyler çok da absürt değildi aslında ama dün bana dedi ki ben şimdi böyleyim ama ilerde dinimin her gereğini yerine getircem şalvar cüppe takkeyle gezcem 30 yaşından sonra, benim bütün akrabalarım böyle. Ben zaten onun akrabalarının öyle bir tarzı olduğunu biliyorum ben saygı duyuyorum herkese ama eşimin bunu yapmasını istemediği ve ayrılmak istediğimi söyledim o ağladı ben ağladım ikimizde çok üzüldük , sizce doğru karar vermişmiyim ?
Şalvar ve cübbe giymek dinin gereği miymiş? Din böyle mi diyormuş? Sadece gülerim.Kızlar merhaba daha önce ki konularımda bahsetmiştim , bir yıldan uzun süredir birlikte olduğum yaza evlilik düşündüğüm sevgilimle dün tartıştık ve ayrıldık. Konu şu ki çok dindar bir aileden geliyor ve ben öyle değilim neyse ben kendimden baya bir taviz verdim onu sevdiğim için benden istediği şeyler çok da absürt değildi aslında ama dün bana dedi ki ben şimdi böyleyim ama ilerde dinimin her gereğini yerine getircem şalvar cüppe takkeyle gezcem 30 yaşından sonra, benim bütün akrabalarım böyle. Ben zaten onun akrabalarının öyle bir tarzı olduğunu biliyorum ben saygı duyuyorum herkese ama eşimin bunu yapmasını istemediği ve ayrılmak istediğimi söyledim o ağladı ben ağladım ikimizde çok üzüldük , sizce doğru karar vermişmiyim ?
Dininin geregi salvar giymek istiyor ama dinimizin yaskladigi sevgiliyide yapiyor.bu ne yaman celiski anneKızlar merhaba daha önce ki konularımda bahsetmiştim , bir yıldan uzun süredir birlikte olduğum yaza evlilik düşündüğüm sevgilimle dün tartıştık ve ayrıldık. Konu şu ki çok dindar bir aileden geliyor ve ben öyle değilim neyse ben kendimden baya bir taviz verdim onu sevdiğim için benden istediği şeyler çok da absürt değildi aslında ama dün bana dedi ki ben şimdi böyleyim ama ilerde dinimin her gereğini yerine getircem şalvar cüppe takkeyle gezcem 30 yaşından sonra, benim bütün akrabalarım böyle. Ben zaten onun akrabalarının öyle bir tarzı olduğunu biliyorum ben saygı duyuyorum herkese ama eşimin bunu yapmasını istemediği ve ayrılmak istediğimi söyledim o ağladı ben ağladım ikimizde çok üzüldük , sizce doğru karar vermişmiyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?