- 28 Aralık 2016
- 1.079
- 2.064
- 48
- 42
Türkiye'de kaç çeşit İslam vardır?
a-10
b-100
c-1000
d-10000
e-İsteyenin istediği şekilde yorumladığı kadar
Kızlar merhaba daha önce ki konularımda bahsetmiştim , bir yıldan uzun süredir birlikte olduğum yaza evlilik düşündüğüm sevgilimle dün tartıştık ve ayrıldık. Konu şu ki çok dindar bir aileden geliyor ve ben öyle değilim neyse ben kendimden baya bir taviz verdim onu sevdiğim için benden istediği şeyler çok da absürt değildi aslında ama dün bana dedi ki ben şimdi böyleyim ama ilerde dinimin her gereğini yerine getircem şalvar cüppe takkeyle gezcem 30 yaşından sonra, benim bütün akrabalarım böyle. Ben zaten onun akrabalarının öyle bir tarzı olduğunu biliyorum ben saygı duyuyorum herkese ama eşimin bunu yapmasını istemediği ve ayrılmak istediğimi söyledim o ağladı ben ağladım ikimizde çok üzüldük , sizce doğru karar vermişmiyim ?
Sakal bırakmayı sünnet sayan takke giymesine keza öyle peki deveye binmekten sünnet neden son model otomobillerde geziyor bunlarİyi yapmışsınız şalvar giymeyi dinin bir gereği olarak gören zihniyet deveye binmeyi de ibadet sayabilirdi ilerde..
Kafanızın uyusmadigi insanlardan uzak durun ki mutlu olun.
Sakal sünnettir hanımefendi, belli ölçüleri vardır.Sakal bırakmayı sünnet sayan takke giymesine keza öyle peki deveye binmekten sünnet neden son model otomobillerde geziyor bunlar
kesınlıkle nokta atısı olmus bravo..Kızlar merhaba daha önce ki konularımda bahsetmiştim , bir yıldan uzun süredir birlikte olduğum yaza evlilik düşündüğüm sevgilimle dün tartıştık ve ayrıldık. Konu şu ki çok dindar bir aileden geliyor ve ben öyle değilim neyse ben kendimden baya bir taviz verdim onu sevdiğim için benden istediği şeyler çok da absürt değildi aslında ama dün bana dedi ki ben şimdi böyleyim ama ilerde dinimin her gereğini yerine getircem şalvar cüppe takkeyle gezcem 30 yaşından sonra, benim bütün akrabalarım böyle. Ben zaten onun akrabalarının öyle bir tarzı olduğunu biliyorum ben saygı duyuyorum herkese ama eşimin bunu yapmasını istemediği ve ayrılmak istediğimi söyledim o ağladı ben ağladım ikimizde çok üzüldük , sizce doğru karar vermişmiyim ?
Deveye binmek değil miSakal sünnettir hanımefendi, belli ölçüleri vardır.
Bilmediğiniz şeye yorum yapmayın lütfen
Sakal sünnettir hanımefendi, belli ölçüleri vardır.
Bilmediğiniz şeye yorum yapmayın lütfen
Bilmem..Deveye binmek değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?