Şalvar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Iyi yapmissin helal sana.

Evet doğru olmuş kararın.

Bende geregı sanıyordum eşimin cüppe takke giymeisni istiyorum bende o sevmıyo dinin de gerekgı degıl bunlar dıyo

adam açık açık söylemiş niyetini sen de uymak zorunda değilsin. çok doğru bir karar vermişsin.
bu arada şimdi böyleyim gelecekte şöyle olacağım diyen tipler de bana ayrıca be güven vermezler onu da belirtmeden geçmeyeyim.. ne yani şimdi bazı amaçlar için mi böylesin de sonra değişeceksin diyesim gelir.

Şalvar giyince dinin gerektirdiği birşey yapmış olmuyor, kendi cemaati, tarikatı artık her neyse, onun istediğini yapmış oluyor. Önce bunu öğrensin.

Ayrıca 30 yaş sınırını kim koymuş?
30dan öncesi ne olacak?
Dine değil hurafelere inanan bu insandan ayrıldığına sevinmelisin.

Tercih meselesi, kim ne giyerse giysin, burası Arabistan değil diyenler de en az sevgilin kadar saçmalıyor. Özgür bir ülkeyiz isteyen şalvarla isteyen donla dolaşsın.
Ama böyle bir kural varmış gibi inanmak, yanlış inanmak, inandırmak başka mesele.

Hayırlısı,doğru insan değilmiş deyip, önüne bakmalısın.

E senide çarşafa sokcakti o zaman boşver iyı olmuş .

Bu dindar tipler neden kendileri gibi bir kız bulmazlarda başkasını zorlamaya kalkarlar siz kızlar da neden sevgili olarak kabul ediyorsunuz böyle tipleri?
bunların başkasının hayatına saygısı yoktur.. yaptıklarının dinle hiç ilgisi yoktur.

biraz kendi hayatınız olsun kızlar ya.. bu zamana kadar aileniz ya da siz yanlış mı yaptınız da elin yobazına taviz vermek zorunda kalıyorsunuz?

Ya hu bu salvar giymek isteyen cubbe giymek isteyen über dindar adam ayrilmadan once sizinle sevgiliydi degil mi?

Madem cok dindar neden kendini haramdan koruyup sevgili olaylarindan uzak durmuyor?

Hem kizla gez dolas konus. Sonra ben cok dindarim salvar giyecegim.

Bu ne pehriz bu ne lahana tursusu.

Ayrilmakla iyi etmissiniz tamamen farkli bakis acilariniz var ileride sorun olurdu zaten

Dış gorunusu ve giyim tarzindan once dusunce yapisi onemli aslinda. Şalvari giyince de simdiki gibi olacaksa sorun olmaz ama şalvarini giyince seni de kısıtlayip şöyle giyin derse tabi ki sorun olur.
Mesela eşim sadece kiyafetimi degistirip şu şekilde giyinmek istiyorum dese benim için sorun olmazdi. Ama dedigim gibi sadece kiyafet degisecekse sorun olmaz. Ayni sekilde bir adam da karisi bikini giyiyorsa yada ben tesetture girmek istiyorum diyorsa karsi cikmamali. Benim icin insan rahat ettigi istedigi şeyi giyebilir.
Olay sadece kiyafet ise söyleyeceklerim bu kadar.

Konu sahibi farklı görüşte olduğunuz için ayrılmanız isbetli olmuş sanki.Hakkınızda hayırlısı olsun.
Konu içinde YOBAZ kelimesini kullanan arkadaşlar kime göre neye göre yobaz acaba?
İsteyen istediği şekilde giyinebilir.Etiket yapıştırmak ne kadar doğru.

bir tanıdık var boyle gezen dusunceleride giyimi gibi tvdeki kadınların giyimine bile karısır hayat gecermi be boylesiyle gitsin kendileri gibi birilerini bulsunlar ayrılmakla iyi yapmıssınız sizide degistirmeye calısacaktır tabiki

niye 30 undan sonra şalvar giyecekmiş, neden şimdi değil?
evlenince kapanacağım diyen kızlar, yaşlanınca namaza başlayan dayılar, teyzelerden sonra 30 unda cübbeye gireceğini söyleyen erkek de gördük böylece

isteyen istediği şekilde giyinsin ancak başkasının giyimine yaşamına karışma hakkını kendinde görüyorsa o açık bir YOBAZDIR bak konu sahibinin yaşamını nasıl kısıtlamış anlatıyor.

Adam yapacağı şeyi baştan söylemiş zaten.Ayrıca biriyle tanışınca yani ilişki başlayınca neden taviz veriliyor anlamış değilim.
Konu sahibi kısıtlaması için yol açmış.Belli ki bu iş olmayacakmış zorlamanın (kendini değiştirmenin) alemi ne.

Şalvar cübbe nedir ya. Tesettüre girmeni istiyorum dese hadi anlarım da adam resmen farkli bi boyutta yaşıyor. Güzel ülkem ne hale geldi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
`